nie nie ja tu cały czas czuwam i sprawdzałam kto się "świeci" i sporo sporo ale nikt nie chce imprezki ze mną :-(Ja też myslałam, że Was wywiało, własnie z J sie droczylismy o kompa i ja wygrałam a Was nie ma.................. Nuska zasiedziała się chyba na NK
reklama
no więc to ja poprosze ptasie mleczko:-)albo nie biorę wszystko bo jestem okropnie glodna
ja wlaśnie chce zabrac się za te czyszczenie komputera tylko boje się że zrobię cos nie tak i juz nie będę umiala z wami pisać
To teraz nie dotykaj oj oj nie wolno
A co do spotkania w realu top na czym stanęlo??
Ja jestem tylkoz J klikam:-)
Usprawiedliwiona tylko o d czasu do czasu napisz że czuwasz:-):-)
Chyba na tym żeby zacząć głosowanie od nowa. Bo po głębszych przemyśleniach chyba większość za tą Łodzią jest
Ok ja jestem za
witajcie kochane alkoholiczki
tyle dzisaj naprodukowałyście że nie ma szans nadrobić zaległości
co do winka to dziękuję ale słodkości to bardzo chętnie
Co to znaczy że dziękuję
ja do Łodzi nie dam rady pojechać :--( ale wszytskich nie da sie zadowolic....
Co to znaczy nie dam rady? przecież jeszcze nie padł termin dla chcącego nie ma nic trudnego postaraj się ? a Łódź to nie koniec świata.
No wreszcie ktoś konkretny :-) no poza Anetasa bo ona by chciała a nie może:-);-)
reklama
Co to znaczy nie dam rady? przecież jeszcze nie padł termin dla chcącego nie ma nic trudnego postaraj się ? a Łódź to nie koniec świata.
Święta słowa! Ja np wyszłam z założenia że pojadę gdzie będzie trzeba byle w Polsce dostosuję się do reszty a czy do miejsca docelowego będzie 100 czy 300 km to jakoś to zorganizuję.
Podziel się: