reklama
raz na 6 tygodni jest także nic straconego wproszę się na pewno, jak do wszystkich, bo jak ja zapraszam to nikt nie chce przyjechać do tej dziuryKochana :-) ale jakby Twój J jeszcze kiedyś się wybierał do Gdańska Gdyni czy okolic to ja zapraszam poważnie :-)
Anetasa
raz na 6 tygodni jest także nic straconego wproszę się na pewno, jak do wszystkich, bo jak ja zapraszam to nikt nie chce przyjechać do tej dziury
trzymam za słowo:-) j
Edit juz policzyłam około 20 marca:-)
te usmiechy to od Jtrzymam za słowo:-) j
Edit juz policzyłam około 20 marca:-)
Justyna na pewno wpadnie, bo to by była nie ona, gdyby tu nie zajrzała. Mati chyba jeszcze nie spi, bo on spiący rycerz i chodzi później spać
Gagulec dostałaś te bodziaki w Textilu??????
Tu nie ma się z czego śmiać tylko trzeba przyjechać :-)te usmiechy to od J
To on z nami pije?poszukaj dla niego lampki do wina zaraz mu poleję :-)
bardzo chętnie poleciał az po dwa kielonkiTu nie ma się z czego śmiać tylko trzeba przyjechać :-)
To on z nami pije?poszukaj dla niego lampki do wina zaraz mu poleję :-)
Oj szalejecie kochane Tak trzymać a ja wpatruję się jak zaczarowana w monitoring w nadzieji że niebawem ujrze podjeżdżający samochód pod bramę a ich nie widać mam nadzieję że dalej jak o 22:30 nie przyjadą bo nie wiem jak wytrzymam to wino już zaczyna patrzeć na mnie z wyrzutem że go jeszcze nie otwieram
oj szalejecie kochane:-d tak trzymać A ja wpatruję się jak zaczarowana w monitoring w nadzieji że niebawem ujrze podjeżdżający samochód pod bramę A ich nie widać mam nadzieję że dalej jak o 22:30 nie przyjadą Bo nie wiem jak wytrzymam to wino już zaczyna patrzeć na mnie z wyrzutem że go jeszcze nie otwieram
:-)::-d :-d :-d
reklama
J teraz ma delegacje tylko jednodniowe, bo więcej czasu chce z nami spędzać, a imprezka za tydzień w niedzielę a tata albo udaje i to bardzo dobrze, że nic sie wie, albo na prawdę nie wie
Anetasa u umowie masz napisane, że pracujesz do 22?????? Jak tak to juz jesteś po godzinach i walnij z gwinta ze dwa łyczki albo nie, musisz byc trzeźwa bo jedziesz
Podziel się: