reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

no nie mogę Damianek mały amant.... ale musiałas miec ubaw:-D:-D

Agulka moja Jula też dzisiaj pierwszy raz zrobiła mi scenę histerii, w momencie kiedy przestałam jej puszczac banki mydlane wlączyła jej sie syrena na cały budynek

reklama
Hurdzia pytalaś kiedyś o film TO NIE TAK JAK MYŚLISZ KOTKU mam go już w swoim chomiku więc jeśli dalej jesteś chętna to zapraszam do mojego chomika no chyba że już go widzialaś:sorry2:ja wlaśnie go ściągam:-)
Monia ja własnie przed chwila przestałam ten film oglądac w połowie, dalej nie mogłam bo mnie nudził:crazy::crazy::crazy:

Gagulec ale agencior Ci rosnie:-D:-D:-D:-D a mój jest erotomanem:szok: jak widzi mnie nago cieszy sie jak głupi włazi na mnie i ciągnie za sutki, oraz kizia noskiem:baffled::szok::szok::-D:-D:-D, potem tuli i całuje:rofl2::szok::szok::szok::szok: normalnie szok. Musze ubierac się w łaziencwe, bo jeszcze niechcący go skrzywdzę:baffled::baffled::baffled: psychicznie:tak:

Hurdzia pytalaś kiedyś o film TO NIE TAK JAK MYŚLISZ KOTKU mam go już w swoim chomiku więc jeśli dalej jesteś chętna to zapraszam do mojego chomika no chyba że już go widzialaś:sorry2:ja wlaśnie go ściągam:-)
Widzialam..sciagnelam z chomika Gabids:-)

Agulka moja Jula też dzisiaj pierwszy raz zrobiła mi scenę histerii, w momencie kiedy przestałam jej puszczac banki mydlane wlączyła jej sie syrena na cały budynek
Pierwszy raz????????:szok::szok::szok: Moj to ostatnio regularnie ma takie wycie ze juz wymikam:wściekła/y:...dzis od 16stej do 19 caly czas...a dlaczego? bo chcial zebym mu szafki w kuchni "z lotu ptaka" pokazala...a ilez mozna?:crazy: kilkanascie razy chyba wystarczy, co?:crazy: Normalnie mu nawrzuclalam i poza tym nie bedzie teraz zadnych zabawek skoro ma je w nosie...:wściekła/y::baffled:

Humor mam zlekka zwazony bo sie okazalo ze J bedzie pozniej...ale ! Polepszyl sie bo ma przyjsc jakas paczka dla zony na walentynki:szok::-)
I wpadlam na pomysl urodzin: 30tki! Lata 80te! czyli trampki, spojler na glowie, flanela, getry, srebrna kula itp Takie wspomnienie mojego dziecinstwa i dorastania:-)

Ostatnia edycja:
a co to spojler na głowie? Bo wiesz ja nie z tych czasów jeszcze;-):-p
Sratatata...nie z tych czasow. :szok::-pJa mam 30tke a nie 50tke:crazy: a ty jestes tylko rok mlodsza cwaniaro ;-):-D
A spojler to ta grzywka na lakier..nie wiem ja wy moje drogie panie ale u nas w podstawowce byl to hit na hitami, tzn wszytskie je mialysmy...
koszmar:zawstydzona/y:

widze ze wczoraj grzeczne byłyście i duzo nie naprodukowałyście :-)

z racji ze ja młoda d.... jestem to tez nie wiedzialam co to spoiler:-D:-D
hrudzia obowiazkowo zdjecia z imprezy na zamkniętym :-)

witatam od rana zla i wścieka:wściekła/y::zawstydzona/y:
już myślalam że dzieciaki wkońcu będą zdrowe a tu Mateusz znów zaczyna kaszleć a kaszel ma identyczny ja wtedy na początku choroby i do tego dochodzi stan podgorączkowy 37,3:wściekła/y:mnie chyba szlag trafi w piątek byliśmy u doktora i bylo wszystkoo ok i tylko 2 razy byliśmy na spacerku:crazy:a mialam tyle planów na ten tydzień i wszystkie poszly gdzieś:wściekła/y:
Przepraszam że tylko tak pisze co u nas a nikomu nie odpisuje ale jestem strasznie nerwowa:zawstydzona/y:

już myślalam że dzieciaki wkońcu będą zdrowe a tu Mateusz znów zaczyna kaszleć a kaszel ma identyczny ja wtedy na początku choroby i do tego dochodzi stan podgorączkowy 37,3:wściekła/y:mnie chyba szlag trafi w piątek byliśmy u doktora i bylo wszystkoo ok i tylko 2 razy byliśmy na spacerku:crazy:a mialam tyle planów na ten tydzień i wszystkie poszly gdzieś:wściekła/y:
Przepraszam że tylko tak pisze co u nas a nikomu nie odpisuje ale jestem strasznie nerwowa:zawstydzona/y:

Monia nie przepraszaj nie dziwie Ci się :-:)-:)-(
Dużo zdrówka dla Mateuszka i cierpliwości dla mamy...

reklama
Witam z rana!U nas piękana pogoda więc zaraz stroimy się z młodą i idziemy na spacerek;-) Wczoraj w pracy miałam ciągły młyn dlatego z góry przepraszam za nijaką aktywność:zawstydzona/y: Powiedzcie mi ile naszym dzieciaczkom ma w sumie wyjść ząbków bo już zgłupiałm. Tuśka drugą noc z rzędu budzi się około 24 i potemśpi już z nami i co jakiś czas przez sen popłakuje:-( zawsze tak było przy zębach ale zołza mała nie da sobie zajrzeć tak głęboko i nie wiem co tam w jej paszczy słychać:no:

Monia starsznie Ci współczuje:-( Te choróbstwa chyba się nigdy od Was nie odtrzepią. A może pomyśl o postawieniu dziaciakom baniek stary ale ponoć bardzo skuteczny sposób:tak: a i z tego co się orientuje teraz można zakupić w aptece jakiś zestaw bezogniowy.

Hrudzia pomysł na impre super ja pamiętam świetnie spojlery:-D choć młodsza troszkę jestem sama takowego nie miałam ale moja siostra miała wzorcowy:-) do dziś jak patrzymy na zdjęcia to ubaw po pachy mamy:-D

Do góry