reklama
Czesc Babony!
Stas juz drzemie...i chwala mu za to bo mnie ostatnio glowa peka - taki jakis jeczacy sie zrobil i takie cyrki odstawia ze szok!
Szukam mebelkow dla mlodego bo tamte nie podobaja mi sie juz ( dawalam wam linka) Marzy mie sie jakas totalna prostota albo do renowacji i zebym tak mogla odswiezyc je po swojemu, jakies rybki po naklejac itp :-)
Stas juz drzemie...i chwala mu za to bo mnie ostatnio glowa peka - taki jakis jeczacy sie zrobil i takie cyrki odstawia ze szok!
Szukam mebelkow dla mlodego bo tamte nie podobaja mi sie juz ( dawalam wam linka) Marzy mie sie jakas totalna prostota albo do renowacji i zebym tak mogla odswiezyc je po swojemu, jakies rybki po naklejac itp :-)
H
Harsharani
Gość
Hruda, mi sie podobaja proste meble z Ikea, nie calkiem typowe dla dzieci. W ogole uwazam, ze nie byloby mnie stac na kupowanie takich typowo dla dzieci niestety...
Witam sie z rana
Olo sie obudzil dzisiaj o 10 ! Fajnie
Witam sie z rana
AsiaKC
Just mama
Tak na szybko napisze bo mnie az nosi.
M po tym wszystkim co robil zgrywa sie na wielkiego ojca i robi mi awantury pod tytulem 'dlaczego nie moge zabierac Olafa do siebie'.
Po dzisiejszej, kolejnej... jakas furia sama w sobie mnie ogarnelam.. i az wstyd gadac, ale ani moja mama, ani ,moj tata nie byli w stanie odciagnac mnie od niego. Bilam jak sie da, gdzie sie da i tylko byle mocno.
A na zakonczenie dostalam ataku dusznosci. Z nerwow.
Nie zartuje, on mnie wykonczy. Siedze i placze, a mama powiedziala, ze jeszcze troszke, to trafie do szpitala psychiatrycznego... I wiem ze sie tak stanie...
Hej, a jak jest u Was prawnie? Czyje nazwisko ma Olaf? Czy M go uznał po porodzie? Ma go wpisanego w akcie urodzenia?
Jeśli tak to proponuje szybko wystąpić do sądu o ograniczenie opieki, ustalić daty spotkań. Jeśli nie będzie się stosował to zakaz.
Jeśli nie to w ogóle nie ma prawa niczego zrobić bez Twojej zgody. Może jeśli tak bardzo chce się widywać z synem to niech się spotyka z nim z Tobą. W jakimś neutralnym miejscu? Plac zabaw kryty?
eee, wczoraj jadłam
chyba zmuszona będę zjeść dziecku kinderki albo pójdę robić te naleśniki
Jadłam w Dubaju cudowną rzecz: naleśniki z chałwą. Niedużo tej chałwy ale taka rozpływająca się na ciepło. Do tego koniecznie jakiś cierpki lub gorzkawy sok :-) Mmmmmm
Widzę że w ogóle podjadanie kwitnie ;-)
Własnie dziewczyny Walentynki tuz tuż !!!!! :-) Macie już jakieś palny ze swoimi mężami ??????? coś szczegulnego??????
ja jeszcze na sekundke.. Co sie dzieje z Klavell? I z Hanifka?
Też sie zastanawiałam. Nie czytałam długo więc nie wiem, odmeldowywała się? Przeprowadzili się już? Może nie ma netu?
A ja dwa dni nie zaglądałam bo czułam się jak zdechlak. Głowa mnie bolała tak że prawie rzygałam, do tego bóle krzyża. I @
A jeszcze we wtorek wieczorem poszłam ze znajomymi grać w siatę i nie dość że ledwie łażę od zakwasów (nie grałam ponad 4 lata ) to jeszcze coś z oczami mi się zrobiło - jakieś mroczki, ograniczone pole widzenia itd... Na szczescie okulistka stwierdziła że wszystko ok i że to powysiłkowe było (obfita @ - to 1szy dzień był, i silne prochy p.bólowe pewnie się dołożyły).
Dobrze że chłopcy zdrowi.
Paweł w przedszkolu, Łukasz zaraz spać idzie, a ja pokulam się i porobię troszkę tu a troszkę nic ;-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
To co, do Dubaju na naleśniki lecimy Najlepszy plan o jakim słyszałamJadłam w Dubaju cudowną rzecz: naleśniki z chałwą. Niedużo tej chałwy ale taka rozpływająca się na ciepło. Do tego koniecznie jakiś cierpki lub gorzkawy sok :-)
Paweł w przedszkolu, Łukasz zaraz spać idzie, a ja pokulam się i porobię troszkę tu a troszkę nic ;-)
Witam.
Pobudka prze 6, w nocy cyrki, mnie łeb pęka, wygramoliłam się z łózka o 10 ( ale nie spałam) , nie mogłam sie podnieść....... dom ogarnięty, obiad w połowie zrobiony, pranie się keci, ja piję kawę i zajadam ryz prażony ( moje sniadanie) a mały kima od 20 minut.
Gdzie warto iśc na szaleńcze zakupy w dużym mieście? Ej miastowe to do Was pytanie. Galeria, .......... co jeszcze, muszę ta kiecę druga kupic i jakieś wystrzałowe buciki, a teraz są wyprzedaże???????? No to gdzie??????
Doti nalesniki mnia, mniam......
Pobudka prze 6, w nocy cyrki, mnie łeb pęka, wygramoliłam się z łózka o 10 ( ale nie spałam) , nie mogłam sie podnieść....... dom ogarnięty, obiad w połowie zrobiony, pranie się keci, ja piję kawę i zajadam ryz prażony ( moje sniadanie) a mały kima od 20 minut.
Gdzie warto iśc na szaleńcze zakupy w dużym mieście? Ej miastowe to do Was pytanie. Galeria, .......... co jeszcze, muszę ta kiecę druga kupic i jakieś wystrzałowe buciki, a teraz są wyprzedaże???????? No to gdzie??????
Doti nalesniki mnia, mniam......
hejka.Oliwka właśnie usnęła.Mamusia troszkę odpocznie.ja tak z innej beczki.W jakich wózkach wozicie dzieciaki>Bo ja Oliwkę jeszcze w Graco Vivo,ale chciałabym zmienić na jakąś parasolkę-coś lżejszego.Myślę że już w marcu.Możecie coś polecić???
Witam juz w domku, po pracy.
Problem w tym, że jednak tolerująGagulec przegibane z nim macie. Postawa teściowej wkurzająca,ale z 1 strony się nie dziwię, jak ma słuchać, tlumaczyć i denerwować się to woli mieć zlew na wszystko. Tylko,że ludzie raczej nie godzą się na taka patologię u siebie w domu
Spokój wskazany Problem nierówności biustu- jest i to OGROMNIASTY- nie mogę dopasować stanika bo jeda pierś w miseczce się gubi a druga z niej wypływaOjej, Gagulec, to przede wszystkim zdrowia.
A po drugie - spokoju od rodzinki...
Justyna, mam ten sam problem (wyłączając miniaturki). I to jest problem...
Afery nie było jednak bo rozum wziął górę i wyszliśmy z zasady" nie ruszać gówna bo będzie śmierdziało" Mam nadzieję, że wkrótce się skończy sie dzien dziecka dla poniektórychMelduje sie z wieczorka!
Gagulec- zdrowka zycze...i zeby jednak nie bylo afery...chyba ze burza wskazana dla oczyszczenia atmosfery...moze tesciowa cos ruszy...
Zakupy poczynione. Kupilam 2 bluzeczki, bielizne ( tudziez na walentynki bo czerwona + panterka), kolczyki i kosmetyki. I napalilam sie na skore, ze stojka granatowa lub bezowa ( i sama nie wiem jaka?) ale i cena mnie troche ostudzila! Bede musiala chyba ladne oczka strzelac do J bo urodziny tuz tuz
Harsh, współczuję. Mam kolezankę, która też ma problemu ciut podobne do Twoich i sprawa zakonczyła się sądem. On zgrywa teraz wielkiego tatusia, a ona pozwala mu na widywanie dziecka tak jak sąd przykazał.Tak na szybko napisze bo mnie az nosi.
M po tym wszystkim co robil zgrywa sie na wielkiego ojca i robi mi awantury pod tytulem 'dlaczego nie moge zabierac Olafa do siebie'.
Po dzisiejszej, kolejnej... jakas furia sama w sobie mnie ogarnelam.. i az wstyd gadac, ale ani moja mama, ani ,moj tata nie byli w stanie odciagnac mnie od niego. Bilam jak sie da, gdzie sie da i tylko byle mocno.
A na zakonczenie dostalam ataku dusznosci. Z nerwow.
Nie zartuje, on mnie wykonczy. Siedze i placze, a mama powiedziala, ze jeszcze troszke, to trafie do szpitala psychiatrycznego... I wiem ze sie tak stanie...
Huggies 4+, lub 4. Reklamy nie widziałamDziewczyny pytanie z innej beczki jaki rozmiar pampersów używacie???
Widziałyście reklamę Ikei?????? jest po prostu boska
.........ale w końcu to jest Twój tron.......
No a ja wybuliłam 40zł za 60 szt
Jutro lecę do Textilu:-)jest 13 i 14
A co do bodziaków to w takim zwykłym sklepie typu Pepco, Textil Market .... takie samoobsługowe sklepy z odzieżą ( tanią ale nową)
Nie za dobrze Wam jest? JA też tak chcęJutro dzieci z zakładu J dostaja paczki świąteczne( dopiero bo z nowego budżetu) Będzie tego dwie wielgachne reklamówki słodyczy
Się będzie działoA co do Laptopa i kurtki...J chce zebym sobie sprawila jakies wdzianko na walentynki - lateksowe wdzianko:-)No nic to - lece na allegro szukac!
nawet nie myślałam, bo choróbska małego przesłoniły mi cały światWłasnie dziewczyny Walentynki tuz tuż !!!!! :-) Macie już jakieś palny ze swoimi mężami ??????? coś szczegulnego??????
a może będzie jakimś cudem niespodziankaMój napewno planuje. Kłótnia + sex lub sex+kłótnia
Mój nie zniesie, bo zapowiedział, że nigdzie nie jedzieOj laski - dobre jestescie z tymi opisami waszych malzow...ja doprawdy nie wiem jak oni zniosa te nasze BBspotaknie - beda kolanami swiecic
reklama
AAAAAAA ja sie cieszę jak mały obudzi się o 8Hruda, mi sie podobaja proste meble z Ikea, nie calkiem typowe dla dzieci. W ogole uwazam, ze nie byloby mnie stac na kupowanie takich typowo dla dzieci niestety...
Witam sie z rana
Słyszałam, ze tam jest przeokropnie słodka ta chałwa- nie taka jak naszaJadłam w Dubaju cudowną rzecz: naleśniki z chałwą. Niedużo tej chałwy ale taka rozpływająca się na ciepło. Do tego koniecznie jakiś cierpki lub gorzkawy sok :-) Mmmmmm
Widzę że w ogóle podjadanie kwitnie ;-)
A jeszcze we wtorek wieczorem poszłam ze znajomymi grać w siatę i nie dość że ledwie łażę od zakwasów (nie grałam ponad 4 lata ) to jeszcze coś z oczami mi się zrobiło - jakieś mroczki, ograniczone pole widzenia itd... Na szczescie okulistka stwierdziła że wszystko ok i że to powysiłkowe było (obfita @ - to 1szy dzień był, i silne prochy p.bólowe pewnie się dołożyły).
Dobrze że chłopcy zdrowi.
Ja wczoraj o tej godzinie nie podjadałam:-) ... bo spałam
Ha sportu górą- wiosna się zbliża trzeba się troszkę poruszać ( ja wczoraj robiłam kolejny podchód do 6Wiedera:-))
Podziel się: