reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hrudzia 100 lat w szczęściu , miłości i radości, aby smutki i troski Cie omijały.

Anetasa tak mi przykro z powodu wujka

Majnadra grATULUJĘ 5 A JAK DZIS POSZŁO?????

Caricoa trzyamamy cały czas kciuki za kruszynkę.

Hrudzi co to za filtr, bo ostatnio sie zastanawiam i chcę kupić?????

Dzięń minał fajnie i nie nudno. Po Kościele zajechalismy do mamy z kwiatkiem i na kawję, potem obiadek odgrzewany w domciu, po drzemce małego pojechalismy na budowę ( w końcu musiałam zrobic przegląd tego co zrobili ) a później do Szczecinka na spacerek i pizzę. W między czasie dzwoniła kuzynka, a że nas w domciu nie było to spotkalismy sie na deptaku właśnie w szczecinku i poszlismy na plac zabaw i karmić łabędzie.
Kuzynka podzieliła się wspaniałą wiadomością, że jest w 3 m-cu ciąży. Starali się 8 m-cy a nie mówiła wcześniej by nie zapeszyć i żeby się dobrze zawiązało. Termin ma na 22 września tak jak Adaś się urodził. Jak się cieszę.
Tak minął na dzień , a teraz popkarn sie robi w mikrofali.

Cześć dziewczyny
Hruda wszystkiego najlepszego :-) wielu równie romantycznych wypadów z mężem zrealizowania planów zawodowych i spełnienia marzeń
Anatesa bardzo mi przykro z powodu wujka niestety życie jest bardzo kruche i dopiero takie sytuacje nam to uświadamiają
Carioca trzymam kciuki za badanie ja znowu zrobiłam dzisiaj test chociaż @ mam dostać dopiero w środę czy w czwartek :sorry2: ale ostatnio jakoś dziwnie się czuję mam takie jakby ciągnięcie w okolicę jajników zwłaszcza jak się zdenerwuję albo coś ciężkiego podniosę ...no i wydaje mi się że wyszła druga kreska z tym że bardzo mało widoczna (ale w instrukcji było napisane że może tak być zwłaszcza że robiłam test wieczorem i jest jeszcze parę dni do @) W nawet powiedział że ta kreska jest bardzo bardzo słabooo widoczna ;-) więc trzeba będzie to powtórzyć i zobaczymy co będzie ale gdybym była w ciąży to byłby cud bo nie staraliśmy się zbyt intensywnie...

Luandzia ja przy Tuśce też miałam drugą kreseczkę ledwie widoczną a jednak mały łobuz jest;-) a szczerze to tak właśnie jest najlepiej i ponoć najszybciej na luzie bez parcia na sukces i tak jakby od niechcenia bez wielkich starań. Ja trzymam kciuki żeby na kolejnym teście była gruba druga krecha:tak: i poproszę więcej takich dobrych wiadomości na poprawienie nastroju bo wreszcie się uśmiechnęłam.

Chciałam napisać, ale jakoś tak mi głupio było po tym co Aneta napisała o wujku:zawstydzona/y::-( No więc dziś zaliczyłam ćwiczenia z terapii rodzin na 4, miałam jeszcze z tego przedmiotu z wykładów egzamin i chyba nieźle poszło i egzamin z suicydologii tez nie najgorzej. Ale wyników jeszcze nie mam.

Majandra mi teraz potrzeba dobrych wiadomości jak niczego innego:tak: Gratuluję i bardzo sie cieszę że dobrze Ci poszło:tak:

Ale tu dzisiaj puściutko:dry: a ja właśnie przepłakałam pół godziny w kiblu bo dstałam wiadomość że mój wujek zginął dziś w wypadku na motorze. Młody człowiek dopiero po czterdziestce zostawił żonę i syna który chodzi do gimnazjum:-:)hmm: no i idę wyć dalej
:-:)-:)-:)-(bardzo mi przykro:-:)-:)-:)-(a jeszcze biedna musisz siedzieć w pracy ale jeszcze godzinka i pojedziesz do domciu:tak:

Ciarioca
oby ten piątek 13 okazal się szczęśliwy :tak:trzymam kciuki za kruszynkę

Majandra gratulacje zaliczonych dobrze egzaminów
:tak:

Luandzia niewiem czy nie za prędko ale już Gratuluję bo piszesz że widać 2 kreseczki;-):-)

nasz dzień minol bardzo fajnie na kręglach może nieszlo mi za dobrze bo przegralam:zawstydzona/y:ale i tak bylo super:-)potem pojechaliśmy do teściów na kawkę i teścowa z okazji Dnia Kobiet polala winko:tak:

Hrudzia 100 lat w szczęściu , miłości i radości, aby smutki i troski Cie omijały.

Anetasa tak mi przykro z powodu wujka

Majnadra grATULUJĘ 5 A JAK DZIS POSZŁO?????

Caricoa trzyamamy cały czas kciuki za kruszynkę.

Hrudzi co to za filtr, bo ostatnio sie zastanawiam i chcę kupić?????

Dzięń minał fajnie i nie nudno. Po Kościele zajechalismy do mamy z kwiatkiem i na kawję, potem obiadek odgrzewany w domciu, po drzemce małego pojechalismy na budowę ( w końcu musiałam zrobic przegląd tego co zrobili ) a później do Szczecinka na spacerek i pizzę. W między czasie dzwoniła kuzynka, a że nas w domciu nie było to spotkalismy sie na deptaku właśnie w szczecinku i poszlismy na plac zabaw i karmić łabędzie.
Kuzynka podzieliła się wspaniałą wiadomością, że jest w 3 m-cu ciąży. Starali się 8 m-cy a nie mówiła wcześniej by nie zapeszyć i żeby się dobrze zawiązało. Termin ma na 22 września tak jak Adaś się urodził. Jak się cieszę.
Tak minął na dzień , a teraz popkarn sie robi w mikrofali.

I to jest pozytywne zakonczenie tego pechowego dnia :tak::happy2:

Majandra ogromnie gratuluję!!!! Wzorowa studentka z Ciebie :cool2::tak:

Carioca trzymam kciuki za wizytę.Tak się pytałam o ten szpital bo u mnie pewnie by Cię już skierowali na oddział :dry: taki szpital u Nas, że nie szpital.

My z mężem już pożegnaliśmy bardzo miło ten dzień :cool2:;-)

Mama mnie dziś załamała :-( powiedziała, że bardzo dobrze wyglądam i że przytyłam :-( ja tu chcieć schudnąć, a tu tyje :szok: mam dość tej zimy chcę wiosny i lata i spacerów!!!!!

Cześć dziewczyny
Hruda wszystkiego najlepszego :-) wielu równie romantycznych wypadów z mężem zrealizowania planów zawodowych i spełnienia marzeń
Anatesa bardzo mi przykro z powodu wujka niestety życie jest bardzo kruche i dopiero takie sytuacje nam to uświadamiają
Carioca trzymam kciuki za badanie ja znowu zrobiłam dzisiaj test chociaż @ mam dostać dopiero w środę czy w czwartek :sorry2: ale ostatnio jakoś dziwnie się czuję mam takie jakby ciągnięcie w okolicę jajników zwłaszcza jak się zdenerwuję albo coś ciężkiego podniosę ...no i wydaje mi się że wyszła druga kreska z tym że bardzo mało widoczna (ale w instrukcji było napisane że może tak być zwłaszcza że robiłam test wieczorem i jest jeszcze parę dni do @) W nawet powiedział że ta kreska jest bardzo bardzo słabooo widoczna ;-) więc trzeba będzie to powtórzyć i zobaczymy co będzie ale gdybym była w ciąży to byłby cud bo nie staraliśmy się zbyt intensywnie...

to że jest malo widoczna to nieistotne, bo druga kreseczka za darmo się nie pojawia :tak:

Agulka - to kuzynka to juz konczy trzeci miesiac :happy: jakas dobra wiadomosc dzisiaj.

Majandra, Monia - dzięki za wsparcie.

Wiecie co, w pierwszej ciąży niemal codzień ogladałam CSI kryminalne zagadki, a teraz mnie wzięło na Medium. Leci na AXN. A ma któraś z Was National Geografic - bo jest program o bliźniakach jednojajowych. ja niestety nie mam.

reklama
Do góry