reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No wreszcie ktoś konkretny :-) no poza Anetasa bo ona by chciała a nie może:-);-)

Oj chciałaby chciała:-) już zaczyna mi się kotłować pomysł żeby to winko otworzyć i zostać na noc w pracy czytaj na którymś pokoju:-D pewnie kiedyś bym tak zrobiła ale teraz do domku do Tusi muszę pędzić kto by mnie tu rano obudził;-)

Święta słowa!:-D Ja np wyszłam z założenia że pojadę gdzie będzie trzeba byle w Polsce:-p dostosuję się do reszty a czy do miejsca docelowego będzie 100 czy 300 km to jakoś to zorganizuję.
to tak jak ja, bo na drugi koniec Polski i tak jedziemy:tak::tak::tak::tak: najwyżej urlop byśmy dopasowali do terminu zjazdu czarownic, by dwa razy nie jeździć;-):tak::tak::-D:-D:-D:-D, albo bysmy dwa razy pojechali:sorry2::-p:-p:-p

reklama
Ja uczę się matmy do kolokwium, więc sorki za nieobecność:zawstydzona/y::sorry2:
Usprawiedliwiona :-)

Niestety nie wszystko ode mnie zalezy:-( ale mam nadzieje że zdacie mi relacje:-)

A co to znaczy zdacie mi relacje co jest dlaczego byś nie dała rady??

Oj Agulka na Ciebie to można liczyć;-) nie zapomniałaś o mnie kochana.

:tak::tak::tak::tak:

to tak jak ja, bo na drugi koniec Polski i tak jedziemy:tak::tak::tak::tak: najwyżej urlop byśmy dopasowali do terminu zjazdu czarownic, by dwa razy nie jeździć;-):tak::tak::-D:-D:-D:-D, albo bysmy dwa razy pojechali:sorry2::-p:-p:-p

Kochana :-) ale jakby Twój J jeszcze kiedyś się wybierał do Gdańska Gdyni czy okolic to ja zapraszam poważnie :-)

Do góry