reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hrudzia sto lat sto lat! Dużo zdrówka i radości. Zadowolenia ze swoich mężczyzn i oby Ci spełniły wszystkie Twoje marzenia!

A pozostałym kobitkom tzn Hrudzi też wszystkiego naj naj w dniu naszego święta:tak:

reklama
HURDZIA w
tym dniu pięknym i wspaniałym
życzę ci serduszkiem całym,
aby wszystko się spełniło
czego pragniesz, o czym marzysz.
Aby słońce ci świeciło
w oczach, sercu i na twarzy.
Sukcesów w życiu, ciepła w miłości
a także jak najwięcej radości
z wszystkich chwil Twojej młodości.
Życzę Ci, jak w bajce dobra wróżka,
by spełniły się marzenia z samego końca Twojego serduszka.

Przyjmijcie życzenia Baby kochane
od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny,
bądźcie zdrowe Baby - aby do wiosny!
Szczęścia życzę Wam, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniły,
a Nas chłopy wyręczyli!
My dziś drinki i kaweczki,
Nasze święto dziś Babeczki!

Ja może nie tak ładnie poetycko :-)

Hrudzia wszystkiego najlepszego
spełnienia marzeń, osiagnięcia wszystkich zamierzonych celów
szczęścia i miłości w małżeństwie
zrozumienia ze strony syna i męża
i własnie pociechy z Twoich chłopaków!!!!!!

oraz

Dla wszystkich kobitek
wszystkiego najlepszego
w dniu Naszego Świeta!!!!
Życzę Wam i sobie spełnienia marzeń
szybkiego rozwiązania wszystkich problemów
i.....
MIŁOŚCI w małżeństwie i do dzieci I WYTRAŁOŚCI
w codziennych zmaganiach z rzeczywistością!!!!

Ostatnia edycja:
Ale mam dziś lenia:zawstydzona/y:Matuś śpi, D pojechal do mojej mamy i bratowej z kwiatkiem a ja siedzę jeszcze w piżamie:zawstydzona/y:
no a my dziś jesteśmy umówieni z D rodzeństwem na kręgle dzieci zawieziemy do teściów a my pojedziemy się trochę rozerwać:-):tak:już dawno nie gralam w kręgle mam nadzieje że nie najem tam się wstydu:sorry2:

Hrudzia
Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens.
Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce
i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to,
co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej,
że nie można jej zatrzymać dla siebie.
A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.

i do tego;-)
Trwałej miłości i wiele radości,
wspaniałych orgazmów zwariowanych odjazdów,
łóżka bez wibratora. Kochanka - nie amatora.
Portfela pełnego i życia udanego.

Witam wszystkie BB-onki
Byłam wczorj z koleżankami w kinie na "Kochaj i Tańcz" i.......
fabuła banalna i przewidywalna, wiadomo bajka ale muzyka taniec efekty superrrrr aż w niektórych momentach zapierało dech:tak: mi się podobało bardzo i to nagłośnienie że czuło się każde tupnięcie w środku super (a i narzeczony głównej bohaterki świetna gra aktorska :-D:-D:-D:-D:-D)
No i muszę przyznać że Damięcki wyglądał super (nie lubię tego aktora ) ale w tym filmie jak najbardziej ok:-):-):-):-)

Donkat to Ty również w tym roku wkroczysz do grona "3-eczek" to jest nas 3 czyli 3 razy po 3...... czy może więcej przyznawać się :tak:

Monia
udanej gry dzisiaj życzę

Majandra gratuluję zdanego tak dobrze egzaminu i życzę kolejnych 5:-)

Gagulec świetna sukienka też takie lubię pod sukieneczkę koszula i zawsze elegancko.

No wreszcie mogę usiąść spokojnie coś napisać. Piątek zleciał mi jak szalony najpierw wizyta kuzyneczki z którą nagadać się nie mogłam;-) wszystko u niej ok lekarz dał jej zielone światło i mogą zacząć starania o dzidziusia:tak: także teraz mocno trzymam kciuki:-) wieczorem przyszli do nas znajomi i tu niestety humorek mi się pogorszył jak się dowiedziałam że ta moja koleżanka już drugi raz poroniła:-( strasznie mi ich szkoda:-( Sobota też zleciała jak szalona. Byliśmy u teściów na ich rocznicy ślubu. Było super i najadłam się tak że ledwo z fotela się podniosłam:zawstydzona/y:. Wieczorkiem wpadła do nas moja mama i wypiłyśmy sobie winko z okazji dnia kobiet bo dziś ja niestety w pracy:crazy:

Ale tu dzisiaj puściutko:dry: a ja właśnie przepłakałam pół godziny w kiblu bo dstałam wiadomość że mój wujek zginął dziś w wypadku na motorze. Młody człowiek dopiero po czterdziestce zostawił żonę i syna który chodzi do gimnazjum:-:)hmm: no i idę wyć dalej

Hruda - zdrówka, szczęscia, pacyfiku w związku, pełnej dumy z pierworodnego i ślicznego rodzeństwa dla niego. Fajny tort dostałaś od Kasi :rofl2:

I oczywiście wszystkim Bebonkom życzę wszystkiego najlepszego :tak:

reklama
Do góry