reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja też myslałam, że Was wywiało, własnie z J sie droczylismy o kompa i ja wygrałam a Was nie ma.................. Nuska zasiedziała się chyba na NK:-p:-p:-p
nie nie ja tu cały czas czuwam i sprawdzałam kto się "świeci" i sporo sporo ale nikt nie chce imprezki ze mną :-(

reklama
no więc to ja poprosze ptasie mleczko:-)albo nie biorę wszystko bo jestem okropnie glodna:-p:-D
ja wlaśnie chce zabrac się za te czyszczenie komputera tylko boje się że zrobię cos nie tak i juz nie będę umiala z wami pisać:baffled::rofl2:

To teraz nie dotykaj oj oj :crazy: nie wolno:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co do spotkania w realu top na czym stanęlo??

Chyba na tym żeby zacząć głosowanie od nowa. Bo po głębszych przemyśleniach chyba większość za tą Łodzią jest:tak:

witajcie kochane alkoholiczki :-D:-D:-D:-D:-D
tyle dzisaj naprodukowałyście że nie ma szans nadrobić zaległości:baffled::baffled:
co do winka to dziękuję ale słodkości to bardzo chętnie:tak:

Ja jestem tylkoz J klikam:-):sorry:

Usprawiedliwiona tylko o d czasu do czasu napisz że czuwasz:-):-)

Chyba na tym żeby zacząć głosowanie od nowa. Bo po głębszych przemyśleniach chyba większość za tą Łodzią jest:tak:

Ok ja jestem za

witajcie kochane alkoholiczki :-D:-D:-D:-D:-D
tyle dzisaj naprodukowałyście że nie ma szans nadrobić zaległości:baffled::baffled:
co do winka to dziękuję ale słodkości to bardzo chętnie:tak:

Co to znaczy że dziękuję :no::-D:-D:-D:-D

ja do Łodzi nie dam rady pojechać :-:)-( ale wszytskich nie da sie zadowolic....

Co to znaczy nie dam rady? przecież jeszcze nie padł termin dla chcącego nie ma nic trudnego postaraj się ? a Łódź to nie koniec świata.

reklama
Co to znaczy nie dam rady? przecież jeszcze nie padł termin dla chcącego nie ma nic trudnego postaraj się ? a Łódź to nie koniec świata.

Święta słowa!:-D Ja np wyszłam z założenia że pojadę gdzie będzie trzeba byle w Polsce:-p dostosuję się do reszty a czy do miejsca docelowego będzie 100 czy 300 km to jakoś to zorganizuję.

Do góry