reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Jak zawsze ślepo zapatrzona w mąża i nic dziwnego w jego zachowaniu nie widzi:no: nie potrafię tego pojąć jak taka młoda inteligentna i wykształcona dziewczyna może mieć takie klapki na oczach:angry:

A pewnie jakbyś z nią pogadała to pomyśli że się wtrącasz?

A jak mamunia po rozmowie z Tobą nadal jest dobrze czy tylko na chwilę było ok?

reklama
A pewnie jakbyś z nią pogadała to pomyśli że się wtrącasz?

A jak mamunia po rozmowie z Tobą nadal jest dobrze czy tylko na chwilę było ok?

Wolę się już w małżeństwo mojej siostry nie wtrącać bo nawet jak mi nie uzna za zle to i tak efekt będzie taki jak bym gadała do ściany:baffled: a co do mamy to napradę jest dużo lepiej:tak: ona na szczęście potrafi wyciągać wnioski jak się okazało i teraz nasze relacje są o niebo lepsze:-)

Wolę się już w małżeństwo mojej siostry nie wtrącać bo nawet jak mi nie uzna za zle to i tak efekt będzie taki jak bym gadała do ściany:baffled: a co do mamy to napradę jest dużo lepiej:tak: ona na szczęście potrafi wyciągać wnioski jak się okazało i teraz nasze relacje są o niebo lepsze:-)

Jednak szczera rozmowa może zdziałać cuda dobrze że to wszystko z siebie wyrzuciłaś.

Dziewczyny co ze spotkaniem????

Justyna, u mnie jest tylko atrona tytulowa:sorry2:

U mnie niestety też:-( właśnie co ze spotkaniem Majandra jak znajdziesz chwilkę zrób tą sonde jescze raz proszę a po głosowaniu zabieramy się do dalszego planowania:tak: nie przyjmuję sprzeciwów w końcu jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B:-p

reklama
chudzino, gdzie to miescisz i jak robisz, ze nie tyjesz jedzac o tej porze?:szok::szok::szok:
Sama nie wiem :confused::baffled::-)

U mnie niestety też:-( właśnie co ze spotkaniem Majandra jak znajdziesz chwilkę zrób tą sonde jescze raz proszę a po głosowaniu zabieramy się do dalszego planowania:tak: nie przyjmuję sprzeciwów w końcu jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B:-p

o i to rozumiem :-)

Do góry