reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się i ja :happy:
Mam nadzieję, że Nel i Aneczka szybko wrócą ze szpitala - to znowu to oczko?
U nas walentynki skromne, bo weszliśmy na tryb oczszędny. Z tej okazji wywołamy zdjecia, bo mamy zaległości i zrobimy ze Stasiem tacie serduszko.
Agulka - kupiłaś tacie prezent :confused:

KAWY,Kawy kawy dajcie:)))MAsakra druga kawka juz strzelona a nie chce przesadzac i z trzecią poczekam do domu:)))
Agulka z teściem jest bardzo źle:( i nikła nadzieja na poprawę, teraz jest tylko w "poczekalni" - mam takie wrażenie. Dzisiaj M pójdzie do szpitala w odwiedziny to może czegoś konkretniejszego się dowiem bo teściowa totalnie niezorientowana bo nawet nie rozmawiała z lekarzem!!!! a od teścia nic się nie dowie, bo on nie ma siły mówić:(

Ostatnia edycja:
Mam nadzieje, że z Nel to nic poważnego. Hrudzia pozdrów Aneczkę.
Widzę, ze pracujecie nad gorącą atmosferą w Walentynki:) Ja szczerze mówiąc ostatnio nawet nie mam romantycznych i górnolotnych odczuć bo nie mam najzwyczajniej siły:(( i jedyne o czym marzę to się legnąć na wyrko i spać.

Ostatnia edycja:
ja też zmykam, kanapa i TV się do mnie tak przymilnie uśmiechają :-)

Gagulec - to niewesoło, może przynajmniej taki plus tej całej sytuacji, ze rodzina jest już przygotowana na śmierć.

reklama
witam kobietki!!!

my znow do poludnia sie naprzytulalysmy z Julitka i nacalowalysmy, ze hohohoho:-D:-D:rofl2: uwielbiam te moja pieszczoszke!!! robi takie slodkie minki i strzela oczkami jak daje calusy:-D:-D

mała tak chętnie wcina fasolkę szparogową z zupki:zawstydzona/y: że aż po tej fasolce dostała zatwardzenia brzuszek bolał jak cholera

To tylko mnie tak ponosi:zawstydzona/y: u nas praktycznie zawsze jest obiad z dwóch dań:tak: zwłaszcza że ostatnio jem z Tuśką zupę ok 14:30 i potem drugie o 17 jak wraca tatuś.

kurcze, powiem ci,ze czesto daje julitce zupke fasolkowa, lub dodaje do warzywnych zup i nie zauwazylam zeby cos sie dzialo tylko ze ona nie wyjadala strakow

ja jakbym codziennie miala gotowac po 2 dania, to by mi pomyslow na obiady braklo. i tak juz czasem nie wiem co gotowac, zeby sie nie powtarzalo,a galagny-wybredniaki zjadly:sorry2:

Całą noc prawie nie spałam, bo mały co chwila się budził i szukał cyca- jak mu nie chciałam dac to wrzask-wrrrr.

oj, bidulko, a w dodatku dzis taki paskudny spiacy dzien:-(
myslalam, ze Damianek juz sie pozegnal z cycem?:baffled:

Witam i ja o poranku oczywiście z pracy:crazy: auto znowu mi się rozkraczyło
Szlak mnie trafi bo ten głąb zawsze żałuje kasy na mechanika i naprawia sam z kolegą i zawsze jedna nawet najdrobniejsza usterka niesie za sobą lawinę kolejnych:wściekła/y: ale jemu się nie da przetłumaczyć w tej kwesti on jest najmądrzejszy i koniec:crazy: Także życzę Wam miłego dnia oby lepszego niż mój bo ja od rana jestem wściekła.
.

Aneta, nie jestes sama dla mojego P pojechac do mechanika to ujma, bo przeciez on z tesciem wszystko dadza rade sami zrobic:sorry2: choc czasem tylko tak im sie wydaje:-D. taka juz meska natura, zwlaszcza gdy lubia mechanikowanie:sorry2:
wybacz swojemu chlopu i ciesz sie, ze nie wydaje kasy na darmo.

Dzien dobry:-)

A ja spisze doniesc ze moj synek to bohater galaktyczny:-)...

uklony dla bohatera!!!!:tak::-) niezniszczalnego w dodatku:-D

qrcze nie wiem czy czasem nie wrócić do tego oszukanego mleka nocą tzn nad ranem, bo przewaznie między 4 a 5.:sorry2:

Dzis MAi nie póściłam do przedszkola, obiecałam jej że będzie mogła grać na kompie:szok:, ona bardzo chciała iśc :sorry2:a ja miałam planco do niej, aby troche z małym się pobawiła:confused:, bo ja dzis jakos sił nie mam:rofl2::-p:-p. Niedobra mamusia znów wykorzystuje córcię........:sorry2::sorry2::sorry2:.

a dlugo juz ie pije mleka w nocy? t zn nie dajesz mu?

oj, ty wykorzystywaczko:szok:zeby tak kombinowac i dziecku dobierac przyjemnosc z pojscia do kolezanek???:no::-p

prawda ze ladna:-)...ale ta cena:crazy:
CARMEN II KOSZULKA PANTERKA L (550886198) - Aukcje internetowe Allegro
...
Aneczka napisala w opiesie na gg ze znowu wracaja do Centrum Zdrowia Dziecka...kurcze...tak mi zal Nel i Aneczki...ale moze to w koncu cos pomoze, mam nadzieje!

znow wychodzi na jaw praktyczna strona mojego charakteru i nie dalalbym tyle kasy na cos co uzyje tylko raz lub moze troche wiecej:sorry2:

czyzby znow sie odezwalo oczko u Nel??:-(

Agulka z teściem jest bardzo źle:( i nikła nadzieja na poprawę, teraz jest tylko w "poczekalni" - mam takie wrażenie. Dzisiaj M pójdzie do szpitala w odwiedziny to może czegoś konkretniejszego się dowiem bo teściowa totalnie niezorientowana bo nawet nie rozmawiała z lekarzem!!!! a od teścia nic się nie dowie, bo on nie ma siły mówić:(

idenycznie jak moj tesc. latal do babki do szpitala jak na sraczke po 2 razy dziennie, ale nie wiedzial co jej w sumie dolega i jaki jest stan, bo nie pofatygowal sie do lekarza:angry:on jest taki udany typ, ze szok!:crazy:

Do góry