majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja uczę się matmy do kolokwium, więc sorki za nieobecność
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wreszcie ktoś konkretny :-) no poza Anetasa bo ona by chciała a nie może:-);-)
Święta słowa! Ja np wyszłam z założenia że pojadę gdzie będzie trzeba byle w Polsce dostosuję się do reszty a czy do miejsca docelowego będzie 100 czy 300 km to jakoś to zorganizuję.
to tak jak ja, bo na drugi koniec Polski i tak jedziemy najwyżej urlop byśmy dopasowali do terminu zjazdu czarownic, by dwa razy nie jeździć;-), albo bysmy dwa razy pojechaliŚwięta słowa! Ja np wyszłam z założenia że pojadę gdzie będzie trzeba byle w Polsce dostosuję się do reszty a czy do miejsca docelowego będzie 100 czy 300 km to jakoś to zorganizuję.
to tak jak ja, bo na drugi koniec Polski i tak jedziemy najwyżej urlop byśmy dopasowali do terminu zjazdu czarownic, by dwa razy nie jeździć;-), albo bysmy dwa razy pojechali
"tambylcem" trzeba byc;-);-);-);-) żart oczywiścieNiestety nie wszystko ode mnie zalezy:-( ale mam nadzieje że zdacie mi relacje:-)
uwielbiam Twoje teksty jesteś moim góru tekstowym zaraz po Justynie. A właśnie tą gdzie dzisiaj wywiało?"tambylcem" trzeba byc;-);-);-);-) żart oczywiście
Usprawiedliwiona :-)Ja uczę się matmy do kolokwium, więc sorki za nieobecność
Niestety nie wszystko ode mnie zalezy:-( ale mam nadzieje że zdacie mi relacje:-)
Oj Agulka na Ciebie to można liczyć;-) nie zapomniałaś o mnie kochana.
to tak jak ja, bo na drugi koniec Polski i tak jedziemy najwyżej urlop byśmy dopasowali do terminu zjazdu czarownic, by dwa razy nie jeździć;-), albo bysmy dwa razy pojechali