reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Atru napisała, że Tymo ma kroplówkę i że jest poprawa. Zniknęły wybroczyny i sińce :szok:, pozostała wysypka, ale sytuacja wygląda na opanowaną.

reklama
Atru trzymamy kciuki za Tymusia żeby mu się poprawilo i jak najprędzej żebyście wrócili do domku:tak:
Agulka z Adasia to prawdziwy zuch:-)

ale się objadlam biedronkowymi hambergurami:zawstydzona/y:ale są tak pyszne że zjadlam 1,5:-p

Ostatnia edycja:
oj ja też się cieszę że Tymkowi lepiej, co Atru dzisiaj miała za dzień, to współczuję.

Doti - czy mogłabyś dać link do katalogu Betterwere bo szukam worków próżniowych do ubrań, bo się nie mieszczę w szafach :crazy:

Witam i ja.

Marnie się dziś czuję. Prócz tego, że nadal mnie żołądek boli to jeszcze coś mnie "rozbiera". A dziś sama z małym cały dzień. :-( Nie wiem czy dam radę.:no: Teraz Maciuś wcina biszkopty i ogląda Puchatka. Oj, dużo dziś będzie bajek :-p:sorry::zawstydzona/y:

Śniło mi się dziś kilka z Was (m. in. NuŚka, Hruda i Donkat), że do Warszawy przyjechałyście na spotkanie ze mną :-D:tak:;-):-p

Majandra
jak przetrwałaś dzień lepiej Ci już a może jakieś rodzeństwo dla Maciusia się szykuje;-):confused::-) o spotkanie ja tam do Warszawy mogę też jechać na dobra kawkę zawsze:-)

Oskar usypia swoje misie, dałam go do łóżka żeby spał, ale słyszę jak robi "siii" do misia :-D:-D

Oj jakie to SŁODKIE:-)

Donkat witamy koleżankę a gdzie nam koleżanka zaginęła na dwa dni już tu alarm podjęłyśmy na BB;-):rofl2:? Tęskniłyśmy

ostatnio przegladalam a nonse i tam jest baaaardzo duzo ogloszen dla kirowcow TIR-ow co mnie zdziwilo, bo podobniez w transporcie teraz nie jest wesolo:szok:

Tak tylko za jakie pieniądze i ciągle nie ma Cię w domu

Nie sądziłam,że przyjdą tak ciężkie czasy. Żebym chociaż ja mogła gdzieś dorobić...

A miałaś taką okazję pracy teraz by się przydała.:sorry2:

:szok::rofl2::-p:baffled::shocked2::ninja2::oo::oo2::elvis:

Na dworze zimno i ponuro. Rano mówili, że zima jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa i jeszcze wroci w tym tygdoniu :crazy: bylismy w miesieści i zrobiliśmy zakupy oby to tylko nie odbiło się na zdrowiu małego.

Nie proszę ja już mam dość ja chcę słonka:dry::sorry2:

Atru napisała, że Tymo ma kroplówkę i że jest poprawa. Zniknęły wybroczyny i sińce :szok:, pozostała wysypka, ale sytuacja wygląda na opanowaną.

Atru
trzymaj się kochana jejku aż mi ciarki przeszły na prawdę się zmartwiłam no i oczywiście mocno mocno trzymam kciuki za Tymusia

Doti - czy mogłabyś dać link do katalogu Betterwere bo szukam worków próżniowych do ubrań, bo się nie mieszczę w szafach :crazy:

O mi też by się przydały:tak:

Ostatnia edycja:
Czyli to miejmy nadzieję nie sepsa? Carioca, dzięki za wieści, kochana jesteś

o mater, oby nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-:)-:)-(

carioca, jak cos bedziesz wiedizala o Tymusiu, to pisz;-)

powoli doprowadzam domek do ladu, bo jakos sie zapuscilam w porzadkach:zawstydzona/y:dzis zajelam sie lazienka i teraz wlasnie skonczylam kuchnie:tak:

jako, ze juz z wielu zrodel slyszlalam o "pieknej "pogodzie do konca marca, to mycie okien raczej przeloze na kwiecien:-)

Nuska, przez weekend bylismy u mamy;-)

powoli doprowadzam domek do ladu, bo jakos sie zapuscilam w porzadkach:zawstydzona/y:dzis zajelam sie lazienka i teraz wlasnie skonczylam kuchnie:tak:

A ja mam lenia i nic mi się nie chce no może nie takie nic;-) ale sprzątać to mi się dzisiaj na pewno nie chce

Nuska, przez weekend bylismy u mamy;-)
Usprawiedliwienie przyjęte:tak: ale więcej tak nie znikaj bo alarm był aż całe forum huczało

MAjandra zapraszam zapraszam tak będziesz zapraszać aż się zdziwisz jak się zjawimy:-)

Kasia tak mały był pierwszy raz u fryca.

Atru oby wszystko było ok.

A ja właśnie zajadam się ogromnymi kanapkami ze świeżutkiego chlebka, J zrobił więc smakują

reklama
Do góry