reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

ząbki mam bardzo osłabione i tez powoli obumierają- jeszcze trochę i wymiana na lepszy ( niestety sztuczny) model.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Tak piszecie o tym spotkaniu w realu że naprawdę mi się ono marzy:-). Może faktycznie warto pomyśleć np jakiś wekend w maju mogłybyśmy ustalić jakiś centralny punkt Polski tak żeby wszytskie miały mniej więcej tak samo daleko znależć jakiś ośrodek z placem zabaw co by dzieci się nie nudziły i spędzić miło sobotę i niedzielę:tak:

w srodku Polski, to moze w okolicach Radomia?;-):-D:-D

eeee, ja myslalam, ze tylko my-mamy sie spotakmy, zeby poplotkowac i wyluzowac sie, a dzieci zostana z tatusiami w domkach...:zawstydzona/y:

Wiecie co dużo myślałam i na taka imprezę ( ur mojego taty) to te sukienki co kiedys linki wklejałam chyba sa za bardzo....... i pasują na wesela Więc szukałam wczoraj i ....co powiecie o takiej ( czerwona) .....~~BE BEAUTIFUL~~ tu.38~~ 34 - 46 KOLORY (543144438) - Aukcje internetowe Allegro

oooooo, ta jest swietna!!!! bardzo kobieca a w swej prostocie elegancka! suuper!!:tak:

reklama
Olaf mnie pierdzielnal wczoraj w zeba tak mocno... ze..ehhh.. musialam jechac do dentysty... no i po drodze polowa zeba odpadla. Szkoda... bo to jedynka :p Juz mam ladnie zrobionego i w ogole ale prawdopodobnie bedzie obumieral powoli... wiec bedzie smiesznie jesli bede 25latka bez jedynki :D

Witam BB:) Cos malo nas :) Czy dzieci daly innym pospac?:)

No to kochana będziesz miała szczery uśmiech :-D:-D

Co do pospania to Jula się dzisaj zlitowała nad mama i wstała o 8:szok::szok::szok: chyba pierwszy raz w zyciu- szok...
Ja zmykam zaraz na zakupki bo musze jakis obiad zrobic a z zracki braku pomysłu

No i muszę sobie radzić sama z odśnieżaniem :crazy: Józia zawrócili bo portier u szefa firmi pośliznął się i złamał biodro i on musi go zastąpić. Na szczęście przestało padać i mam nadzieję że tak już zostanie:tak:

Dziś jestem sama bo J pojechał na budowę . I zaczyna się:tak::tak::tak:
na jakim etapie juz jestescie z budowa?

moj bardzo chetnie, bo juz zrozumial, ze Wy-to jak moje kolezanki w zyciu i nawet czasem pyta co u Was slychac:sorry2::-)

[/b]
moj tez prawie codziennie pyta ,,co tam mamuski pisza?":-D

Oj u nas sie zanosi na dłuższe posiedzenie w domku i mały chyba oszaleje z braku spacerków ( a przy okazji ja z nim:baffled:)
pociesz sie ze nie jestes sama bo my tez kisimy sie w domku :-(

a mój by ze mną pojechał , aby dzieci pilnować:tak::tak: taki on jest, a jak jestesmy na jakims weselu czy cos koło tego to zawsze on jest trzeźwy a mi karze się wyluzować:tak:

Ja rzygałam 4 pierwsze m-ce przy obu ciążach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pozazdroscic meza:tak:
ja tez rzygalam przy obu ciazach a przy drugiej to dostalam jeszcze wstretu do kielbas i wedlin i wedliny juz mi za bardzo nie smakuja:no:jedynie to zjem ja w tostach albo zapiekance

eeee, ja myslalam, ze tylko my-mamy sie spotakmy, zeby poplotkowac i wyluzowac sie, a dzieci zostana z tatusiami w domkach
eee a ja myslalam ze poznam rowniez dzieciaczki:-( i niewiem czy D by mnie tak puscil sama:dry::confused:

reklama
Do góry