reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam popoludniowo z ktoras tam kawencia juz i pekajaca glowa.
U nas szkoly i przedszkola pozamykane bo....spadl snieg:szok: i mam teraz dwie wichury w domu:baffled:
Jakos ostatnio malo czasu mam na forum podczytuje od czasu do czasu ale cos skrobnac to juz niet:no:
Andzia chodzi 3 razy w tygodniu do play grup to takie przygotowanie przed przedszkolem do ktorego pojdzie we wrzesniu.Poza tym chodzimy na zajecia w surestart i bibliotece tak ze calutki tydzien uplywa pracowicie.
Pozatym u nas wszystko ok za tydzien bede juz w PL huraaaaaaaa.
Poczytam troche zaleglosci na watkach.

reklama
Pomyłam podłogi, zrobiłam obiad,którym młody wzgardził(owocowa), wczorajszego też nie ruszył (łazanki). Czy on tylko mięcho będzie jadł? A teraz pizza już pachnie z piekarnika:-D ale będzie wyżerka:-p

witajcie kobietki!!!!

nie mailam net w dzien:crazy:coraz bardziej mnie z tym wkurzaja, a jak zadzwonilam zglosic problem, to jaks niekompetentna panienka powidizlala, zebym powyciagala wszelkie kabelki z kompa, powkladala, zrestartowala komputer i wtedy zobaczyla, czy jest ok:crazy::crazy::rofl2:

u nas dzis nic nowego, oprocz tego, ze milo nam mina dzionek z julitka sie tak wyprzytulalam i wycalowamam, ze heh hej!!:-D

A mi sie spodobały bella happy.Kupuję je albo huggiesy, zależy, które są w promocji. Kupowałam też w biedronce, ale nie do końca mi siadły, a cenowo wychodzą nawet drożej niż (promocyjne) huggiesy (jeśli je kupię za 34 złote, co się zdarza często). Rozmiar 4, czasem 4+. 5 też czasami nosi, bo kupiła moja mama ale w nich tonie.

ja wczesniej uzywallam duzo bellaaa happy. teraz na zmiane kupuje dada i huggisy z promocji. szkoda mi wywalalc gruba kase na drogie pampersy. rozmiar 4-5

Własnie dziewczyny Walentynki tuz tuż !!!!! :-) Macie już jakieś palny ze swoimi mężami ??????? coś szczegulnego??????:happy:

jak wypali zabawa z orkiestra, to idziemy. t zn ja ide, bo P sie wymiguje:-D

Mąż coś planuje, ale nie chce mi powiedzieć:-:)wściekła/y:

ciesz sie, ze palnuje. jak ja marze o takiej inicjatywie z e strony P. chocby raz na jakis czas....:sorry2:

on ma noge przez szczebelki przewieszoną:szok: a tak kilka dni temu cieszyłam się,że tego nie potrafi jak Harsh pisała o Oliku. I co ja mam teraz zrobić? Wyjąć mu te szczebelki? A jak wyjdzie jak będę spała i cos odwinie? A jak wyleci mi z góry? Może się zabić??

u nas tez tak jest. juz nie raz julitka wpadla do lozeczka, bo stoi przy lozku i bylo jej latwiej.

A ja mowie passs! Od kilku dni Stas jest taki jeczacy a dzis to pobil rekord chyba...nawet z J nie mogalm porozmawaic bo tylko slyszalam krzyk Stachulca ..zreszta wszytsko chcial co akurat nie dostal a jak dostal to juz nie chcial...4 lampa zbita, a discmen ledwo mieli plytki bo znow go zrzucil...wymiekam:baffled:

Spokój wskazany:tak: Problem nierówności biustu- jest i to OGROMNIASTY- nie mogę dopasować stanika bo jeda pierś w miseczce się gubi a druga z niej wypływa:szok:

gdzie widziałaś moje cycki:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

A ja mowie passs! Od kilku dni Stas jest taki jeczacy a dzis to pobil rekord chyba...nawet z J nie mogalm porozmawaic bo tylko slyszalam krzyk Stachulca ..zreszta wszytsko chcial co akurat nie dostal a jak dostal to juz nie chcial...4 lampa zbita, a discmen ledwo mieli plytki bo znow go zrzucil...wymiekam:baffled:

Hrudzia podrzuć mi Stasia na kilka dni, poradzimy sobie:tak::tak::tak:;-);-);-)

Witam wieczorową porą! U nas znów dzień zleciał jak szalony a że M wrócił szybciutko dziś to nie miałam czasu na net:zawstydzona/y: za nim on się zjawił to był dziadziuś w odwiedzinach:tak: a po południu przyszła moja siostra z małym i wyszalałam się dziś z Szymonkiem za wszystkie czasy a na koniec wyjadł mi moje spagethi:sorry2: ale mu broń Boże nie żałowałam bo z niego niejadek i nawet moja siostra była w szoku że pochłonął taką ilość:szok: więc śmiałyśmy się że przyjmę go na stołówkę do siebie:-D za to moja siostra nie może wyjść z podziwu jak Tuśka się sama wspina na konia na biegunach i potrafi na nim siedzieć nawet 15 minuy i się bujać po czym elegancko z niego zejść. Co prawda Szymek nie przejawia zbytniego zainteresowania konikiem ale pomyślałam że trzeba mu tez takie sprawić Tuśka też się z nowym stworem oswajała prawie miesiąc a teraz z niej prawdziwa amazonka:-D

reklama
Do góry