no to my będziemy sie bawiły i plotkowały a nasi mężowie poznawali i oswajali bardziej z dziećmi![]()
I to jest super rozwiązanie;-) jestem za a kto wie może po takim spotkaniu powstanie nowy wątek wrześniowy tatusie 2007
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to my będziemy sie bawiły i plotkowały a nasi mężowie poznawali i oswajali bardziej z dziećmi![]()
No to my niestety odpadamy:-(I to jest super rozwiązanie;-) jestem za a kto wie może po takim spotkaniu powstanie nowy wątek wrześniowy tatusie 2007![]()
No to my niestety odpadamy:-(
oj szaleje, bo jak budowa ruszy cała parą od wiosny to z kasą na ciuchy będzie kruchoOj Agulka szalejesz:-) aż miło!A sukienki prześlicznejuż sobie wyobrażam jak cudnie Majeczka będzie w nich wyglądać. A ja dziś mam młyn ciągle coś się dzieje i nawet nie mam czasu nic zjeść ale w sumie dobrze bo nawet nie wiem kiedy mi czas do 18 zleciał;-) jeszcze tylko 4 godzinki i do domku.
No i muszę sobie radzić sama z odśnieżaniemJózia zawrócili bo portier u szefa firmi pośliznął się i złamał biodro i on musi go zastąpić. Na szczęście przestało padać i mam nadzieję że tak już zostanie
![]()
Też myślałam o Poznaniu. Ale myślicie o takim spotkaniu z noclegiem? No nie wiem czy mój M się ucieszy że sama ale może by to jakoś przełknął;-)
Ja też na to liczyłama i tak podejrzewam że M by mnie jednak nie puścił tylko pojechaliby ze mną i czas który ja spędzałabym z Wami oni by sobie jakoś zorganizowali
![]()
I to jest super rozwiązanie;-) jestem za a kto wie może po takim spotkaniu powstanie nowy wątek wrześniowy tatusie 2007![]()
No to my niestety odpadamy:-(
Dziś zaszalałam kupiłam też Mai te dwie sukienki, będą oczywiście też na wesele
quelle.pl : Mama i dziecko : Modne dzieciaki : Sukienki i spódniczki : : Sukienka z bolerkiem
quelle.pl : Mama i dziecko : Modne dzieciaki : Sukienki i spódniczki : : Sukienka
tylko nie wiem jak to będzie bo M jedzie ze mną a ja strasznie takich zakupów nie lubię bo on straszna maruda i zachowuje się jak poganiaczchyba go zostawię w IKEI a sama pójdę szaleć;-)
Hruda Was pozdrawia i dziękuje za wsparcie, mówiła że czuje tę pozytywną energię od nas. W poniedziałek da znać czy BetaHCG przyrasta (jeśli tak to wszystko ok). Dziś krwawienie się niestety utrzymuje i mam wrażenie, ze nie liczy na nic pozytywnego. No pozostaje nam poprostu trzymać kciuki.
Widzę że wszystkie proponują miejsce jak najbliżej siebiewiecie ja zawsze mogę załatwić korzystne rabaty u mnie w pensjonacie;-) więc może Polanica;-)