reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A my możemy się w du*** pocałować bo nie ma z kim zostawić małej jak byśmy chciali gdzieś wyjść:crazy: ale uruchomiłam dziś wszelkie znajomości i na poważnie szukam tej niani:tak: więc jeśli się uda to może jakaś kolacja we dwoje a po tem? no wiadomo co potem:-) Dobra ja się żegnam bo oczka mi się zamykają a i M marudzi że cały dzień go nie było i zamiast z nim pogadać to tu siedzę. Nałóg nałogiem ale o męza też trzeba dbać bo jeszce wymieni na nowszy model:-D bez okularów:-D;-):-)

Oj laski - dobre jestescie z tymi opisami waszych malzow...ja doprawdy nie wiem jak oni zniosa te nasze BBspotaknie - beda kolanami swiecic:-p:-D

A co do linkow latksowych wdzianek...tu mozna dopiero boki zwijac. Zagadaka - polacz 3 dlugie paseczki z 2 krotkimi tak aby skonstruowac gorset!:-) Cena 65 zika:baffled:
No po prostu fenomenalne sa:-D:-D:-D
No ale nie poddaje sie:no: - bede szukac.:tak:

jest 13 i 14:tak::tak::tak::tak:

A co do bodziaków to w takim zwykłym sklepie typu Pepco, Textil Market .... takie samoobsługowe sklepy z odzieżą:tak::tak: ( tanią ale nową) :tak::tak:

U nas tez ostatnio otworzyli Pepco wlasnie i jestem zachwycona. Swietne bluzeczki Olafowi kupilam i tylko 7.99 za sztuke :)

kurczę na różnych wątkach czytam jak Wasze dzieci ładnie potrafią już mówić a u nas cały czas dupa:-:)-( kiedy ja się bede mogła czyms pochwalić....:sorry2:

Asiek, nie martw sie. Olo tez nie mowi, a jesli juz to koń. I to jak...:-D:-D

O tej porze już nic:no:

Ja tez juz nie jadam po 20...

eee, wczoraj jadłam
chyba zmuszona będę zjeść dziecku kinderki albo pójdę robić te naleśniki

Justyna, ja jak mam taka jazde na slodkie i nic nie mam, to sie czaje wokol kinderkow. Zagladam do pudelka, licze..w koncu z ciezkim sumieniem jem. Ale tylko jeden batonik :zawstydzona/y::rofl2:

siedzę schowana za laptopem z tymi lodami moimi znalezionymi,a młody jakby czuł,że cos kombinuję usiadł w łózeczku,a później wstał, po chwili się wychylam zza laptopa,a on ma noge przez szczebelki przewieszoną:szok: a tak kilka dni temu cieszyłam się,że tego nie potrafi jak Harsh pisała o Oliku. I co ja mam teraz zrobić? Wyjąć mu te szczebelki? A jak wyjdzie jak będę spała i cos odwinie? A jak wyleci mi z góry? Może się zabić??

Mialam takie same obawy, ale paradoksalnie Olo chyba skapował,że już duzy chlopak jest i bardzo grzecznie spi, swietnie usypia. A jak sie kladzie to nawet super sie przykrywa sam kolderka.
Ja wyjelam szczebelki, poniewaz znajomej synek ( z forum tutaj z reszta) w taki sposob zlamal sobie obojczyk.

zawsze to jakis plan :rofl2::confused::sorry2:

Przepraszam :zawstydzona/y: Ale strasznie mnie to rozsmieszylo.

Ja to w ogole bede miala walentynki ;) Dla mnie to chyba bardziej bedzie 'walę tynki' :p

Dziekuje Dziewczyny za odpowiedz.
Wlasnie wiecie.. on sie widuje z Olikiem.. dosc czesto.. ale chce bardziej i czesciej.. Chociaz wiem, ze dla Ola M jest bardziej jak wujek..znajomy..
Oczywiscie jestem troszke zaslepiona tym co robil i w ogole.. ale poki co..ehh..to na zamknietym :p

Witam Wszystkich.Dziś ja jestem pierwsza :-) widzę że wczoraj trochę żeście jeszcze siedziały przed komputerami.Tak jak myślałam z wczorajszego oglądania filmu nici.Poszliśmy spać,ale przynajmniej się wyspałam :tak: I mam dobry humorek :-D
Uciekam teraz bo mężuś przygotował sniadanko a zaraz zmyka do pracy więc uciekam sie jeszcze poprzytulać.pa

reklama
Witam i ja! Tuśka dziś znów strzeliła pobudkę o 6 nie wiem co jej sie poprzestawiało ostatnio:wściekła/y: ale podejrzewam że to efekt tego długiego snu w dzień:dry: jednak dziś była na tyle łaskawa że pozwoliła nam do prawie 8 jeszcze pokimać:tak: chociaż efekt tego taki że opróżniła całą swoją szafkę z ciuchami i zafundowała sobie przegląd swojej garderoby:-D zaraz się zbieramy na krótki spacerek choć za oknem ponuro i wcale mi się nie chcę. Mam nadzieję że kawka którą piję mnie postawi na nogi i przystąpie do działań z energią:-) Miłego dnia!

Do góry