reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Byłyśmy na sankach całe 10min i Jula zaczeła płakać i tak się zastanawiam co my z nią będziemy robić w tych górach:baffled:
Bo ty sanki jej podstawiasz...a ona woli deche, jedna, snowboard:-p;-):-D...jak ja widze takie male Bąki smigajace na nartach to az serce rosnie:-)

Witam. Jestem właśnie po spotkaniu z Gabids.:-):tak: Fotki wieczorem:tak:

Oooo:szok::-)To czekamy:tak:Widze ze i koncu Babony spoza granic sie spotkaly!:-)

Hruda - nie pojadę do Edzia w sobotę, ciąża jest zagrożona.

Nie mogę Stasia podnosić i wogóle powtórka z rozrywki. Wczoraj miałam krwawienie i jakaś wątróbka ze mnie wypadła, już myślałam że po ptakach, pojechałam z wykiem do szpitala, a tam na usg ciąża jest, ale lekarz stwierdził, że pusty pęcherzyk. I że ciąża się nie rozwija i żebym się zastanowiła wraz z lekarzem prowadzącym co z nią zrobić. Dziś mój gin stwierdził, ze ciąża się rozwija, że nawet dopatrzył się zarodka i że może nawet pika serduszko. Myślałam że mu z tego fotela spadnę i obcałuję stopy. Jest kilka krwiaków, endomedrium się rozwarstwia i ogólnie najlepiej to nie jest, ale jest nadzieja.

Carioca, no to przymam kciuki. Mam nadzieję że będzie dobrze, uważaj na siebie.
Czy my nie możemy tu normalnie zajść w ciążę a potem normalnie ją przechodzić? :rofl2:

no ja to napewno nie, ale mam nadzieję że Tobie niebawem się uda i bez żadnych rewalcji do samego rowiązania przetrwasz.

Aha - Justyna - jesteś teraz w połowie cyklu, czy przed @?

Carioca - no to oszdzedzaj sie ile mozesz! Bez zartow! A ja i Stas trzymamy kciuki:tak::tak::tak:Ale pamietaj ze my mozemy ci pomoc wyjac Staska z auta i tam - u edzia - go ewentualnie asekurowac!

Ostatnia edycja:
Byłyście ostatnio w Biedronce? Mają pieluszki Dada w promocji i chusteczki Dada sensitive 4op. za 13 zł. I są takie pyszne chipsy jabłkowe. Między sokami,a popcornem.

witam!!

posiedzialysmy u tesciow:-)babcie sie pozachwycaly wnusia:-)

zrobilam salatke i juz sie objadlam:baffled:

Młoda tańczy przed tv bo leci "jak to melodia"- jak ja nieznosze tego programu:baffled:

Byłyśmy na sankach całe 10min i Jula zaczeła płakać i tak się zastanawiam co my z nią będziemy robić w tych górach:baffled:

mnie tez wkurza, a julitka jak u kogos zobaczy w tv to od razu tanczy:-D

wiesz, aj wczoraj tak sobie o tym pomyslalam:sorry2:i troche wam sie dziwilam decyzji. co innego latem, wiosna, jesienia. ale zima???

Witam. Jestem właśnie po spotkaniu z Gabids.:-):tak: Fotki wieczorem:tak:

oooo, nie chwalilas sie, ze idziecie i nie pozdrowilysmy gabids:-(

Hruda - nie pojadę do Edzia w sobotę, ciąża jest zagrożona.
.
ojje, trudno bedzie nic nie robic przy Stasku, zeby nie dzwigac:-(szkoda, ze nie mozesz miec pomocy na codzien:-(
staraj sie jak mozesz i dbaj o was:-)

Byłyście ostatnio w Biedronce? Mają pieluszki Dada w promocji i chusteczki Dada sensitive 4op. za 13 zł. I są takie pyszne chipsy jabłkowe. Między sokami,a popcornem.

bylam dzis, wizelam pieluszki, ale chusteczek nie zauwazylam:baffled: zreszta i tak mi braklo kasy i musialam kilka rzeczy zwrocic:zawstydzona/y: a zapas pieluszek to amamy chyba na kilka m-cy, bo w Leclercu byly przez dluzszy czas tansze bella happyi dokupowalam za kazdym razem:sorry2:
a te chusteczki dada sa dobre? nie pamietam, czy mialam. ja uzywam z Dzidziusia, tez kupuje w wielopakach

reklama
:tak::tak::tak: Dada za 26zł i zakupiłam:-D
witam!!

zrobilam salatke i juz sie objadlam:baffled:

bylam dzis, wizelam pieluszki, ale chusteczek nie zauwazylam:baffled:
to tak jak ja, byłam w jednym celu - po pieluchy i się nie rozglądałam

O Ty sałatką się zajadasz, buuuuuuuuuuuuuuuu daj trochę:-D

Carioca kciukasy zacisnięte:tak:

Anetasa gdzie jesteś, zasypało Was????

Monia udanej zabawy:tak:

My juz nie mielismy jechac na zakupy, ale w końcu zebralismy się. Spodnie kupione, stanik duzo powiekszający też, stringi, spinki do włosów i parę innych pierdół też:tak::tak::tak:

W Pepco są sliczne ciuchy dla maluchów, a kasę miałam prawie wyliczoną, bo bym wydała:rofl2:. Super dresiki dla chłopców naszych za 16 zł.:szok::tak::tak::tak:. Następnym razem;-):tak::-D kupię.

Do góry