reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się :) Krzysiu Eni niestety załapał jakiś katarek to postanowiłysmy przełozyć Nasze spotkanie na przyszłą środe.

Mam nadzieje, że będzie ładniejsza pogoda bo dziś strasznie PASKUDNIE!!!! Zimno jak chłolera!!!

Dopiero 10 min temu wróciłam z Koscioła ( za babcię Msza) , czy musiało być dzis jakieś święto i ksiądz dawał jakies dodatkowe błogosławieństwo, które tak długo trwało, tzn modlitwy.

Dzieci juz na szczęście śpią , więc mozna odetchnąć

hej!!!

wizyta u tesciow sie przedluzyla, bo P pojechal pierwszy do domu biorac moje kluczyki:rofl2::rofl2:

witam:-)
my już po wizycie u lekarza Mateuszek wlaśnie śpi a Ola wcina obiad:tak:(zrobilam dziś kotleciki z ugotowanych jajek)

a co to za kotletki? moge prosic o przepis????

. Jakie języki mają Wasze dzieci?

kobieto jak szalejesz:szok: obiad z 2 dań. Ja mam od wczoraj rosół,ale przydało by się coś jeszcze skoro S będzie na obiedzie:baffled: tylko,czy mnie się chce?:no:

az tak bardzo sie nie przygladam jej jezykowi, bo nie mam okazji, ale jest taki z tylu chropowaty z delikatnym nalotem, a teraz z boku, gidzie chyba sie wyzyna 3 troszke zaczerwieniony

jakos mnie nathcnelo na szlaenstwo kulinarne. ale nie czesto jest obiad z 2dan, to zalezy od nastroju kucharki:rofl2:

Witam dziewczynki wpadlam tylko na sekunde pozegnac sie.Jutro bede blizej Was.:-)
U nas wsio ok nie chorujemy odpukac.
Wiec lece podopinac walizki i do milego.papatki:rofl2:

gabids wysokiego lotu, miekkiego ladowania i milego pobytu w Pl!!!:-)

Dopiero 10 min temu wróciłam z Koscioła ( za babcię Msza) , czy musiało być dzis jakieś święto i ksiądz dawał jakies dodatkowe błogosławieństwo, które tak długo trwało, tzn modlitwy.

Dzieci juz na szczęście śpią , więc mozna odetchnąć

bbcia P mnie uswiadomila, ze dzis swieto chorych, bo u nas nawet w katedrze byla uroczysta msza z tego powodu

No to i ja witam wieczorową porą! Moje dziecko za swoje marudne zachowanie zostało rozgrzeszone:-D wina durnej matki która wczoraj się cieszyła że mała tak chętnie wcina fasolkę szparogową z zupki:zawstydzona/y: że aż po tej fasolce dostała zatwardzenia brzuszek bolał jak cholera a ja się wściekałam że marudzi:zawstydzona/y: popołudniu mama mnie uświadomiła że to może być po fasolce więc wymasowałam małej brzuszek popierdziała trochę gdzieś za pół godziny zrobiła kupkę i wróciła moja stara dobra kochana córeczka:tak: oby nie zapeszyć;-) zaraz lecę się kąpać a potem prasować bo mi się nieżle nazbierało:crazy: ale nie wykluczone że później jescze zajrzę.

Hrudzia aha, no to czyli lekarz nieunikniony widze.Amanda byla chora 2 tygodnie temu i miala pelno flegmy,dlugo ja to trzymalo i tak sobie mysle,czy to nie pozostalosc po tej chorobie.

Larcia Tuśka tak miał kiedyś prawie dwa tygodnie po chorobie nagle zaczęło jej oczko ropieć a po drzemce w ciągu dnia nie mogła go już praktycznie otworzyć. To było powikłanie po grypie tak przynajmniej twierdził lekarz przepisał nam kropelki i maść do oczko i po 2 dniach ani śladu po tym cholerstwie nie było więc gnaj jutro kobieto do lekarza bo nie ma na co czekać:tak:

jakos mnie nathcnelo na szlaenstwo kulinarne. ale nie czesto jest obiad z 2dan, to zalezy od nastroju kucharki:rofl2:

To tylko mnie tak ponosi:zawstydzona/y: u nas praktycznie zawsze jest obiad z dwóch dań:tak: zwłaszcza że ostatnio jem z Tuśką zupę ok 14:30 i potem drugie o 17 jak wraca tatuś.

witam bbony :-)
dawno mnie na glownym nie bylo... nie mam czasu po prostu. do tego od jakiegos czasu padam na pysk z niewyspania. piotrek mi robi pobudki ok 5 rano! :szok: nie wiem co sie stalo z moim pieknie spiacym dzieckiem. moze juz nie potrzebuje tyle snu? ale co? mam go nie klasc w dzien? pewnie by wytrzymal bez problemu do wieczora ale wiem, ze taka drzemka jest bardzo zdrowa dla maluchow. no i jestem w kropce.
dzisiaj cala noc goraczkowal po wczorajszej szczepionce i niby spal ale co chwila sie wiercil w skutek czego ja nie spalam prawie wogole. no i tak sie skonczylo, ze jak wstalismy to nasypalam piotrusiowi do miski garsc platkow kukurydzianych, zeby sie nimi zajal a ja sie polozylam... i zasnelam na prawie godzine. obudzil mnie maly bo uznal, ze czas pokazac swoje dzielo mamusi- rozsypal wszystkie platki na wykladzinie (dywanowej) i wszystkie je pokruszyl w drobny mak! :-D no coz- cos za cos. przynajmniej bylo cicho :-D
przepraaszam, ze zadnej nie odpisuje ale oczy mi sie kleja. lece jeszcze doczytac inne watki i do wyrka. dobranoc.

dawno mnie na glownym nie bylo... nie mam czasu po prostu. do tego od jakiegos czasu padam na pysk z niewyspania. piotrek mi robi pobudki ok 5 rano! :szok: nie wiem co sie stalo z moim pieknie spiacym dzieckiem. moze juz nie potrzebuje tyle snu? ale co? mam go nie klasc w dzien? pewnie by wytrzymal bez problemu do wieczora ale wiem, ze taka drzemka jest bardzo zdrowa dla maluchow. no i jestem w kropce.
dzisiaj cala noc goraczkowal po wczorajszej szczepionce i niby spal ale co chwila sie wiercil w skutek czego ja nie spalam prawie wogole. no i tak sie skonczylo, ze jak wstalismy to nasypalam piotrusiowi do miski garsc platkow kukurydzianych, zeby sie nimi zajal a ja sie polozylam... i zasnelam na prawie godzine. obudzil mnie maly bo uznal, ze czas pokazac swoje dzielo mamusi- rozsypal wszystkie platki na wykladzinie (dywanowej) i wszystkie je pokruszyl w drobny mak! :-D no coz- cos za cos. przynajmniej bylo cicho :-D
przepraaszam, ze zadnej nie odpisuje ale oczy mi sie kleja. lece jeszcze doczytac inne watki i do wyrka. dobranoc.

Oj kochana skąd ja to znam jak mała mi robi takie akcje to też szukam czegoś co by się zajęła a ja żebym mogła dospać;-) ale o płatkach nie pomyślałam :szok: Dzięki za pomysł;-)

Iza no to miałaś troszku sprzątania :) ale za to troszke pospałaś ;)

Mnie Kuba by tak nie pozwolił pospać bo zarazbyłoby "mama mama" i albo ciągnięcie za noc lub dawałby mi buzi :) abym się obudziła.

reklama
a myslałam, że tylko ja na taki pomysł wpadałam, aby troszeczke dospać:tak:;-);-);-) ale widzę, że nie jestem sama:tak::-D:-D:-D

Do góry