reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się z rańca!

Agulka butki świetne i badzo się ciesze, że to Boti bo u Nas też otworzyli ten sklep po zlikwidowaniu CCC.

Majandra butki rewelka!!! Sama też muszę coś kupić na wiosnę.
A jak tam egzaminy no i praca mgr?????

Noc bez rewelacji - na szczęście!!!!

Za oknem zima :wściekła/y::crazy: mam już jej dość!!!!! Jeszcze 10 dni i "przyjdzie" wiosna :sorry2:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry. Dziewczyny fajne buciczki są tezw Smyku- i cena nie jest taka aż bardzo szokujaca- 59zł. Wczoraj widziałąm bo łaziliśmy i szukaliśmy wózka dla malucha i wreszcie kupiliśmy cosik takiego:http://www.allegro.pl/item569063362_a_wozek_graco_mirage_wys_w_24_h.htmlmam nadzieje, ze nie będzie to niewypał bo sie wkurzę i nie posłucham więcej sugestii mojego eMa-jemu podpasował bardzo.

POza tym mój M jednak został w domku i nie pojechał w daleki świat. Ma to swoje plusy- bo wiadomo bedzie w domku a teraz jest taki czas, że Chwast zaczyna głos podnosic na teściową a jak M jest to sie boi. Ale ma minusy- bo nastawilismy sie na dodatkową kasę.

Gagu link nie działa do wózka.

A czemu M nie pojechał????

Sorki za moją ignorancje, ale kto to jest "chwast"????

Śnieg pada mały wygląda przez okno i mówi AM patrząc na ptaszki : ) bo co robią ptaszki??? - AM : )

Ostatnia edycja:
reklama
Śnieg pada mały wygląda przez okno i mówi AM patrząc na ptaszki : ) bo co robią ptaszki??? - AM : )
A u nas wiosna...slonce i blekitne niebo:-):-):-)

Wczoraj nie bylismy u Edzia bo auto nawalilo:crazy: i dzis tez jestesmy uziemieni:crazy: ...choc moze chlopaki w warsztacie sie wezma do roboty...bo zakupy trzeba zrobic przed sobotnia Fever-Party:-):sorry2: A J obiecal zrobic tort:confused::szok::-)

A tak w ogole to dzien dobry!

Do góry