reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Klavell - jestes szczupla i wysoka ( chyba:-p) i moim zdaniem pasowaloby ci cos nietuzinkowego np cos w kwiaty. Kiedys cos mialas takiego i wygladalas zjawiskowo...jakos nie widze Cie w satynach...zreszta w satynie bedzie co druga babeczka pewnie...

A moj maly kompaniero spisal sie dzis na medal...tak go zmeczylam zakupami ze w domu w ogole nie jeczal...rozrabial tylko po cichu:-p:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hrudzia widzisz mnie w czerwonych włosach? A jak tak to w jakich? Na bank nie jakiś burgund i nie wściekły czerwień, więc jak nazwać ten czerwony?

Klavell no to nieżle :( Hanifka szybko o tym zapomnij

U Nas tydzień zaczoł się od spóxnienia na autobus i czekalismy na nastepny ponad pół godziny :( coś niestety widzę, że odbiło się to na zdrowiu moim i Kuby. Ja czuję coś dziwnego w gardle, a Kuba pociąga noskiem :(

Hrudzia widzisz mnie w czerwonych włosach? A jak tak to w jakich? Na bank nie jakiś burgund i nie wściekły czerwień, więc jak nazwać ten czerwony?
:no::no::no::szok:
Widze cie w cieplym kolorze orzechowym...zeby ocieplic twoja cere...bo jak pamietam ( choc fotki czasem przeklamuja) wygladasz na zmeczona:sorry2:
Bardzo stonowany i spokojny odcien...nadrobisz charakterem:-p;-):rofl2:
i pomadka!
Klavell - moze cos takiego? http://www.allegro.pl/item548662511_vila_nowa_sukienka_kwiaty_38_m.html

Hrudzia i inne dziołchy. Do tej srebrnej kiecki co dałam wcześnij linka włosy mam miec upięte czy rozpuszczone, a makijaż , ostry, sukowaty, czy łagodny dziewiczy???????

:-D:-DAgulka...te piewsza tez wlasnie znalazlam:-p...i zapisalam do obserwowanych - moze i mnie sie przyda na lipiec!

a i J własnie powiedził, że ją kupi na swoje urodziny:-D:tak::tak::tak: tzn na urodziny J a nie moje:-D:-D:-D:-D:-D a jestem za:tak::tak::tak::tak:, bo mi się bardzo podba.
Kupmy w większości i na spotkanie bb-onów załóżmy wszystkie, hihihihihihihiihi

Hrudzia i inne dziołchy. Do tej srebrnej kiecki co dałam wcześnij linka włosy mam miec upięte czy rozpuszczone, a makijaż , ostry, sukowaty, czy łagodny dziewiczy???????
A ktory to link? bo nie kojarze...ja bym wlosy rozpuscila i zrobila mocny makijaz oka a usta tyci tyci:-)

reklama
Mi też podoba się ta turkusowa wzorzysta od Agulki.
Hrudzia nie lubię pomadek samych w sobie,a usta to jakoś delikatnie wolę. Faktycznie jakaś zmęczona jestem, smutna i blada i tak myślałam o jakimś brąziku przełamanym pasemkami czerwoniastymi jakimiś. Al eboję się ,że takie włosy mogą być "za ciężkie"

Do góry