reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień doberek.

Nuska za kilka dni ja będę miała 31:szok:, a nie czuje się na tyle, cały czas mam 24:-D:-D:-D:-D

A mi tak jakoś dziwnie z tą zbliżającą się 3 z przodu ale spoko za rok ta ja już ją też oswoję i będzie mi jadła z ręki;-):-D:-D:-D

:-):tak:a na ile wyglądam???wy pewnie się nie obijayście tylko szalalyście i korzystałyście z życia a ja zamiast szaleć to pakowalam się w pieluchy i gary:baffled::-D

troszkę poważniej:zawstydzona/y:

:tak::tak::zawstydzona/y: też tak myślałam a tu się okazuje :-)..... Monia to Ty "siksa" jesteś :-D

Donkat
jak kolorek? ale jestem ciekawa jak wyszło?? Czekam na fotki na zamkniętym

reklama
Oj i padlo tym razem na mnie...lamie mnie w kosciach, bola pluca czy oskrzela i ogolnie czuje sie jak "wyjdz stad":baffled::-(
I na domiar zlego Stasiek dzis nie byl laskawy. Jak wybila godz 16sta zaczelo sie regularne wycie. A ze rano przecial sobie wargi turlajac sie z tapaczanu w szale pokladan sie i tupan na podlodze rozdral sobie to raz jeszcze:crazy:...na podlodze rzeznia a on sam wygladal jak wampirek.
Ale wymeczona ostatecznie nie czekalam wiele i zastosowalam kolek osikowy:-p w postaci viburcolu...i po raz trzeci mnei nie zawiodl:-). Dziecko jakby odmienione, wesole, towarzyskie, gralismy w pilke, sam przynosil ksiazeczki:-), zabawki, chcial zebym mu czytala...Ja wierze w homopatie ale w tym czopku cos musza jeszcze dodawac:sorry2:...Bez z tej zlosci i szalu Stas odkryl (przede mna) ze chce sie uczyc, bawic, komunikowac, a zabawki i ja:szok: nabralam jakby innego wymiaru...bo tak to liczy sie tylko kuchnia z lotu ptaka a zabawki pizg o podloge:wściekła/y:

Hrudzia bidny Stasiulek no i Ty bidna, weź fervex albo cos takiego, by Cie nie rozłożyło. O tych czopkach pierwszy raz słyszę:szok: ale juz zajrzałam do netu:tak:i tez musze takowe sprawić dzieciom. Tak dla spokojności:sorry2::sorry2::sorry2:

Dzieciaki mnie dziś do szału doprowadziły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a Maja szczególnie:crazy::crazy::crazy::crazy: Nie słucha w ogóle, kary juz nie pomagają, klapsiory też :no::no::no: chyba zamknę ją w piwnicy następnym razem:sorry2::tak::tak::szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:

W domciu pieknie pachnie bo J gotuje bigosik, mniam, mniam.....

Hello
Wykorzystuję chwile spokoju:)
Nuśka, ja też powoli zaczynam się oswajać z myślą o przyszłej "trójce " z przodu- mam na to już niecały rok;-) ale da się urobić i "ona"
Donkat, czy lubię teścia? Nie chcę wyjść na oschłą jędzę, ale dla mnie jest on obojętny:sorry2: Szkoda jest mi tylko teściowej, bo dał jej przez całe życie nieźle w kosć i na starosc stał siejeszcze mega upierdliwy, marudny i totalnie nieżyciowy.Poza tym ja nie trawie ludzi takiego pokroju jak on ( i chwast) tzn, chleją i mają wszystko i wszystkich w głebokim powazaniu a jak troga do do Boga ( w ich przypadku do teściowej), która powinna obrócic się na piecie i powiedzieć" pocałujcie mnie w dupe":sorry2: Ale ona ma inny charakter i wcale na tym dobrze nie wychodzi:dry: Nieobecność teścia w domu jako jego samego w żaden sposób mi nie przeszkadza; ale z drugiej strony to jest tylko człowiek i niech mu bedzie dane jeszcze trochę pozyć.
Hruda, ja nigdy jeszcze nie stosowałam tego cuda medycznego, ale nie wiem dlaczego kojarzy mi się on z niemowlakami i kolką.
Agulka, to ja sie katuję jogurcikiem z musli a Ty wyjeżdzasz z tekstem o bigosiku!!! Niedobra Ty, niedobra :-) śliczne zdjęcie córci masz w podpisie

Dziewczyny dziękujemy za głosiki oddane na Damiana, ale tym razem się nie udało :(

Ostatnia edycja:
Donkat - no wlasnie...a czemu ty jedzac kefir okreslasz ze w koncu jesz jak czlowiek:baffled::szok:..moze cos ominelam? strulas sie?
Gagulec - viburcol z tego co mi wiadomo to na bolesne zabkowanie i ogolnie nerwy malego szkraba:sorry2:
Zycze powodzenia w rzucaniu balastu;-):tak:
Agulka - mialam pisac ze slicznie zdjecie...niesamowicie fotogeniczna ta twoja córunia!:-)

A jutro z ranca jade do PUP sie zarejetrowac...a chce mi sie jak psu kichac...no i zle sie czuje:-(Ale coz, jak mus to mus!:dry:

Tacie kupujemy srebrny łańcuszek z krzyżykiem ( łańcuch z krzyżem, hihihih) , bo latem zgubił swój ulubiony na budowie. Szukali z J dwa dni i nie znaleźli, a bardzo go lubił i mówił, że chronił go. Był od babci ( teściowej) , własnie jutro jest 2 rocznica śmierci.

Byłam po południu u mamy i przymierzałam sukienkę po małych poprawkach. No, teraz mi sie podoba czyt. nawet jako tako wyglądam:sorry2::sorry2::sorry2:

Oj i padlo tym razem na mnie...lamie mnie w kosciach, bola pluca czy oskrzela i ogolnie czuje sie jak "wyjdz stad":baffled::-(
:wściekła/y:

Czyżby wiek ;-):-D:-D:-D:-D :-DŻARTOWAŁAM

Hello
Wykorzystuję chwile spokoju:)
Nuśka, ja też powoli zaczynam się oswajać z myślą o przyszłej "trójce " z przodu- mam na to już niecały rok;-) ale da się urobić i "ona"
A pewnie że się da już my ja oswoimy:-D:-D:-D:-D

Agulka
zdjęcie Majeczki w podpisie cudowne jak z reklamy i muszę przyznać że w tych długich włoskach jest jej super a bigosik mniam mniam jutro tez gotuję mam juz kapustę ale zapomniałam dzisiaj kupić mięska :zawstydzona/y::-) więc gotowanie odłożone na jutro.

Donkat hop hop kolorek położony?

reklama
Ojej Hruda przypomniałaś mi też muszę w końcu wybrac się do PUP :/ zarejestrowac się.

Jutro jestem umówiona z Enią na kawke :) mam nadzieję, że chłopaki będą się lepiej bawic niż ostatnim razem :/ kiedy Kuba zrobił z siebie małego terroryste :/

Do góry