reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Wierzcie lub nie ale właśnie przyjechali:-) jupi to ja spadam do zobaczenia już z domku z winkiem w dłonie które już się do mnie uśmiecha:-)

reklama
Mój J sie rozochocił i mówi żebym poszła sie myc a on dotrzyma Wam towarzystwa.:tak::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Więc na razie zgaszam moje światełko:tak: tak na wszelki wypadek;-), ale wrócę.....:tak::tak::tak:

Mój J sie rozochocił i mówi żebym poszła sie myc a on dotrzyma Wam towarzystwa.:tak::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Więc na razie zgaszam moje światełko:tak: tak na wszelki wypadek;-), ale wrócę.....:tak::tak::tak:

Ok zarządziłaś mycie więc ja też zmykam pod prysznic.................... ale wrócę ...oj na pewno wrócę

Do zobaczenia dziewczyny:-)

A ja miałam posiedzieć z wami i się świeciłam ale rozmawiałam z przyjaciółką, z którą się nie widziałam 3 lata :-( A to moja najlepsza przyjacióła i strasznie mi jej brakuje :zawstydzona/y:

Ale tu impreza mnie ominęła :baffled:
Oki idę pod prysznic i spać, bo cierpię na chroniczne niewyspanie...

No wiecie co pełne rozczarowanie:baffled: to ja gnam jak Kubica do Was a Wy sobie idziecie i kto mi poleje:baffled: no dobra otwieram ten pakunek co mi Agulka zaserwowała na wynos:-D i chwilę na Was poczekam:tak:

Wszystkie sie myja a ja mam dzien dziecka:-p i sie nie myje hehehe tzn pozniej
Ale ide na fajeczke....:zawstydzona/y:
Anetas wróciła Hrudzia wróciła Doti wróciła to imprezka na nowo

Agulka
a Ty to ile się zamierzasz się myć? no chyba że to kąpiel z "J" to ok rozumiem

Właśnie wysłuchałam od M że cały dzień w pracy pewnie z Wami przegadałam i tylko wpadłam do domu i znów do Was lecę stwierdził że musi sprawdzić czy ja tu czasem zamiast z mamusiami to z tatusiami nie gadam:-p Agulka chowaj więc swojego J bo mogę mieć kłopoty;-)

reklama
Właśnie wysłuchałam od M że cały dzień w pracy pewnie z Wami przegadałam i tylko wpadłam do domu i znów do Was lecę stwierdził że musi sprawdzić czy ja tu czasem zamiast z mamusiami to z tatusiami nie gadam:-p Agulka chowaj więc swojego J bo mogę mieć kłopoty;-)

Znam to :tak::tak::tak:

Do góry