monia_l
Wrześniowe mamy'07
pomysl dobry bo pamiętam że tata nam zawsze stawial i pomagalo ale Mateusz nie uleży no i kojarze jeszcze że aby stawiać bańki dziecko nie może mieć gorączki a on jeśli zaczyna gorączkowac to ciężko mu ją potem zbićWitam z rana!U nas piękana pogoda więc zaraz stroimy się z młodą i idziemy na spacerek;-) Wczoraj w pracy miałam ciągły młyn dlatego z góry przepraszam za nijaką aktywność Powiedzcie mi ile naszym dzieciaczkom ma w sumie wyjść ząbków bo już zgłupiałm. Tuśka drugą noc z rzędu budzi się około 24 i potemśpi już z nami i co jakiś czas przez sen popłakuje:-( zawsze tak było przy zębach ale zołza mała nie da sobie zajrzeć tak głęboko i nie wiem co tam w jej paszczy słychać
Monia starsznie Ci współczuje:-( Te choróbstwa chyba się nigdy od Was nie odtrzepią. A może pomyśl o postawieniu dziaciakom baniek stary ale ponoć bardzo skuteczny sposób a i z tego co się orientuje teraz można zakupić w aptece jakiś zestaw bezogniowy.
Hrudzia pomysł na impre super ja pamiętam świetnie spojlery choć młodsza troszkę jestem sama takowego nie miałam ale moja siostra miała wzorcowy:-) do dziś jak patrzymy na zdjęcia to ubaw po pachy mamy
narazie zapodalam slynny Justyny Ambroksol jeszcze dostaje antybiotyk i mam nadzieje że uda mu sie to zwalczyć no wlaśnie idę mu teraz zmierzyć czy ma temperaturę