reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

no wiec nie zagosciłam długo dzisiaj P już wrócił z pracy...
ale starm sie codziennie do Was zagladac chociaż na chwilke....
milego wieczorku:-):-)

reklama
Oj szalejecie kochane:-D Tak trzymać:tak: a ja wpatruję się jak zaczarowana w monitoring w nadzieji że niebawem ujrze podjeżdżający samochód pod bramę:zawstydzona/y: a ich nie widać mam nadzieję że dalej jak o 22:30 nie przyjadą:wściekła/y: bo nie wiem jak wytrzymam to wino już zaczyna patrzeć na mnie z wyrzutem że go jeszcze nie otwieram:nerd:

oj szalejecie kochane:-d tak trzymać:tak: A ja wpatruję się jak zaczarowana w monitoring w nadzieji że niebawem ujrze podjeżdżający samochód pod bramę:zawstydzona/y: A ich nie widać mam nadzieję że dalej jak o 22:30 nie przyjadą:wściekła/y: Bo nie wiem jak wytrzymam to wino już zaczyna patrzeć na mnie z wyrzutem że go jeszcze nie otwieram:nerd:

:-)::-d :-d :-d

reklama
to polewamy

A kiedy macie tą imprezę taty?? bo ja myślałam że w tą sobotę ale skoro J wyjeżdza to pewnie nie?

J teraz ma delegacje tylko jednodniowe, bo więcej czasu chce z nami spędzać, a imprezka za tydzień w niedzielę:tak::tak::tak: a tata albo udaje i to bardzo dobrze, że nic sie wie, albo na prawdę nie wie:sorry2::sorry2::sorry2:

Anetasa u umowie masz napisane, że pracujesz do 22?????? Jak tak to juz jesteś po godzinach i walnij z gwinta ze dwa łyczki:tak::-D:-D:-D albo nie, musisz byc trzeźwa bo jedziesz :confused::confused::confused:

Do góry