reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja dostałam na gwiazdkę super lokówko-suszarke :) jest rewelacyjna ma 5 wymiennych końcówek w tym szczotkę ala profesional :p serio polecam a co się okazało kosztowała jedynie 50zł!!!!! Ciekawe ile mi posłuzy ale i tak wiem że jak się popsuje to zakupie taką samą bo warto :)

reklama
Aaaa to taka elegancja francja:sorry2:...mimo wszytsko
:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: a co do bani:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: pierwszy raz w życiu cos takiego założę:zawstydzona/y:
Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że 4 miesięczna córeczka mojej koleżanki ma 5 przerzutów w brzuszkun kosciach, mózgu i płuchach :( ponad miesiąc temu wykryto u niej raka i od tej pory rozpoczoł się dramat rodziny. Ewa i tak trzyma się świetnie bo ma nadal nadzieję, której lekarze już w ogóle nie dają :(

Pytanie dlaczego?????

Dziewczyna nie ma szczęscia :( pierwsze dziecko umarło, drugie poroniła a teraz trzecie!!!! To koszmar!!!! Gdzie tu sprawiesliwość?? Jedna wyrzuca na śmietnik bo nie chce a inna oddałaby zdrowie aby mieć dziecko
przykro i to bardzo:-:)-:)-:)-(

Na grube walki. I delikatnie rozplatywac i lakierowac kazdy kosmyk!

to te włosy będą mocno sztywne?????? tzn muszą być,:sorry2::sorry2::sorry2:

Cos mi tu śmierdzi:baffled:
Jeśli chodzi o pomadki to... nie od 2 strony, błyszczyki są łatwiejsze w użyciu. Poza tym nigdy nie mogłam dobrać sobie odpowiedniej pomadki i tak zostało.

Agulka po takie loki to chyba do fryzjera trzeba:dry:

Monia... 1 już poszło:-p

Kasia, ja pierdzielę,ale mnie zmroziło:-( w takich momentach zupełnie mimowolnie przekładam to na siebie. Załamałabym się totalnie Ale gdzie sprawiedliwość? Przepraszam głęboko wierzące,ale gdzie jest Bóg w takich momentach?

reklama
Wpadłam się pożegnać bo padam dziś na pysk ale to takie pozytywne zmęczenie bo nie od nudów a to ostatnio żadkość w mojej pracy:baffled:;-)

Kasiu strasznie mi przykro z powodu tej Twojej koleżanki faktycznie zastanawiam się gdzie jest sprawiedliwość w takich chwilach:-(

Do góry