reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam wieczorkow!!!

moje dziecko dzis poszlow czesniej spac-jaka ulga:-) ale i troche niepokoj, bo wtedy sie budzi i jakos niespokojnie spi. mialam jej zaladowac wlasnie cudotworczy viburcol, bo chyba ja 3 w nocy meczy, ale dalla mleko na melisie:tak:

FM GROUP - produkty perfumeryjne, marketing wielopoziomowy MLM
ale wpisz sobnie w google katalog FM to można ściągnąć katalog w wersji HTML:tak:
fajne tam mają zapachy a teraz jest sporo w polowie ceny:-)czyli za 16 zl

ale jak je powacham? bez tego ani rusz:sorry2:

. A szykuje się chyba ospa:wściekła/y:

skad wiesz, mowila ci, ze sie wybiera?:rofl2::-D

jestem w szoku jakie moje dziecko jest "ugodowe" Blanka wszystko jej zabierała a ta nic tylko patrzała:confused::confused: jak ona sobie poradzi w żłobku ( bo od września chyba będzie chodzić)...
I też się tak zastanawiam po kim ona taka grzeczna bo napewno nie po mamie ani po tacie :)

moja julitka tez by zabieralal. Julcia nauczy sie zycie w zlobku i jescze nie raz pokaze na co ja stac:-D:tak:

A mi tak jakoś dziwnie z tą zbliżającą się 3 z przodu ale spoko za rok ta ja już ją też oswoję i będzie mi jadła z ręki;-):-D:-D:-D

Donkat
jak kolorek? ale jestem ciekawa jak wyszło?? Czekam na fotki na zamkniętym

hhhmmm, ja tez bede miec te "3" wtym roku, ale dopeiro w grudniu, wiec jecsze jestem mlooooda:-D

kolorek jest. juz nie moglam sie doczekac i zorbilam w dzien:-D podoba mi sie, choc moglby byc wyrazniejszy, ale jak an pierwsze malowanie to jest bardzo dobry. zdjecie wkleje po weekendzie, bo na komorce wychodzi beznadziejne,a teraz aparatu nie posiadamy:zawstydzona/y:

Oj i padlo tym razem na mnie...lamie mnie w kosciach, bola pluca czy oskrzela i ogolnie czuje sie jak "wyjdz stad":baffled::-(

. Dziecko jakby odmienione, wesole, towarzyskie, gralismy w pilke, sam przynosil ksiazeczki:-), zabawki, chcial zebym mu czytala...Ja wierze w homopatie ale w tym czopku cos musza jeszcze dodawac:sorry2:...Bez z tej zlosci i szalu Stas odkryl (przede mna) ze chce sie uczyc, bawic, komunikowac, a zabawki i ja:szok: nabralam jakby innego wymiaru...bo tak to liczy sie tylko kuchnia z lotu ptaka a zabawki pizg o podloge:wściekła/y:

czosnek, mleko z miodem itp itd....watek "leki z babcinej apteki" sie klania:tak:

hruda, czy to oznacza, ze Stas codziennie jest nerwowy i ciagle sie zlosci? widzisz, zastanowilo mnie to, ze potem tak ladnie zwracal uwage na rzeczy, ktore go nie interesowaly, umial sie bawic...
oby tak czesciej:tak:

Dzieciaki mnie dziś do szału doprowadziły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a Maja szczególnie:crazy::crazy::crazy::crazy: Nie słucha w ogóle, kary juz nie pomagają, klapsiory też :no::no::no: chyba zamknę ją w piwnicy następnym razem:sorry2::tak::tak::szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:

oj, jak mozesz anrzekac, na zdjeciu z Mai taki anioleczek...:-)niemozliwe, zeby dokuczala:-D

Donkat - no wlasnie...a czemu ty jedzac kefir okreslasz ze w koncu jesz jak czlowiek:baffled::szok:..moze cos ominelam? strulas sie?

to nie ja w koncu jem jak czlowiek, tylko julitka, bo nawet zjadla ze mna kilka lyzek:-Da przeciez wczesniej jadla 3 rzeczy na krzyz, a kwasnego nabialu do ust nie wziela.
ja zreszta tez do ciazy nie luibilam bialego sera, jogurtu naturalnego itp

Tacie kupujemy srebrny łańcuszek z krzyżykiem (

Byłam po południu u mamy i przymierzałam sukienkę po małych poprawkach. No, teraz mi sie podoba czyt. nawet jako tako wyglądam:sorry2::sorry2::sorry2:

Agulka, nie kazdy wto wierz, ale ja slyszalalam, ze nie pownno sie drugiej osobie darowac krzyzyka. to zle wrozy mu w zyciu. nawet u jubilera tak mi mowili. moze leoiej dajcie mu pieniadze ztym przeznaczeniem i niech sam kupi?

jak to jako tako?? wygladasz pewnie swioetnie!!!:-)

zapomniałam napisac zmieniłam image :) obciełam włoski i zmieniłam kolorek do blondu wprowadziłam pasemka bronz :) jutro po spotkaniu z Enią pewnie będą zdjęcia to wkleje na zamkniety :)

czekamy, czekamy..:tak::tak:

Oj coz za zmiany:-) Ty, Donkat...a i ja od malenkosci blondynka mam ochote na braz:szok:. I nawet dostalam "zezwolenie" od malza. Nie bedzie rozwodu jakby co:sorry2:Zrobie balejage z przewaga brazu i zobacze - jak bedzie kupa to walne blond po calosci!

co sie martwisz, teraz nie ma rpbolemu. dzis masz blond, jutro braz a po jutrze znow co innego.:happy:tylko po kilku dniach nie masz wlosow:-D:-D:rofl2:

czosnek, mleko z miodem itp itd....watek "leki z babcinej apteki" sie klania:tak:

hruda, czy to oznacza, ze Stas codziennie jest nerwowy i ciagle sie zlosci? widzisz, zastanowilo mnie to, ze potem tak ladnie zwracal uwage na rzeczy, ktore go nie interesowaly, umial sie bawic...
oby tak czesciej:tak:
Czosnku nie lubie a mleka jeszcze badziej:no::crazy:
Mnie tez zastanowila ze jak odlozyl nerwy na bok to taki rezolutny chlopak sie zrobil:szok::eek:...bede musiala wspomniec o tym psychoterapeucie!

oj, jak mozesz anrzekac, na zdjeciu z Mai taki anioleczek...:-)niemozliwe, zeby dokuczala:-D

Agulka, nie kazdy wto wierz, ale ja slyszalalam, ze nie pownno sie drugiej osobie darowac krzyzyka. to zle wrozy mu w zyciu. nawet u jubilera tak mi mowili. moze leoiej dajcie mu pieniadze ztym przeznaczeniem i niech sam kupi?
Aniołek z rózkami:tak::tak::-D:-D:-D

A w takie zabobony to nie wierzymy:no::no::no::no::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry