reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Wierzcie lub nie ale właśnie przyjechali:-) jupi to ja spadam do zobaczenia już z domku z winkiem w dłonie które już się do mnie uśmiecha:-)

reklama
Mój J sie rozochocił i mówi żebym poszła sie myc a on dotrzyma Wam towarzystwa.:tak::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Więc na razie zgaszam moje światełko:tak: tak na wszelki wypadek;-), ale wrócę.....:tak::tak::tak:

Mój J sie rozochocił i mówi żebym poszła sie myc a on dotrzyma Wam towarzystwa.:tak::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Więc na razie zgaszam moje światełko:tak: tak na wszelki wypadek;-), ale wrócę.....:tak::tak::tak:

Ok zarządziłaś mycie więc ja też zmykam pod prysznic.................... ale wrócę ...oj na pewno wrócę

Do zobaczenia dziewczyny:-)

A ja miałam posiedzieć z wami i się świeciłam ale rozmawiałam z przyjaciółką, z którą się nie widziałam 3 lata :-( A to moja najlepsza przyjacióła i strasznie mi jej brakuje :zawstydzona/y:

Ale tu impreza mnie ominęła :baffled:
Oki idę pod prysznic i spać, bo cierpię na chroniczne niewyspanie...

No wiecie co pełne rozczarowanie:baffled: to ja gnam jak Kubica do Was a Wy sobie idziecie i kto mi poleje:baffled: no dobra otwieram ten pakunek co mi Agulka zaserwowała na wynos:-D i chwilę na Was poczekam:tak:

Wszystkie sie myja a ja mam dzien dziecka:-p i sie nie myje hehehe tzn pozniej
Ale ide na fajeczke....:zawstydzona/y:
Anetas wróciła Hrudzia wróciła Doti wróciła to imprezka na nowo

Agulka
a Ty to ile się zamierzasz się myć? no chyba że to kąpiel z "J" to ok rozumiem

Właśnie wysłuchałam od M że cały dzień w pracy pewnie z Wami przegadałam i tylko wpadłam do domu i znów do Was lecę stwierdził że musi sprawdzić czy ja tu czasem zamiast z mamusiami to z tatusiami nie gadam:-p Agulka chowaj więc swojego J bo mogę mieć kłopoty;-)

reklama
Właśnie wysłuchałam od M że cały dzień w pracy pewnie z Wami przegadałam i tylko wpadłam do domu i znów do Was lecę stwierdził że musi sprawdzić czy ja tu czasem zamiast z mamusiami to z tatusiami nie gadam:-p Agulka chowaj więc swojego J bo mogę mieć kłopoty;-)

Znam to :tak::tak::tak:

Do góry