reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam kobietki!!!

wczorja was zaniedbalam, bo bylismy na zakupkach i poznow rocilimsy. pobuszowalismy z P po butikach i niezle wyprzedaze mozna trafic:tak:

Ja zaraz zwariuję! Oskar jojczy i jojczy. Nie chce nic jeść, karmienie kończy się pełnym złości wywaleniem talerza. Siedzi/chodzi/stoi i ciągle jojczy, wyje i ględzi. Dzień i noc - w nocy nie spałam od 0-3, a potem od 6 rano. Wstawałam do niego co najmniej 15 razy. Przecież ja wyląduję w psychiatryku. :baffled:

a czemu tak? zeby? choroba?:-(

hrudzia
, nie daj sieeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny mam sms-ka od Hrudzi!!!!

Nie ma dostępu do netu i właśnie napisała że była w szpitalu USG- nie wykazuje ciąży więc albo ciąża jest jeszcze za mała albo obumiera :-:)-( jutro ma zrobić badania krwi BTHCG i w poniedziałek okaże się co z ciążą. Pozdrawia Was i pisze że odezwie się we wtorek:-:)-(
Jejku Hrudzia trzymam kciuki

nie wiem w sumie, ale ja bylam bardzo wczesnie na USG, chyba to byl 4tydz i moj gin widzial ciaze. moze to zalezy od sprzetu i od gina pewnie tez:tak:

Jeszcze trochę i zrobimy spotkanie BB z mężami ;-):tak:
Ok, niektórymi :-D

moj bardzo chetnie, bo juz zrozumial, ze Wy-to jak moje kolezanki w zyciu i nawet czasem pyta co u Was slychac:sorry2::-)

No nic poczekamy, co będzie u Hrudzi. Mam nadzieję, że wszystko jednak będzie ok. Tak naprawdę, czy któraś miała ciążę bez plamień?

bez wymiotow, mdlosci, plamien..... jak nie ciaza:-D

Witam.

Co do przeniesienia głównego na zamknięty, to uważam, że jeśli ktoś nie chce pisać tu to może pisać na zamkniętym, a ten niech pozostanie tu.

tez tak mysle:tak::tak::tak::tak:
nie mozemy zabierac innym mozliwosci dolaczenia do nas:no:

Witam z rana!Niestety z pracy:crazy: u nas powróciła zima za oknem biało

u nas del;ikatnie pada, jest cicho i spokojnie, ale za to spiaco

Olaf mnie pierdzielnal wczoraj w zeba tak mocno... ze..ehhh.. musialam jechac do dentysty...

cwiczy lewy sierpowy??:-D:-D:-D

Noc ok ale ranek, próbuje go odzwyczaic od butli w nocy po 3 sie obudził to dałam mu 100ml+1miarka, zasnał ale o 6 był taki ryk, że po drugiej stronie ulicy było na pewno go słychać. Jak dorwał sie od "prawdziwego" mleka to jednym duczkiem wychlał wszystko a później juz nie chciał spać, bo sie rozbudził - chyba z głodu:wściekła/y:
Ja wczesniej mu dawałam nie oszukane 150 ml mleka to ładnie spalismy do 7:wściekła/y: juz nie wiem co robic:baffled::baffled::baffled:

agulka, julitka tez jescze je w nocy. nie zawsze, ale jednak. sa to rozne pory. kiedys jak chcialam jej dac mniej to sie zaczela drzec, dopiero jak zjadla, to usnela. oni chyba naprawde sa glodni:sorry2:

reklama
Olaf mnie pierdzielnal wczoraj w zeba tak mocno... ze..ehhh.. musialam jechac do dentysty... no i po drodze polowa zeba odpadla. Szkoda... bo to jedynka :p Juz mam ladnie zrobionego i w ogole ale prawdopodobnie bedzie obumieral powoli... wiec bedzie smiesznie jesli bede 25latka bez jedynki :D

Witam BB:) Cos malo nas :) Czy dzieci daly innym pospac?:)
Niestety z ząbkami już tak bywa; ja będąc małym brzdącem miałam wypadek i bliskie spotkania z asfaltem zaowocowały połamana szczęką i utraconymi zębami-spędziłam całe wakacje w Klinice w Poznaniu i mimo wszelakich starań , ząbki mam bardzo osłabione i tez powoli obumierają- jeszcze trochę i wymiana na lepszy ( niestety sztuczny) model.

A
ja wczoraj też rozmnarzylam się i stwierdzilam że fajnie by bylo poznać was tak wszystkie w realu....:tak:
Mój M zaraz by wymyślał tysiące rzeczy, żeby nie pojawić się :zawstydzona/y:

U nas śniegu 1 mm , 2 stopnie na +, więc po rosołku pójdziemy troszkę na dwór, dzieciaki a szcególnie Adaśko sie uciesy:tak::tak:
Oj u nas sie zanosi na dłuższe posiedzenie w domku i mały chyba oszaleje z braku spacerków ( a przy okazji ja z nim:baffled:)

Tak piszecie o tym spotkaniu w realu że naprawdę mi się ono marzy:-). Może faktycznie warto pomyśleć np jakiś wekend w maju mogłybyśmy ustalić jakiś centralny punkt Polski tak żeby wszytskie miały mniej więcej tak samo daleko znależć jakiś ośrodek z placem zabaw co by dzieci się nie nudziły i spędzić miło sobotę i niedzielę:tak:

Wiecie co dużo myślałam i na taka imprezę ( ur mojego taty) to te sukienki co kiedys linki wklejałam chyba sa za bardzo....... i pasują na wesela Więc szukałam wczoraj i ....co powiecie o takiej ( czerwona) .....~~BE BEAUTIFUL~~ tu.38~~ 34 - 46 KOLORY (543144438) - Aukcje internetowe Allegro

Mi się bardzo podoba:tak: i właśnie mi przypomniałaś że miałam poszukać na allegro jakiegoś fajnego kwietnika do dużego pokoju więc spadam na łowy;-)

reklama
Do góry