reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

no i jestem i ja

właśnie na maxa pokłóciłam się z P momentami zachowuje się on jak skończony drań:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-( a zaczeło się od tematu który poruszyłyśmy na zamkniętym...
Pieprzony egoista!!!!!!!!!!!!!!
dobra nie będę Was zanudzać...

dziś na 13 do pracy:-( kurcze miałam coś jeszcze napisać ale z tych nerwów a w sumie bardziej smutków zapomniałam

miłego dnia życzę....

reklama
Cześć, BBonki, ja tylko na sekundkę. Byliśmy dzisiaj u lekarza z tą wysypką... I mamy skierowanie na oddział. Nasza lekarka miała minę nieciekawą, stwierdziła, że alergia na antybiotyk wygląda inaczej i że to nie jest żadna choroba zakaźna. Jej to wygląda na uczulenie na bakterie, która spowodowała u Tymusia infekcję... Jestem przerażona, bo kojarzy mi się to bardzo bardzo nie dobrze. Kiedy piszę mam łzy w oczach, bo jestem po prostu przerażona...
Jeszcze do tego pojawiła się temperatura ok. 39 st...Ale humor ma całkiem dobry.
Przyleciałam tylko spakować małego, a ten zasnął. Więc poczekam na męża i pójdziemy razem na izbę przyjęć.
Proszę was, trzymajcie za Tymka kciuki, żeby to nie było to, o czym myślę, a raczej boję się myśleć...

witam kobietki!!:-)

Śniło mi się dziś kilka z Was (m. in. NuŚka, Hruda i Donkat), że do Warszawy przyjechałyście na spotkanie ze mną :-D:tak:;-):-p

czekasz na nas z kawka?;-):-D

:-D:-D:-D:-D:-D

Dziś idziemy na 13:30 do fryca, ciekawe jak będzie:sorry2::sorry2::sorry2:

bedzie super fryzurka!:tak:

Cześć, BBonki,

. Kiedy piszę mam łzy w oczach, bo jestem po prostu przerażona...
Jeszcze do tego pojawiła się temperatura ok. 39 st...Ale humor ma całkiem dobry.
.

Atru,
po pierwsze to witam :-):-):-)
a po drugie, to szkoda was bidulki1 trzymajcie sie w tym szpiatlu cieplutko i oby was szybko wypusvili:tak:

Art tak jak reszta mamusiek trzymam bardzo mocno kciuki i prosze nie martw sie na zapas...

Justyna no to nie fajnie:no: pieniędzy brak a żyć za coś trzeba...

P przeprosił więc u mnie humor lepszy:happy:

reklama
Do góry