reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Bo nie byłyśmy pewne czy to wypali i dosłownie dziś z rańca na szybko z domu wychodziłam:-p
Ale oczywiście pozdrowiłaś ją od nas:-) prawda

Hrudzia
kurcze zapomniałam:zawstydzona/y: że mój ukochany mąż ma urodziny w piątek i nie wiem co z tą sobotą a mogłaby być następna ???? Proszę

Carioca
kochana trzymam kciukasy bardzo mocno

Justyna
umawiaj się do tego gina bo coś wyraźnie nie jest tak jak powinno

Donkat a co miałaś za sałatkę ? Mniam mniam ale narobiłaś mi ochoty.

Dziewczyny widziałyście Aneczkę w nowej wersji - wygląda SUPER

reklama
Carioca tyle osób trzyma kciuki więc musi być dobrze :tak::tak::tak:

Aneczki nie mam na NK więc nie miałam okazji zobaczyć jej nowej fryzury..

Majandra fotki suuuper- śliczne dzieciaczki:-)

Jutro lece do Biedronki a dzisaj już zmykam MILEJ NOCKI

Też Aneczka bardzo podoba mi się w tych ciemnych włoskach. Tak kobieco i subtelnie...
A jeśli chodzi o te chusteczki Dada to ja od bardzo dawna używam tylko,że lawendowych,ale myślę,że żadna różnica. Tak sobie myślałam,że muszę popatrzeć po ile są różne pieluchy i przeliczyć na sztuki,bo niby te Dada są tańsze,ale chyba za super tanio za sztukę to one nie wychodzą.
Buuuu, patrzy na mnie:szok: wiecie co:sorry2: Młody dziczeje:wściekła/y: a ja mam lenia. Jutro na szczepienie, zapytam o tran. Umówiłam się na środę do gina. Boże ja chyba przeszło rok nie byłam. Moja pani doktor nawet dorobiła się swojego nowiuśkiego gabinetu w tym czasie:zawstydzona/y:

Anetasa hop hop co u Was????

Tygrysku
cos wspominałaś o studiach i co idziesz? na jaki kierunek???

Ale mnie męczy katar tzn: zatoki mam tak zawalone że pęka mi głowa kataru jako takiego nie mam tylko to uczucie zatkanego nosa i ból głowy :-(buuu mam dość idę spać

Justyna
ja tu Tobie doradzam a sama muszę pójść jak to któraś z Was nazwała na "przegląd" bo też już rok minął od ostatniej wizyty a ja tak tego nie lubię no cóż muszę się umówić chyba jutro zadzwonię bo i na wizytę pewnie z miesiąc poczekam

W Pepco
są sliczne ciuchy dla maluchów, a kasę miałam prawie wyliczoną, bo bym wydała:rofl2:. Super dresiki dla chłopców naszych za 16 zł.:szok::tak::tak::tak:. Następnym razem;-):tak::-D kupię.

A co to za sklep??? Hrudzia, Carioca u Nas taki też gdzieś jest? Bo ja nie widziałam.

Carioca
jak się czujesz???

Hruda - nie pojadę do Edzia w sobotę, ciąża jest zagrożona.
Uważaj na siebie :tak: trzymamy kciuki
W Pepco są sliczne ciuchy dla maluchów, a kasę miałam prawie wyliczoną, bo bym wydała:rofl2:. Super dresiki dla chłopców naszych za 16 zł.:szok::tak::tak::tak:. Następnym razem;-):tak::-D kupię.
ja dzisiaj wylicytowałam na allegro dresik dla małego, nowy z metką za 7,50:szok::-D
taki: Dres oliwkowy nowy z metką 12-18m-cy (553587512) - Aukcje internetowe Allegro
Do biegania w sam raz na wiosnę. Ale, żeby zakupów nie było dość: wylicytowałam M buty ( bo mi marudził, że takie mu sie podobają i ze idzie wiosna i takie tam...) no i sobie 3 spódniczki( ale to wczoraj)

Dziewczyny widziałyście Aneczkę w nowej wersji - wygląda SUPER
Jak dla mnie to jest rewelacja:tak:

oj ja dzisiaj wyjątkowo o tej godzinie przy kompie i mało tego żłopie piffko przeznaczone dla M, zagryzam Laysami i oglądam film z JLo ( ma fajny brzuszek:zawstydzona/y:). Oprócz tego, ze jestem już chyba ululana - wypiłam pół butelki " Lecha" 0,66 l to mam nerwa okrutnego bo M pojechał dzisiaj do Poznania i planowo powinien juz być, a ze pogoda jest fatalna to troszkę zaczynam panikować ( mimo sygnałka co godzinę)

Gagulec to miałaś dobry dzień na zakupy w necie, fajny i tani ten dresik

Aneczki
nie widziałam, bo nie mam jej w znoajmych, niestety.

reklama
Oj kochane....musze sie wam pochwalic i ochlonac...bo piszcze z radosci normalnie jak moj Stasiek!!!! :-):-):-)Jeden dzien lez:-( a drugi taka euforia:-)...oj tak chyba mi jest pisane...:sorry:
J po przeprosinach i w ogole pitu- pitu zrobil mi/nam znow niepodzianke i..jedziemy na 2 rocznice slubu czyli za 2 tygodnie do...Toskanii, do Sienny. Bylam tam dawno temu i mnie zaczarowala. Opowiadalam J o niej i kiedys sie na nia napalilismy ze moze kiedys pojedziemy...Bierzemy auto z lotniska z Rzymu, jedziemy do Sienny, do hoteliku i...ach.:-):-):-) Stas zostanie tym razem u babci a my jedziemy na 4 dni! A mi sie w ciszy ( z oszczednosci) marzylo jakies spa w Gdansku z okazji rocznicy...a tu...ach:-):-):-)
Nuska - tak wiec wybacz kochana ale Edzio w przyszla sobote odpada...bo nie moge...lece do Toskanii:-):-p:-)...ach...normalnie nie wierze...:szok:

Ostatnia edycja:
Do góry