doti80
Wrześniowe mamy'07
Dziewczyny jestem przerażona tym kryzysem na rynku pracy o jakim krzyczą w mediach :/ coś się nieciekawie robi w Naszym kraju.
Przerażenie nic nie zmieni. Ja ten kryzys juz dotkliwie odczułam w październiku jak mi wręczyli wypowiedzenie...

My juz po obiadku Julia zjadła potrawkę z kurczaka a ja warzywa z patelni:-)
Hars napisz co tam u Was słyczać, jak się mieszka...
Hrudzia zyczę udanych zakupów
Naomi fajnie że sie pojawiłaś, ja cesarki nie miałam więc nie pomogę ale wiem że jak znów bede w ciąży to napewno będe tak kombinować żeby mieć cesarkę już drugi raz porodu to chyba bym nie przeżyła...
Ja tam mogę rodzić, miałam niezły ubaw :-):-) Jestem jakaś dziwna, ale wspominam to jak niezłą zabawę. Fakt, że trwało to ze 3 godziny a na porodówkę poszłam z patologii ciąży na próbę, położna mi mówiła że pewnie zaraz wrócę na patologię, nawet rzeczy nie brałam

Nie miałam znieczulenia,ale szycia nie czułam wcale, przeciecia też nie. Wrzeszczałam jak głupia aobok siedział P i się śmiał bo wrzeszczałam na zmianę z inną babeczką. Taki koncert był że sama się zaczęłam śmiać.
masz jakieś ślady?u mnie poród to była 16 godzinna masakra... rodziłam przy użyciu znieczulenia zewnątrz oponowego i sobie je chwale ale i tak to był koszmar po za tym moim zadniem poród naturalny szpeci kobiete tzn już nie jest tak jak było wiecie gdzie![]()