Witam z rana nie wyspana wiem że zaraz co po niektóre mnie zaatakują że wymyślam ale moje dziecko zrobiło mi dziś pobudkę o 6 a ja od takiej wczesnej godziny odwykłam i żeby chociaż pozwoliła mi trochę pokimać to akurat nie byłam jej niezbędnie konieczna do jazdy na koniu na biegunach i takich tam także dzień zaczął mi się do bani mam nadzieję że dalej już będzie tylko lepiej. Popołudniu mam iść do rodziców to się okaże czy moje wymarzone niedzielne zakupy dojdą do skutku
Majandra mamy identyczne dzieci tylko Tuśka robi papa tylko tym osobom na ulicy które najpierw dadzą jej cześć cwaniara mała i wybrańcom oprócz standardowego papa puszcza jeszcze buziaczki:-)
Donkat co do obiecanego zjazdu za wygraną w totka to nie zapomniałam ale najpierw nos a potem bez wstydu zloyt czarownic np na Dominkanie:-)
Donkat, Maciuś ostatnio na spacerze podał rękę kobiecie, która wołała do swojego dziecka by dało jej rękę.
Ostatnio ma manię robienia pa pa wszystkiemu co się oddala. Nawet jak samochód odjeżdża
Majandra mamy identyczne dzieci tylko Tuśka robi papa tylko tym osobom na ulicy które najpierw dadzą jej cześć cwaniara mała i wybrańcom oprócz standardowego papa puszcza jeszcze buziaczki:-)
Donkat co do obiecanego zjazdu za wygraną w totka to nie zapomniałam ale najpierw nos a potem bez wstydu zloyt czarownic np na Dominkanie:-)
Ostatnia edycja: