reklama
I ja się witam!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA aż chce się żyć!!!!! Dziewczyny dziecko spokojne, ja wyspana, za oknek BAJKA już czuję Cię WIOSNO ACH i uciekam do kuzynki z moim bąblem!!!!
Na razie pa kochane kobietki!!!! : *
dzień dobry.Witam się i ja.U mnie za to nocka do bani- nie wiem co się dzieje z moim dzieckiem!!!! Kolejna nie przespana nocka bo krzyczy mama, mama i nic po prostu nic nie jest w stanie uspokoić małego tylko cycor. Mam juz dosć, bo nie śpię druga noc z rzędu!!!!!!!!!!!!!
Witam i ja! U nas też piękna wiosna. Słonko świecie i aż chce się żyć:-) ale ja z natury pesymistka już boję się że zima może jeszcze wrócić zwłaszcza że już 2 lata z rzędu szłam do kościoła w święcić jajka w kozakach i zimowej kurtce ale nic narazie cieszę się tym co jest Miłego dnia wszystkim życzę i zaględajcie tu do mnie raz na jakiś czas bo ja dziś znów w pracy
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Ja witam się prawie w południe, właśnie Adaś próbuje od nowa samodzielnie zasypiac , ale chyba sie nie uda.
Noc spokojnie. Wczoraj fatalnie się czułam , wymioty jeszcze do wieczora u mnie a u Adasia tylko raz z samego rana. Dziś już po tym wirusie nie ma śladu.
Idę kawkę zaparzyc i ukroić kawałek torta, który mama przywiozła jak wrócilismy ze szpitala.
Noc spokojnie. Wczoraj fatalnie się czułam , wymioty jeszcze do wieczora u mnie a u Adasia tylko raz z samego rana. Dziś już po tym wirusie nie ma śladu.
Idę kawkę zaparzyc i ukroić kawałek torta, który mama przywiozła jak wrócilismy ze szpitala.
donkat
Fanka BB :)
witam sie i ja!
wczoraj cale popoludnie drukowalismy zdjeica Julitki. stwierdzialm, ze trzeba dziecku zrobic pamiatke w albumie, a nie na plytach. co prawda nie wszystkie zdjecia tylko takie charakterystyczne z poszczegolnych etapow zycia:-)
w ogole teraz nasze dziecko manie ogladania albumow i pokzaywania gdzie kto jest. juz nawet nie powiem, ze na zjdeicach z P technikum pokazywalal jego kolege z dlugimi wlosami i miwla z przekonaniem: MAMA
obejrzalam wieczorem "dziewczyne mojego kumpla". nie dosc, ze dziadowka opia, to napisy opoznione i baaardzo wulgarna wersja
bidulka, dolaczyla do grona Hani i Mai:--D
ty to sie umiesz mscic:-)ja nie mam serca
mna tez wstrzasaja takie historie, gdy ktos oddaje dziecko, ale uwazam, ze lepiej jak robi to cywilizowanie i siwadomie, pozbywajac sie praw, niz katujac w "kochajacej" rodzinie i wypaczajac psychike na cale zycie.
jednak nie moge sobie wyobrazic rozpaczy takiego 4m-cznego dziecka, ktore jest juz baaardzo przywiazane do rodzicow:---(
ja tez tak mam, ze jak mnie cos nocy zaniepokoi, to albo musze isc sprawdzic, albo czuwac, poki nie zniknie. P spi w najlepsze i nic go nie przeraza
ja mialam wczoraj ogladac, ale jednka bylam zmeczona ta brzeczaca drukarka, ado takiego filmu trzeba miec zrelaksowany umysl i nastroj
uuuuuuuuuuuuuu, a co tak wplynelo na dobry humor???;-):-)
:---(a juz chyba bywalo tak, ze spal bez cyca, prawda?
monia, po takim niewyspaniu;-)to kazda pogoda jest piekna
ja na dworze ejscze nie bylam, bo moje dziecko dzis nie chcialo isc pojdziemy po drzemce, tym bardziej ze po poludniu lecimy do alergologa, wiec i tak bedzie na dworze
tez patrzac na wiosenne prognozy myslalam, czy juz caly czas bedzie tak ladnie?
wczoraj cale popoludnie drukowalismy zdjeica Julitki. stwierdzialm, ze trzeba dziecku zrobic pamiatke w albumie, a nie na plytach. co prawda nie wszystkie zdjecia tylko takie charakterystyczne z poszczegolnych etapow zycia:-)
w ogole teraz nasze dziecko manie ogladania albumow i pokzaywania gdzie kto jest. juz nawet nie powiem, ze na zjdeicach z P technikum pokazywalal jego kolege z dlugimi wlosami i miwla z przekonaniem: MAMA
obejrzalam wieczorem "dziewczyne mojego kumpla". nie dosc, ze dziadowka opia, to napisy opoznione i baaardzo wulgarna wersja
Tuśka rozwliła sobie nos:-( teraz widać ślad po uderzeniu i ma opuchnięte pod noskiem:-(
Przeszedł przeszedł ale zemsta była słodka dziecko do południa na jego głowie i obiad musiał zrobić praktycznie sam:-) a to juz dla niego kara bo nie lubi gotować
bidulka, dolaczyla do grona Hani i Mai:--D
ty to sie umiesz mscic:-)ja nie mam serca
Agulka, okropne rzeczy piszesz o tych dzieciach.
Pójdę już lepiej spać, wczorajsza nocka jakaś była niespokojna - obudził mnie smród drewna które stało za blisko piecyka i moim zdaniem mogło się zapalić. (P tak nie uważa) W każdym razie pół nocy nie spałam bo czekałam aż ostygnie trochę piecyk i będę pewna że nie będzie żadnego pożaru
mna tez wstrzasaja takie historie, gdy ktos oddaje dziecko, ale uwazam, ze lepiej jak robi to cywilizowanie i siwadomie, pozbywajac sie praw, niz katujac w "kochajacej" rodzinie i wypaczajac psychike na cale zycie.
jednak nie moge sobie wyobrazic rozpaczy takiego 4m-cznego dziecka, ktore jest juz baaardzo przywiazane do rodzicow:---(
ja tez tak mam, ze jak mnie cos nocy zaniepokoi, to albo musze isc sprawdzic, albo czuwac, poki nie zniknie. P spi w najlepsze i nic go nie przeraza
Doti ja też wlaśnie z D skonczyliśmy oglądać film ,,Milionner z ulicy" i jestem pod wrażeniem ogólnie film bardzo mi sie podobal D też bo nie usnolWzruszający film który chwyta za serducho
ja mialam wczoraj ogladac, ale jednka bylam zmeczona ta brzeczaca drukarka, ado takiego filmu trzeba miec zrelaksowany umysl i nastroj
I ja się witam!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA aż chce się żyć!!!!! Dziewczyny dziecko spokojne, ja wyspana, za oknek BAJKA już czuję Cię WIOSNO ACH i uciekam do kuzynki z moim bąblem!!!!
uuuuuuuuuuuuuu, a co tak wplynelo na dobry humor???;-):-)
dzień dobry.Witam się i ja.U mnie za to nocka do bani- nie wiem co się dzieje z moim dzieckiem!!!! Kolejna nie przespana nocka bo krzyczy mama, mama i nic po prostu nic nie jest w stanie uspokoić małego tylko cycor. Mam juz dosć, bo nie śpię druga noc z rzędu!!!!!!!!!!!!!
:---(a juz chyba bywalo tak, ze spal bez cyca, prawda?
witam i ja z rana trochę nie wyspana ale nie z winy dzieci
pogoda mimo że nie ma slońca to i tak pięknaHURA IDZIE WIOSNA:-):-):-)
monia, po takim niewyspaniu;-)to kazda pogoda jest piekna
Witam i ja! U nas też piękna wiosna. Słonko świecie i aż chce się żyć:-) ale ja z natury pesymistka już boję się że zima może jeszcze wrócić
ja na dworze ejscze nie bylam, bo moje dziecko dzis nie chcialo isc pojdziemy po drzemce, tym bardziej ze po poludniu lecimy do alergologa, wiec i tak bedzie na dworze
tez patrzac na wiosenne prognozy myslalam, czy juz caly czas bedzie tak ladnie?
reklama
Podziel się: