reklama
wczoraj cale popoludnie drukowalismy zdjeica Julitki. stwierdzialm, ze trzeba dziecku zrobic pamiatke w albumie, a nie na plytach. co prawda nie wszystkie zdjecia tylko takie charakterystyczne z poszczegolnych etapow zycia:-)
w ogole teraz nasze dziecko manie ogladania albumow i pokzaywania gdzie kto jest. juz nawet nie powiem, ze na zjdeicach z P technikum pokazywalal jego kolege z dlugimi wlosami i miwla z przekonaniem: MAMA
bidulka, dolaczyla do grona Hani i Mai:--D
ty to sie umiesz mscic:-)ja nie mam serca
Tuśka też namiętnie ogląda teraz zdjęcia i ładnie pokazuje gdzie kto jest i wszystkim robi mój mój a co do mszczenia to ja jestem specjalistka M mi chyba do końca życia będzie wypominał jak jednego razu umierał z wiadomego powodu i łeb mu pękał a ja przez 40 minut odkurzałam tą najmniejszą zsawką od odkurzacza dywan twierdząc że muszę dokładnie sierść psa zebrać
brawo dla MaciejaWitam. Jesteśmy rodziców. Maciuś poszedł z dziadkami na pocztę, a ja nadrabiam.
Byliśmy dziś na rehabilitacjach, przenieśli Maciusia na dużą salę, tzn. że dziecko tam jest w ruchu, jakby samo ćwiczy, a na tej małej to był ustawiany do konkretnych pozycji. Bardzo się nam ta nowa sala podoba i mimo że dziś nie było naszej rehabilitantki, tylko ja dostawałam instrukcje co mam z nim robić. Maciuś mnie zaskoczył pod względem ruchowym, jest bardzo ostrożny, ale nie spodziewałam się, że moje dziecko umie samo w obie strony przejść po pochylni :-)
donkat
Fanka BB :)
dziewczyny, jak to ejst z tym naszym zamknietym. weszlam na strone glowna forum i tam jest dzial : nasza galeria (czy cos w tym stylu) i jako podforum widac nasz zamkniety. jak nie ejstem zalogowana, to nie widac, a jak jestem to widac. to normalne?
donkat
Fanka BB :)
boli mnie zab:-(juz w nocy go czulam nie jste to ostry, przeszywajacy bol. tylko taki obolaly zab razem z dziaslem. jak dotykam jeykiem, to mnie boli, jak jem tez. jesli jutro nie minie, to czeka mnie wizyta. w dodatku ten zab jest niby martwy, bo byl kanalowo leczony
nic nie mów o zębach bo od szpitala zaczęły mnie mulić i dziś miałam zadzwonić ale zapomniałamboli mnie zab:-(juz w nocy go czulam nie jste to ostry, przeszywajacy bol. tylko taki obolaly zab razem z dziaslem. jak dotykam jeykiem, to mnie boli, jak jem tez. jesli jutro nie minie, to czeka mnie wizyta. w dodatku ten zab jest niby martwy, bo byl kanalowo leczony
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Maja załapała od nas wirusa, w przedszkolu srała , ledwo dotarli do domu i na schodach się zrzygała... potem jeszcze raz, i jeszcze raz...........
Donkat nie mam pojęcia jak to jest z zamkniętym
oj biedna Maja:---(oby te wirusy poszly precz od was a kysz a kysz
ja też niew mam pojęcia jak jest z tym naszym zamkniętym ale Etka zapewna że napewno jest bezpieczny
Podziel się: