Czesc BoBoniki:-)
Ja powoli dobieram juz rzeczy na impreze urodzinowa (ozdoby, balony, alkohol, slomki, przebrania itp )a on sie dziwi Po co to wszystko...pewnie, lepiej kupic wodke, wlaczyc tv i podac mega paczke chipsow najlepiej w opakowaniu i taaaaka impreza ze hej!
Oj nic nie mow...cisnienie chyba jest tak niskie bo ja ledwo mysle drukowanymiMuszę kawkę wypić,bo ledwo na oczy patrzę taka pogoda dziadowska dzisiaj
Ja tez nie znosze :-(Lubie tak sobie fajnie cos zapalnowac i na spokojnie dojsc do celu zeby wyszlo idealnie..a moj J to tak na ostatnia chwile. Nawet prezenty gwaizdkowe kupuje od kiedy pamietam w wigiliekurcze, w niedziele idziemy an imieniny do tesciow, bo oboj maja w marcu i nie mamy prezentu. zazwyczaj sie skladamy z siostra P. ale oczywiscie zadne z ukochanych dzieci nie pomyslalo o tym wczesniej i jakos sie nie przejmuja, ze dzis jzu piatek, tylko ja sie dwoje i troje, zeby cos wymyslec tak jest wieczn ie. oni wszystko an ostatnia chwile, a ja tak nie lubie
Ja powoli dobieram juz rzeczy na impreze urodzinowa (ozdoby, balony, alkohol, slomki, przebrania itp )a on sie dziwi Po co to wszystko...pewnie, lepiej kupic wodke, wlaczyc tv i podac mega paczke chipsow najlepiej w opakowaniu i taaaaka impreza ze hej!
A to wzywaja na tekie szczepionki?Telefonicznie?Właśnie dostałam wezwanie do stawienia się z Maja na szczepienie, a miało byc dopiero w wieku 6 lat.
Szczepionka przeciwko:* Błonicy-Tężcowi-Krztuścowi
* Poliomyelitis ( chorobie Heine-Medina)
Ostatnia edycja: