reklama
doti80
Wrześniowe mamy'07
Czyli to miejmy nadzieję nie sepsa? Carioca, dzięki za wieści, kochana jesteś
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Atru trzymamy kciuki za Tymusia żeby mu się poprawilo i jak najprędzej żebyście wrócili do domku
Agulka z Adasia to prawdziwy zuch:-)
ale się objadlam biedronkowymi hamberguramiale są tak pyszne że zjadlam 1,5
Agulka z Adasia to prawdziwy zuch:-)
ale się objadlam biedronkowymi hamberguramiale są tak pyszne że zjadlam 1,5
Ostatnia edycja:
doti80
Wrześniowe mamy'07
Jasne, tutaj jest link do katalogu. http://www.bwlib.home.pl/katalog/209lo.pdf
Jutro robię zamówienie więc jeśli coś chcesz, to daj znać do jutra. A worki mam takie: Betterware 3 TORBY ZAMYKANE PRÓŻNIOWO GRATISY!!! (583324311) - Aukcje internetowe Allegro
Jutro robię zamówienie więc jeśli coś chcesz, to daj znać do jutra. A worki mam takie: Betterware 3 TORBY ZAMYKANE PRÓŻNIOWO GRATISY!!! (583324311) - Aukcje internetowe Allegro
Witam i ja.
Marnie się dziś czuję. Prócz tego, że nadal mnie żołądek boli to jeszcze coś mnie "rozbiera". A dziś sama z małym cały dzień. :-( Nie wiem czy dam radę. Teraz Maciuś wcina biszkopty i ogląda Puchatka. Oj, dużo dziś będzie bajek
Śniło mi się dziś kilka z Was (m. in. NuŚka, Hruda i Donkat), że do Warszawy przyjechałyście na spotkanie ze mną ;-)
Majandra jak przetrwałaś dzień lepiej Ci już a może jakieś rodzeństwo dla Maciusia się szykuje;-):-) o spotkanie ja tam do Warszawy mogę też jechać na dobra kawkę zawsze:-)
Oskar usypia swoje misie, dałam go do łóżka żeby spał, ale słyszę jak robi "siii" do misia
Oj jakie to SŁODKIE:-)
Donkat witamy koleżankę a gdzie nam koleżanka zaginęła na dwa dni już tu alarm podjęłyśmy na BB;-)? Tęskniłyśmy
ostatnio przegladalam a nonse i tam jest baaaardzo duzo ogloszen dla kirowcow TIR-ow co mnie zdziwilo, bo podobniez w transporcie teraz nie jest wesolo
Tak tylko za jakie pieniądze i ciągle nie ma Cię w domu
Nie sądziłam,że przyjdą tak ciężkie czasy. Żebym chociaż ja mogła gdzieś dorobić...
A miałaś taką okazję pracy teraz by się przydała.
Na dworze zimno i ponuro. Rano mówili, że zima jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa i jeszcze wroci w tym tygdoniu bylismy w miesieści i zrobiliśmy zakupy oby to tylko nie odbiło się na zdrowiu małego.
Nie proszę ja już mam dość ja chcę słonka
Atru napisała, że Tymo ma kroplówkę i że jest poprawa. Zniknęły wybroczyny i sińce , pozostała wysypka, ale sytuacja wygląda na opanowaną.
Atru trzymaj się kochana jejku aż mi ciarki przeszły na prawdę się zmartwiłam no i oczywiście mocno mocno trzymam kciuki za Tymusia
Doti - czy mogłabyś dać link do katalogu Betterwere bo szukam worków próżniowych do ubrań, bo się nie mieszczę w szafach
O mi też by się przydały
Ostatnia edycja:
donkat
Fanka BB :)
Czyli to miejmy nadzieję nie sepsa? Carioca, dzięki za wieści, kochana jesteś
o mater, oby nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:---(
carioca, jak cos bedziesz wiedizala o Tymusiu, to pisz;-)
powoli doprowadzam domek do ladu, bo jakos sie zapuscilam w porzadkachdzis zajelam sie lazienka i teraz wlasnie skonczylam kuchnie
jako, ze juz z wielu zrodel slyszlalam o "pieknej "pogodzie do konca marca, to mycie okien raczej przeloze na kwiecien:-)
Nuska, przez weekend bylismy u mamy;-)
powoli doprowadzam domek do ladu, bo jakos sie zapuscilam w porzadkachdzis zajelam sie lazienka i teraz wlasnie skonczylam kuchnie
A ja mam lenia i nic mi się nie chce no może nie takie nic;-) ale sprzątać to mi się dzisiaj na pewno nie chce
Nuska, przez weekend bylismy u mamy;-)
Usprawiedliwienie przyjęte ale więcej tak nie znikaj bo alarm był aż całe forum huczało
MAjandra zapraszam zapraszam tak będziesz zapraszać aż się zdziwisz jak się zjawimy:-)
reklama
Kasia tak mały był pierwszy raz u fryca.
Atru oby wszystko było ok.
A ja właśnie zajadam się ogromnymi kanapkami ze świeżutkiego chlebka, J zrobił więc smakują
Smacznego :-)
Podziel się: