reklama
chemyyyyyyyyyyyyyyyyEEee to star spiewka tych naszych malzow...nawet moj J juz przyzyczajony
dziewczynki - ale ja ma suuuper przepis na drinka, z Jamajki, taki beztroski drinkus..taki no problem:-) Chcecie?
zrobimyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, dziękujemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyNo wiec...potrzeba: rum, likier kawowy ( lub orzechowy) mleko, banan
Miksuejmy banana, dodajemu mleko, i reszte alku, miksujemy...pyszotka!
Co parwda do niego slonce jest potrzebne ale mozna sobie slonce zeserwowac...wlasnie tym drinkiem.
Mialam go namietnie popijac jak J wrocil ale on wytrabil caly rum i zostal tylko likier...i tak musze teraz pic piwo...ale jakos nie wchodzi...
ja mam znajomych ze Zgierza, ale pracują w Łodzi, więc podpytamA od czego jest net byle byśmy się dogadały co i jak a resztę się jakoś załtwi Możemy wyszperać coś na necie a Majndra pisała że ma w Łodzi rodzinę więc może ładnie poprosi by sprawdzili czy to miejsce warte jest zachodu albo jeszcze lepiej może oni będą mogli coś polecić
A tak długo mnie nie było , bo walnęłam samoopalacz na ciałko, bo chcę sprawdzic jakie będą efekty, na solarium to nie za bardzo, ale jak nie wyjdzie domowymi sposobami to pójdę sie troche podjarać
Skoro uz takie piajckie mamy klimaty to zapodam wam pijacka melodyjke...ostatnio moj i Staska hit hitow!!!!
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qHqTTSjWBvg]YouTube - Czeslaw Spiewa - Maszynka Do Swierkania (Official Video)[/ame]
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qHqTTSjWBvg]YouTube - Czeslaw Spiewa - Maszynka Do Swierkania (Official Video)[/ame]
Hrudzia az nożki mi zaczęły tańczyć, hehehe.......
gdzieś Ty to znalazła?
Anetasa - to moze taki Wrzuta.pl - Czeslaw Spiewa - Maszynka Do Swierkania
Slodka piosenka...ty jestes rodem z piekla ja jestem rodem z nieba nic wiecej nam nie trzeba :-):-):-)
To co? Po kielonku bialy walc? Panie prosza...Panie?;-)
Slodka piosenka...ty jestes rodem z piekla ja jestem rodem z nieba nic wiecej nam nie trzeba :-):-):-)
To co? Po kielonku bialy walc? Panie prosza...Panie?;-)
Aleście natrzeaskały w ten piątkowy wieczór
Smacznie i wesoło tu z Wami ale ja zaczynam odpadać...
Ale my mamy dużo wina:-)
reklama
Kochana - ja jestem maniakiem muzycznym. No moze nie jestem na bierzaco z radiowymi hitami dyskotekowumi ale tak mam co chcesz - od ludowych piesni , pasje Hendla, przez trip-hopy skonczywszy na muzyce mojego szanownego malzonka czyli czarne demony auuuuuuuugdzieś Ty to znalazła?
Podziel się: