reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

A jak bym do dentysty do Radomia pojechała to chyba żeby wpaść do Ciebie na kawkę :-) taki kawał drogi a tak mam dentystę za płotem

przede wszystkim na kawke, a do dentysty tak przy okazji, jak czasu zostanie:-D:-D:rofl2:
chyba drogi byl ten plot, skoro ceny takie szalone:szok:

reklama
U nas tak średnio na jeża.Bomby już tak nie lecą. Ale nadal są.
Zaraz będzie na mnie buczał:-D no właśnie. Umowiliśmy się na oglądanie Madagaskaru2. I mówi tak "no włączaj tą bajkę"
ja : małą czwilkę, tylko coś napiszę, idź się myć
S : nie będę się mył
ja: no idź
S: to w dupę sobie ją wsadź
Ale ambitna rozmowa:-p

Ja się żegnam i zbieram się do domciu:tak: jutro mam zamiar wybrać się z Tuśką na szczepienie ale nie wiem co z tego wyjdzie bo u nas szczepią między 12 a 14 a to jej pora spania:baffled:

Zaraz będzie na mnie buczał:-D no właśnie. Umowiliśmy się na oglądanie Madagaskaru2. I mówi tak "no włączaj tą bajkę"

Ty powinnaś dostać order wytrzymałości:-D:-D

Ja się żegnam i zbieram się do domciu:tak: jutro mam zamiar wybrać się z Tuśką na szczepienie ale nie wiem co z tego wyjdzie bo u nas szczepią między 12 a 14 a to jej pora spania:baffled:

Powodzenia kochana ja na samo słowo szczepionka mam gęsią skórkę buuu trzymam kciuki za małą żeby tylko poszło gładko i bez gorączki po.

Pisałam Wam, czy nie, ??? Bo juz nie pamiętam, ale najwyżej sie powtórzę.
Moja koleżanka , matka rocznego Igorka , 28 latnia dziewczyna, późnym wieczorem dostała telefon od swojego gina ( robiła cytologię) , że musi natychmiast stawic się do szpitala. Co się okazał, że ma prawdopodbnie komórki rakowe i to w wysokim stadium.Pobrali wycinek i teraz ma siedzieć i czekać na wyniki badań. Boże co się dzieje.......

:-:)-:)-(

gdzie reszta czarownic:

Anetasa (pewnie am mlyn w pracy)
Nuska,
Carioca,
Kasia,
Justyna,
Doti,
Luandzia
Gabids,
Asiek
Gagulec
Tygrysek
Asia KC
Iza
i reszta
wzywaaaaam Was!:-)

Obecna :tak: nie było mnie bo przed 16 pojechałam do mamy po kule. Póxniej robilismy kolacje, kąpaliśmy się i .... Kuba Nam przerwał początek zabawy :crazy: bo niestety przypomniał sobie o mamie i obudził się, abym przyszła do niego potrzymać go za rączke

Justynka :-) rozmowa przednia!!!! Rozumiem, że tą bajke miałaś sobie wsadzić w niesamowicie zgrabną dupcie :-)

Oglądałyście Uwage??? Był ten h*** dziś Samson. Szkoda gadać!!! :no::crazy::crazy::no:

Ale mnie ten chomik wciągnoł!!!! Ściągam sobie od jednego chomika całą serie mojej Sailormoon :-) R stwierdził, że cofam się z rozwojem:-p

Majandra to życzę owocnego pisania :tak:koniecznie zaglądaj choć raz dziennie

reklama
Do góry