reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziewczeta - dziekuje za zyczenia ale 3 z przodu dopiero jutro!:-p

Zrobilam dzis na probe tarte z cebula i jak zwykle ciasto mi wyszo do bani...ale ogolnie byla zjadliwa. Chyba musze wage kupic kuchenna bo mzoe zle odmierzam szklankami te gramy!:baffled:

reklama
hruda, ja zlozylam dzis zyczenia w razie czego, gdybym jutro nie zajrzala;-)

pieczemy placek. jesli sie uda, to nawet wezme do tesciow:tak::-)

Dziewczeta - dziekuje za zyczenia ale 3 z przodu dopiero jutro!:-p

Zrobilam dzis na probe tarte z cebula i jak zwykle ciasto mi wyszo do bani...ale ogolnie byla zjadliwa. Chyba musze wage kupic kuchenna bo mzoe zle odmierzam szklankami te gramy!:baffled:
A rzuć przepisem na tartę i zapiekankę szpinakową. Mam sporo szpinaku swojego pomrożonego

Hejka

Justa ja też dziś @ dostałam. Ale pamiętam,. że my tak od dawna razem.....
Ale szmabo w tym Waszym bloku, co za ludzie tam mieszkają:wściekła/y: ale u moich rodziców w blokowisku tez tak jest:tak:

Gagulec sciągasz ten film Kochaj i tańcz, ale kinową wersję, tak??????

Kochałam się w New Kidsach:tak: I Marke Marka tam nie było:no::tak:

Dzień zleciał szybko, bylismy też na spacerku i deszcz nas zastał, ale parasolki i folie na wózek miałam:tak: a mały nawet nie protestował:-D

Ja film ściągam właśnie z neta,

:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Jak tylko mi się ściągnie i znajdę odrobinę cierpliwości to Oki:tak:

Gagulec sciągasz ten film Kochaj i tańcz, ale kinową wersję, tak??????

Pewnie tak, na inna jeszcze za wcześnie, ale jaka kopia to się przekonam jak skończy ściągać
Dziewczyny, wstyd mi ogromnie:zawstydzona/y: Chciałam sprawdzić jaka wersja się ściąga , żeby Agulka Tobie podesłać linka i najzwyczajniej w świecie pomyliłam filmy, ściągam to: Osłoskop - eMule, eDonkey, Overnet. Przepraszam, ale czasem jestem zakręcona
Gdyby nie Agulka, szłabym w zaparte:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam.

Wpadam na chwilkę pochwalić się 5 z patologii rodziny i wracam do nauki :-( Jutro 2 egzaminy :szok:

Jutro będę :tak::-)
Gratulacje i połamania pióra

Ostatnia edycja:
Majandra gratulacje!!!!

Agulka to ja kochałam sie w Backstreet Boys : ) w Nicku och wzdychałam do niego jak mialam jakieś 14 lat.

Ale ten Mike to nieczego sobie!!!

reklama
Witam.

Wpadam na chwilkę pochwalić się 5 z patologii rodziny i wracam do nauki :-( Jutro 2 egzaminy :szok:

Jutro będę :tak::-)
Majandra gratulacje piąteczki:tak:no a jutro czekamy na dwie kolejne;-):tak:POWODZENIA:-)

Majandra gratulacje!!!!

Agulka to ja kochałam sie w Backstreet Boys : ) w Nicku och wzdychałam do niego jak mialam jakieś 14 lat.

Ale ten Mike to nieczego sobie!!!
Mi się zawsze podobal James Van Der Beek z Jeziora Marzeń(uwielbialam ten serial):tak:a pamiętacie Kelly Family pamietam jak wszystkim moim koleżankom podobal się Pady :sorry2::-D

Ostatnia edycja:
Do góry