reklama
Mój J sie rozochocił i mówi żebym poszła sie myc a on dotrzyma Wam towarzystwa. Więc na razie zgaszam moje światełko tak na wszelki wypadek;-), ale wrócę.....
Ok zarządziłaś mycie więc ja też zmykam pod prysznic.................... ale wrócę ...oj na pewno wrócę
Do zobaczenia dziewczyny:-)
doti80
Wrześniowe mamy'07
A ja miałam posiedzieć z wami i się świeciłam ale rozmawiałam z przyjaciółką, z którą się nie widziałam 3 lata :-( A to moja najlepsza przyjacióła i strasznie mi jej brakuje
Ale tu impreza mnie ominęła
Oki idę pod prysznic i spać, bo cierpię na chroniczne niewyspanie...
Ale tu impreza mnie ominęła
Oki idę pod prysznic i spać, bo cierpię na chroniczne niewyspanie...
No wiecie co pełne rozczarowanie to ja gnam jak Kubica do Was a Wy sobie idziecie i kto mi poleje no dobra otwieram ten pakunek co mi Agulka zaserwowała na wynos i chwilę na Was poczekam
JAk to kto ja
Anetas wróciła Hrudzia wróciła Doti wróciła to imprezka na nowoWszystkie sie myja a ja mam dzien dziecka i sie nie myje hehehe tzn pozniej
Ale ide na fajeczke....
Agulka a Ty to ile się zamierzasz się myć? no chyba że to kąpiel z "J" to ok rozumiem
Właśnie wysłuchałam od M że cały dzień w pracy pewnie z Wami przegadałam i tylko wpadłam do domu i znów do Was lecę stwierdził że musi sprawdzić czy ja tu czasem zamiast z mamusiami to z tatusiami nie gadam Agulka chowaj więc swojego J bo mogę mieć kłopoty;-)
reklama
Właśnie wysłuchałam od M że cały dzień w pracy pewnie z Wami przegadałam i tylko wpadłam do domu i znów do Was lecę stwierdził że musi sprawdzić czy ja tu czasem zamiast z mamusiami to z tatusiami nie gadam Agulka chowaj więc swojego J bo mogę mieć kłopoty;-)
Znam to
Podziel się: