Witam
U mnie nie ma szans na wieczorne wyjście:-( po 1) jestem sama z małym po 2) nie zaśnie beze mnie a tesciówce strach zostawić bo jak się przebudzi to postawi cały dom na nogi . Wiec zostaje mi wieczorem kompik i winko.
My też przymuszenie jesteśmy do kiszenia się w domu bo aura za oknem do dupyI kolejny dziem kiszenia w domu ze Stasiem ale tylko do jutra - jutro do dziadkow i odwiesc mojego tate na lotnisko bo pierwszy raz w zyciu leci samolotem...i ma pelne buksy heheh
A wieczorem moze wybiore sie z przyjaciolkami do kina w ramach babskiego dnia na "Kochaj i tancz" - ciekawe co to za super produkcja
Udanej soboty!!!!
U mnie nie ma szans na wieczorne wyjście:-( po 1) jestem sama z małym po 2) nie zaśnie beze mnie a tesciówce strach zostawić bo jak się przebudzi to postawi cały dom na nogi . Wiec zostaje mi wieczorem kompik i winko.
Oj zęby to jest dla mnie temat rzeka; tez mam bardzo słabe i co rusz wizyta u dentysty jest zalecana ale czasem funduszy brak i zawsze odkłada sie na później.Justyna nic nie mów o zębach, ja tylko czekam na kasę z US i lecę porządek a nimi zrobic, a jest dużo do sprzątania w paszczy mojej:-wściekła/y: