donkat
Fanka BB :)
witam kobietki!!!!
wczorja wieczorem wybralam sie na samotne zakupki (cos P ostatnio nie ciagnie do marketow). przetracilam duzo kasy i nie weim na co najwazniejsze, ze zakupilam czerowna farbe do wlosow i dzis zaszlaejej:-)
tylko patze na ten brud w sloncu ale nic z tym nie robie
no to fajnie, ze sie wyszalalas! nalezalo sie!!!
mnie naprawili woczraj net i teraz smiiiga!!!!!!!!!!!!!!:-)
chyba jnie kurzych?
my wybieramy sie ze nzajomymi na zabawo-dyskoteke. ;-)
opiekunke do julitki jzu mam-moja siostra przyjedzie.
u nas czegos takiego nie ma. mialam zamiar zabrac niunke na choinke do mamy do szkoly, ale tremin nam nie pasowal:-(
najwazniejsze, ze nie ejst zle:-)
julitka bije nas. obserwuje jak my czasem sie z P droczymy i klepniemy w reke, czy noge i ona robi tak samo. tylko ze jescze w buzie bije. tak z nienacka podbiegnie jak jej sie cos umysli i klepnie. tlumaczymy jej, ale marne efekty. oczywisie zaraz sie przytuli, da buzi na przeprosiny. taki maly lobuz
wlasnie wczorja na zakupach widziallam rodzenstwo, z bardzo mala roznica wieku,a moze bliznieta? chlopczyk i dziweczynka. ok. 3-4latka. siedieli razem w koszu i caly czas sie chichrali, bawili, dawali buzi...nie moglam sie napatrzec jak swietnie sie czuja w swoim towarystwie. az milo...:-)
wiedza, co robia dajajc takie samochody
super, ze maly zdrowy
oj, ja tez wiecznie niewyspana i wiecozrami zmeczona:-(
lubisz tescia?
no, no, pilnuj tego casanovy
jak bym julitke widziala! nie przejdzie obojetnie wobec golizny z piersiami jest identycznie jak uwas. a jak ciagnie za sutki to jescze patzry zebym krzyczalal, ze boli
uwielbia tez P "psitke" (tak ma na razie tlumaczone) i jak on jest w lazience a julitka wpadnie to odpycha go od sedesu, zeby lepiej widziec i wola: beeeeee
jak my sie alujemy, to zaraz przybiega i sie nadtswaia, zeby i ja pocalowac
Stas sie pewnie bardzo przejal?????
juz czekam na zdjecia z niecierplioscia:-)
u nas sie mowilo: kask.
ja nie maialm nigdy w zycie grzywki na lakier.
w internacie byla taka specjalistka od tej fryzury. az kiedys z zaciekawieniem aptzrylam jak to robi. wcale nie tak latwo bylo
monia, szkioda mi was z calego serducha:-(
]
moja bratowa czesto stawia dziecakom banki i nie na lezaco, tylko brat trzyma wiktorka na rekach brzuszkiem do siebie a ona stawia
u nas to samo. o malo glowy nie urwie i wlasnie jak na zlosci jultika nie chciala wracac do domu
ja nie ejstem przewrazliwiona, ale chyba dzis nie najlepsza poogda na sen nadworze, chyba ze tylem do wiatru i z zasunieta budka
wczorja wieczorem wybralam sie na samotne zakupki (cos P ostatnio nie ciagnie do marketow). przetracilam duzo kasy i nie weim na co najwazniejsze, ze zakupilam czerowna farbe do wlosow i dzis zaszlaejej:-)
Hrudzia jak już masz tą wenę to może skoczysz też do mnie;-) bo i u mnie by się porządki przydały ale ani ochoty ani motywacji brak
tylko patze na ten brud w sloncu ale nic z tym nie robie
u nas wszystko ok na zabawie bylo super do momentu aż D nie zaczol usypiaćale i tak wytańczylam się za wszystkie czasy:-)a za półtora tygodnia powtórka :-)
pogoda u nas piękna więc idziemy na spacereka i net mi zaś szwankuje i zastanawiam sie dlaczego bezprzewodowy dziala a jak tylko podlącze kabel todziwne
no to fajnie, ze sie wyszalalas! nalezalo sie!!!
mnie naprawili woczraj net i teraz smiiiga!!!!!!!!!!!!!!:-)
Kochane a co wy na walentynki szykujecie...
widzailam szmpon do mycia jajek :-)
chyba jnie kurzych?
my wybieramy sie ze nzajomymi na zabawo-dyskoteke. ;-)
opiekunke do julitki jzu mam-moja siostra przyjedzie.
u nas bal przebierancow organizuje polski kosciol
bal odbecie sie w salce obok dla dzieciakow 22.02 wiec idzeimy troche kobitek poznam hani sie wybawi...
widze ze na romantyzm stwaiacie :-)
u nas czegos takiego nie ma. mialam zamiar zabrac niunke na choinke do mamy do szkoly, ale tremin nam nie pasowal:-(
Przeprowadzilam sie jednak, jest ok,
.
najwazniejsze, ze nie ejst zle:-)
Melduję się wieczorowo. Dzis było dobrze. Mały cały czas mi bije Maję, albo ciągnie za włosy juz nie wiem jak mu wytłumaczyć ( ręcznie też) że tak nie wolno.......
Donkat z dziećmi, bo chcielismy by były z nami. Mimo, że trochę uciążliwe były, ale czas spędziliśmy razem a ich radośc na buźkach, nie do opisania i ten głośny śmiech,śpiew........
julitka bije nas. obserwuje jak my czasem sie z P droczymy i klepniemy w reke, czy noge i ona robi tak samo. tylko ze jescze w buzie bije. tak z nienacka podbiegnie jak jej sie cos umysli i klepnie. tlumaczymy jej, ale marne efekty. oczywisie zaraz sie przytuli, da buzi na przeprosiny. taki maly lobuz
wlasnie wczorja na zakupach widziallam rodzenstwo, z bardzo mala roznica wieku,a moze bliznieta? chlopczyk i dziweczynka. ok. 3-4latka. siedieli razem w koszu i caly czas sie chichrali, bawili, dawali buzi...nie moglam sie napatrzec jak swietnie sie czuja w swoim towarystwie. az milo...:-)
J ma auto słuzbwe 3 osobowe
wiedza, co robia dajajc takie samochody
Cześć Bbonki.
Przyszłam powiedzieć, ze moje dziecko jest zdrowe
Za to z teściem jest bardzo kiepsko i niestety będzie trzeba się chyba nastawiać na pogrzeb w niedalekiej przyszłości
A ja idę spać bo dopada mnie chyba jakieś przesilenie wiosenne- juz?- oczy szczypia, spać sie chce ( a rano o 5 wyspana gdzie moge jeszcze min godzinę spać)
A pochwalę się, ze rośnie mi mega lovelasik
super, ze maly zdrowy
oj, ja tez wiecznie niewyspana i wiecozrami zmeczona:-(
lubisz tescia?
no, no, pilnuj tego casanovy
Gagulec ale agencior Ci rosnie a mój jest erotomanem jak widzi mnie nago cieszy sie jak głupi włazi na mnie i ciągnie za sutki, oraz kizia noskiem, potem tuli i całuje normalnie szok. Musze ubierac się w łaziencwe, bo jeszcze niechcący go skrzywdzę psychicznie
jak bym julitke widziala! nie przejdzie obojetnie wobec golizny z piersiami jest identycznie jak uwas. a jak ciagnie za sutki to jescze patzry zebym krzyczalal, ze boli
uwielbia tez P "psitke" (tak ma na razie tlumaczone) i jak on jest w lazience a julitka wpadnie to odpycha go od sedesu, zeby lepiej widziec i wola: beeeeee
jak my sie alujemy, to zaraz przybiega i sie nadtswaia, zeby i ja pocalowac
kilkanascie razy chyba wystarczy, co? Normalnie mu nawrzuclalam i poza tym nie bedzie teraz zadnych zabawek skoro ma je w nosie...
I wpadlam na pomysl urodzin: 30tki! Lata 80te! czyli trampki, spojler na glowie, flanela, getry, srebrna kula itp Takie wspomnienie mojego dziecinstwa i dorastania:-)
Stas sie pewnie bardzo przejal?????
juz czekam na zdjecia z niecierplioscia:-)
A spojler to ta grzywka na lakier..nie wiem ja wy moje drogie panie ale u nas w podstawowce byl to hit na hitami, tzn wszytskie je mialysmy...
koszmar
u nas sie mowilo: kask.
ja nie maialm nigdy w zycie grzywki na lakier.
w internacie byla taka specjalistka od tej fryzury. az kiedys z zaciekawieniem aptzrylam jak to robi. wcale nie tak latwo bylo
witatam od rana zla i wścieka
już myślalam że dzieciaki wkońcu będą zdrowe a tu Mateusz znów zaczyna kaszleć
monia, szkioda mi was z calego serducha:-(
]
pomysl dobry bo pamiętam że tata nam zawsze stawial i pomagalo ale Mateusz nie uleży
moja bratowa czesto stawia dziecakom banki i nie na lezaco, tylko brat trzyma wiktorka na rekach brzuszkiem do siebie a ona stawia
No my już po spacerku. Pogoda okazała się zwodnicza bo wiatr szaleje poszłyśmy z Tuśką tylko do pobliskiego kiosku a spacer nam zajął prawie 40 minut ja już miałam dość ale moja gwiazda chętnie poszłaby jeszcze dalej
Nie wiem może ja jestem jakaś przewrażliwiona właśnie dzwoniła moja mama i mówi że spaceruje z małym siostry i ma nadzieję że on zaśnie łeb wiatrzysko chce urwać a ona usypia go na dworze moim zdaniem chory pomysł ale jej się tego nie wytłumaczy
u nas to samo. o malo glowy nie urwie i wlasnie jak na zlosci jultika nie chciala wracac do domu
ja nie ejstem przewrazliwiona, ale chyba dzis nie najlepsza poogda na sen nadworze, chyba ze tylem do wiatru i z zasunieta budka