Boże dziewczyny czytałyście już Zbigniew Religa nie żyje
Słyszałam mówili w wiadomościach jakiś ten dzień dzisiaj okropnie pechowy. Dobrze chociaż że Hrudzi urodzinki się udały;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże dziewczyny czytałyście już Zbigniew Religa nie żyje
Chciałam napisać, ale jakoś tak mi głupio było po tym co Aneta napisała o wujku:-( No więc dziś zaliczyłam ćwiczenia z terapii rodzin na 4, miałam jeszcze z tego przedmiotu z wykładów egzamin i chyba nieźle poszło i egzamin z suicydologii tez nie najgorzej. Ale wyników jeszcze nie mam.
:----(bardzo mi przykro:----(a jeszcze biedna musisz siedzieć w pracy ale jeszcze godzinka i pojedziesz do domciuAle tu dzisiaj puściutko a ja właśnie przepłakałam pół godziny w kiblu bo dstałam wiadomość że mój wujek zginął dziś w wypadku na motorze. Młody człowiek dopiero po czterdziestce zostawił żonę i syna który chodzi do gimnazjum:-hmm: no i idę wyć dalej
:----(bardzo mi przykro:----(a jeszcze biedna musisz siedzieć w pracy ale jeszcze godzinka i pojedziesz do domciu
Hrudzia 100 lat w szczęściu , miłości i radości, aby smutki i troski Cie omijały.
Anetasa tak mi przykro z powodu wujka
Majnadra grATULUJĘ 5 A JAK DZIS POSZŁO?????
Caricoa trzyamamy cały czas kciuki za kruszynkę.
Hrudzi co to za filtr, bo ostatnio sie zastanawiam i chcę kupić?????
Dzięń minał fajnie i nie nudno. Po Kościele zajechalismy do mamy z kwiatkiem i na kawję, potem obiadek odgrzewany w domciu, po drzemce małego pojechalismy na budowę ( w końcu musiałam zrobic przegląd tego co zrobili ) a później do Szczecinka na spacerek i pizzę. W między czasie dzwoniła kuzynka, a że nas w domciu nie było to spotkalismy sie na deptaku właśnie w szczecinku i poszlismy na plac zabaw i karmić łabędzie.
Kuzynka podzieliła się wspaniałą wiadomością, że jest w 3 m-cu ciąży. Starali się 8 m-cy a nie mówiła wcześniej by nie zapeszyć i żeby się dobrze zawiązało. Termin ma na 22 września tak jak Adaś się urodził. Jak się cieszę.
Tak minął na dzień , a teraz popkarn sie robi w mikrofali.
Cześć dziewczyny
Hruda wszystkiego najlepszego :-) wielu równie romantycznych wypadów z mężem zrealizowania planów zawodowych i spełnienia marzeń
Anatesa bardzo mi przykro z powodu wujka niestety życie jest bardzo kruche i dopiero takie sytuacje nam to uświadamiają
Carioca trzymam kciuki za badanie ja znowu zrobiłam dzisiaj test chociaż @ mam dostać dopiero w środę czy w czwartek ale ostatnio jakoś dziwnie się czuję mam takie jakby ciągnięcie w okolicę jajników zwłaszcza jak się zdenerwuję albo coś ciężkiego podniosę ...no i wydaje mi się że wyszła druga kreska z tym że bardzo mało widoczna (ale w instrukcji było napisane że może tak być zwłaszcza że robiłam test wieczorem i jest jeszcze parę dni do @) W nawet powiedział że ta kreska jest bardzo bardzo słabooo widoczna ;-) więc trzeba będzie to powtórzyć i zobaczymy co będzie ale gdybym była w ciąży to byłby cud bo nie staraliśmy się zbyt intensywnie...
teściowa też mi dziś powiedziala że jakoś brzuszka dostalamMama mnie dziś załamała :-( powiedziała, że bardzo dobrze wyglądam i że przytyłam :-( ja tu chcieć schudnąć, a tu tyje mam dość tej zimy chcę wiosny i lata i spacerów!!!!!