reklama
No a zapomniałam się pochwalić że jutro przyjeżdża moja kochana kuzyneczka Ewa już się jej nie mogę doczekać. Przyleciała na wizytę u lekarza miejmy nadzieję że da jej zielone światełko i będzie mogła zacząć staranka o dzidzusia.
doti80
Wrześniowe mamy'07
No a ja przyszłam się przywitać.
Okna nie pomyte, ale zrobiłam Oskarowi przemeblowanie i rozliczyłam PIT. Zawsze coś
Okna nie pomyte, ale zrobiłam Oskarowi przemeblowanie i rozliczyłam PIT. Zawsze coś
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Jutro popracuję nad tym filmem. Chciarz coś się wrzuciło,bo na You Tube nic nie chciało wejść. Dzisiaj zrobiłam sobie,ale taka szamponetka to za mało i musze kupić normalny szampon koloryzujący.Justyna, u mnie jest tylko atrona tytulowa
kiedy malujesz wloski?
Ja umyłam okno w kuchni, może jutro w pokoju przelecę.
PITy rozliczone 4.
Witam się z rańca!
Wpadam się tylko przywitać i lece jeszcze do wyrka Kuba już nie śpi, ale moze przytuli się do mamusi.
Justynka ile saszetek szamponu koloryzującego potrzebujesz? Bo w jednej tak jest mało tego specyfiku, że zawsze nakładam dwie.
Wpadam się tylko przywitać i lece jeszcze do wyrka Kuba już nie śpi, ale moze przytuli się do mamusi.
Justynka ile saszetek szamponu koloryzującego potrzebujesz? Bo w jednej tak jest mało tego specyfiku, że zawsze nakładam dwie.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam o poranku:-)
myślalam że będe pierwsza ale widze że Kasia mnie wyprzedzila;-)Cześć KASIA
wczoraj caly dzień was czytalam ale jakoś nie mialam weny do pisania
dziś o 9 jestem umówiona z koleżanką idziemy zapisać dzieciaki do przedszkola(nasze 4latki;-))a później jadę zawieźć dzieci do mamy i muszę jechać do Urzędu pracy i urzędu miastano i mam w planach jeszcze odwiedzić bratową a gdy wróciy już do domku to mamy zamiar jechać z D do biedronki na jakieś zakupy. kurde ale sprawozdanie dalamtak więc dzisiejszy dzień mamy caly zaplanowany ale wieczorem napewno zajrzę choćby poczytać ale zajrzę:-):-):-)
a jakim programem przechwtujecie obraz z kamery na kompa???
myślalam że będe pierwsza ale widze że Kasia mnie wyprzedzila;-)Cześć KASIA
wczoraj caly dzień was czytalam ale jakoś nie mialam weny do pisania
dziś o 9 jestem umówiona z koleżanką idziemy zapisać dzieciaki do przedszkola(nasze 4latki;-))a później jadę zawieźć dzieci do mamy i muszę jechać do Urzędu pracy i urzędu miastano i mam w planach jeszcze odwiedzić bratową a gdy wróciy już do domku to mamy zamiar jechać z D do biedronki na jakieś zakupy. kurde ale sprawozdanie dalamtak więc dzisiejszy dzień mamy caly zaplanowany ale wieczorem napewno zajrzę choćby poczytać ale zajrzę:-):-):-)
a jakim programem przechwtujecie obraz z kamery na kompa???
reklama
dzień dobry. Witam się i ja Od wczoraj azdo niedzieli jestem słomiana wdową- M w trasie do Włoch- załatwił sobie na urlopie dodatkowy zarobek Chyba oszaleje w tym czasie sama w domu z małym teściami i chwaściorem-brrrr.Poza tym wczoraj bardzo miło spedzilismy dzień; podoga nas rozpieszczała wiec calusienkie popłudnie na świeżym powietrzu; pojechaliśmy do mojej babci i Mały miał radochę bo mógł ganiać kury, przedżeźniać koguta, który się darł niesamowicie.Później mały pomocnik pomagał zgrabiać liscie na ogrodzie i był calusieńki umorusany ale nie było mowy, żeby go zabrać od pracy- oj co to to nie. Wiczorem wpierdzielił mi dwie miseczki kaszki- [szok] i po 10 minutach dziecka juz nie było- [też szok]. Ale około 10 sie zaczęło: wiercenie, marudzenie,popłakiwanie i wołanie mama, mama. Daje cyca- pociagnie, odepchnie, płacze, znowu ciągnie i tak w koło Macieja do godziny 6:30 gdzie posatnowił przydrzemać na 15 minut!!! dośc , że spać nie mogłam bo M nie by.ło z boku to jeszcze wypierdek mój kochany szalał- nie wiem kiedy memu dziecku to minie.
Podziel się: