reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No wreszcie ktoś konkretny :-) no poza Anetasa bo ona by chciała a nie może:-);-)

Oj chciałaby chciała:-) już zaczyna mi się kotłować pomysł żeby to winko otworzyć i zostać na noc w pracy czytaj na którymś pokoju:-D pewnie kiedyś bym tak zrobiła ale teraz do domku do Tusi muszę pędzić kto by mnie tu rano obudził;-)

Święta słowa!:-D Ja np wyszłam z założenia że pojadę gdzie będzie trzeba byle w Polsce:-p dostosuję się do reszty a czy do miejsca docelowego będzie 100 czy 300 km to jakoś to zorganizuję.
to tak jak ja, bo na drugi koniec Polski i tak jedziemy:tak::tak::tak::tak: najwyżej urlop byśmy dopasowali do terminu zjazdu czarownic, by dwa razy nie jeździć;-):tak::tak::-D:-D:-D:-D, albo bysmy dwa razy pojechali:sorry2::-p:-p:-p

reklama
Ja uczę się matmy do kolokwium, więc sorki za nieobecność:zawstydzona/y::sorry2:
Usprawiedliwiona :-)

Niestety nie wszystko ode mnie zalezy:-( ale mam nadzieje że zdacie mi relacje:-)

A co to znaczy zdacie mi relacje co jest dlaczego byś nie dała rady??

Oj Agulka na Ciebie to można liczyć;-) nie zapomniałaś o mnie kochana.

:tak::tak::tak::tak:

to tak jak ja, bo na drugi koniec Polski i tak jedziemy:tak::tak::tak::tak: najwyżej urlop byśmy dopasowali do terminu zjazdu czarownic, by dwa razy nie jeździć;-):tak::tak::-D:-D:-D:-D, albo bysmy dwa razy pojechali:sorry2::-p:-p:-p

Kochana :-) ale jakby Twój J jeszcze kiedyś się wybierał do Gdańska Gdyni czy okolic to ja zapraszam poważnie :-)

Do góry