Wezwana się stawiam. Oglądam M jak milość. Poza tym z bólem serca zaglądam sporadycznie,bo kto pierwszy ten lepszy,a później jak dzieci,a Ty siedzialeś godzinę,a Ty grałaś 3 razy
walka o kompa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wezwana się stawiam. Oglądam M jak milość. Poza tym z bólem serca zaglądam sporadycznie,bo kto pierwszy ten lepszy,a później jak dzieci,a Ty siedzialeś godzinę,a Ty grałaś 3 razy
od razu podzialalo moje wezwanie
bidulko, przez net sie nie zarazisz, mimo ze czesto roznosi wirusy
Za to dzisiaj był mój mąż u dentysty i już zapłacił 260 zł a to dopiero początek buuu i do tego jeszcze ma ząbka do wstawienia więc sporo kasy pójdzie .
Tak dzisiaj sobie myślę że jak tak dalej pójdzie to nasze polskie społeczeństwo będzie bezzębne bo jak się mają ceny za usługi dentystyczne do naszych zarobków???No jak?????
3 m-ce w kolejce i ząb zamiast plombowany to do wyrwanianiestety, ale tych co nie stac na prywatne leczenie, to korzystaja z uslug NFZ:-(
BBonki kochane, biorę się za naukę i pisanie pracy mgr, więc będzie mnie tu od dziś (a raczej od jutra już) znaczniej mniej:-sorry2: .
Wiem wiem ale ja już tak mam że jak już przeczytam o jakieś historii to później spać nie mogę i się zamartwiam co by było alebo co będzie gdy.........
jakie to życie jest kruche i ile warte są "problemy" "zamartwianie się, ciągła gonitwa" planowanie na przyszłość i co tak naprawdę jest ważne................... i znowu zaczynam straszne
Obecna:-) ,ale jak czytam o chorobach to czuje paniczny strach i się nie odzywam, paraliżuje mnie sama myśl o chorobach i tak bardzo się boję :-( wiem ze tak nie powinnam ale tak już mam
ja też tak mam codziennie boje się o to że mogę zostac sama i strasznie się tego boję nie potrafię sobie tego wyobrazicWiem wiem ale ja już tak mam że jak już przeczytam o jakieś historii to później spać nie mogę i się zamartwiam co by było alebo co będzie gdy.........
jakie to życie jest kruche i ile warte są "problemy" "zamartwianie się, ciągła gonitwa" planowanie na przyszłość i co tak naprawdę jest ważne................... i znowu zaczynam straszne
Justyna a jak tam na froncie Ty kontra S ?dogadujecie się jakosWezwana się stawiam. Oglądam M jak milość. Poza tym z bólem serca zaglądam sporadycznie,bo kto pierwszy ten lepszy,a później jak dzieci,a Ty siedzialeś godzinę,a Ty grałaś 3 razy
to drogie sa uwas te uslugi. zapraszam do radomia. ja mam bardzo fajna dentystke i standardowe leczenie to 60zl. jesli wizyt z jednym zebem jest kilka, to cena niewiele wieksza za wszystkie spotkania
a kto mezulkowi wybil zabka?;-):-)
Za długo czekał z leczeniem i nie dało się uratować
niestety, ale tych co nie stac na prywatne leczenie, to korzystaja z uslug NFZ:-(
Tak jasne oczywiście bezpłatne to masz rwanie a tak to za wszystko dopłacasz
3 m-ce w kolejce i ząb zamiast plombowany to do wyrwania
Justyna a jak tam na froncie Ty kontra S ?dogadujecie się jakos
Obecna:-) ,ale jak czytam o chorobach to czuje paniczny strach i się nie odzywam, paraliżuje mnie sama myśl o chorobach i tak bardzo się boję :-( wiem ze tak nie powinnam ale tak już mam
Co do dentysty to byłam tydzień temu i na razie mam spokój :-) wszystko naprawione i skończyło się na jednej wizycie :-) Za to dzisiaj był mój mąż u dentysty i już zapłacił 260 zł a to dopiero początek buuu i do tego jeszcze ma ząbka do wstawienia więc sporo kasy pójdzie . Tak dzisiaj sobie myślę że jak tak dalej pójdzie to nasze polskie społeczeństwo będzie bezzębne bo jak się mają ceny za usługi dentystyczne do naszych zarobków???No jak?????
Melduję się posłusznie;-) podczytuje, ale nie piszę bo psychicznie nastawiam się na kolejną nieprzespaną nockę. Tak, Donkat, był juz czas zasypiania i spania bez cycusia, ale nastąpiło totalne cofnięcie w rozwoju u mego syna najśmieszniejsze, że w dzień zaczął ciągnąc z zwiększoną częstotliwościągdzie reszta czarownic:
Anetasa (pewnie am mlyn w pracy)
Nuska,
Carioca,
Kasia,
Justyna,
Doti,
Luandzia
Gabids,
Asiek
Gagulec
Tygrysek
Asia KC
Iza
i reszta
wzywaaaaam Was!:-)
ojojoj, u nas mimo, że mieścinka to tyle kosztuje może wyrwanie zęba, a plomba to stówka jak nicto drogie sa uwas te uslugi. zapraszam do radomia. ja mam bardzo fajna dentystke i standardowe leczenie to 60zl. jesli wizyt z jednym zebem jest kilka, to cena niewiele wieksza za wszystkie spotkania