reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Czesc.

Mam nadzieje, ze u hrudy bedzie wszystko dobrze.

Nuśka, mi to samo baba powiedziała. Tylko ja byłam wtedy w szpitalu, w UK. Generalnie to chyba za wczesnie jest zeby KOGOS widziec w Hrudzinym brzuchu, wiec trzymajmy kciuki mocno.

Wedlug mnie dobry pomysl z tym gadaniem na zamknietym, tylko ze jest jeden minus.. Malo osob bedzie mialo mozliwosc 'dolaczenia' wtedy...

Doti nie zazdroszcze Ci absolutnie. Za Was tez trzymam kciuki :)No i oczywiscie za wszystkie chorowite osobki :)

Sluchajcie, co sie dzieje z Atru? Kiedys tu czesto bywala i jej juz dlugo nie widzialam?

Monia, no wlasnie hehe :) Selekcja?
A jak ktos nie ma meza, hehe? Moze byc brat?

Wlasnie.. czy u nas sa same mezatki czy zdarzaja sie tez osoby nieformalne ze sie tak wyraze? :)
Bo z tego co wiem, to bez...faceta czy tam zwiazku to tylko ja?

reklama
Harsh Atru była ale zniknęła myślę że to po prostu brak czasu bo pracuje i ma dwójkę dzieciaczków jutro napisze do niej sms-ka co słychać to zobaczmy co odpisze.

Witam z rana!Niestety z pracy:crazy: u nas powróciła zima za oknem biało a z samochodu musiałam zmieść 10cm warstwę śniegu:crazy: niby ładnie się zrobiło i w sumie fajnie bo Tuśka zdrowa i będzie można chodzić na saneczki ale jakoś się nie cieszę:no: znów zasypane drogi a do pracy jakoś trzeba jechać. Co do mężów i zajzdu to mój już wtedy kiedy rozmażyłam się że jakbym wygrała w totka to bym zrobiła zjazd wrześnówek powiedział że samej by mnie na taki zlot nie puścił. Tak sobie myślę że fajnie by było taki zlot zorganizować;-)

Olaf mnie pierdzielnal wczoraj w zeba tak mocno... ze..ehhh.. musialam jechac do dentysty... no i po drodze polowa zeba odpadla. Szkoda... bo to jedynka :p Juz mam ladnie zrobionego i w ogole ale prawdopodobnie bedzie obumieral powoli... wiec bedzie smiesznie jesli bede 25latka bez jedynki :D

Witam BB:) Cos malo nas :) Czy dzieci daly innym pospac?:)

A u nas też bialo i ciągle sypie ale co mi z tego śniegu jak my i tak nie możemy wyjść:crazy::wściekła/y:
ja wczoraj też rozmnarzylam się i stwierdzilam że fajnie by bylo poznać was tak wszystkie w realu....:tak:
Harashani to orządnie ci musial Olo przywalić skoro odlecialo pół jedynki:baffled:przyznaj sie czego mu zabronilaś:sorry2::-D

U nas też cały czas sypie a ja właśnie wróciłam już z drugiego odśnieżania od rana wejścia do pensjonatu:crazy: bo chyba się nie doczekam na Józia który zawsze to robi:wściekła/y: miał być najdalej o 11 a tu już prawie 12 a jego nie widać:no:

No nic poczekamy, co będzie u Hrudzi. Mam nadzieję, że wszystko jednak będzie ok. Tak naprawdę, czy któraś miała ciążę bez plamień?
dwie ciąże bez plamień:tak::tak:
Ja zrobiłam o obu przypadkach test w 5 tyg a do leakrza pojechalismy w 8 i juz było wiadomo:tak:

Mój J chętnie by Was poznał:tak::-D

Noc ok ale ranek, próbuje go odzwyczaic od butli w nocy po 3 sie obudził to dałam mu 100ml+1miarka, zasnał ale o 6 był taki ryk, że po drugiej stronie ulicy było na pewno go słychać. Jak dorwał sie od "prawdziwego" mleka to jednym duczkiem wychlał wszystko a później juz nie chciał spać, bo sie rozbudził - chyba z głodu:wściekła/y:
Ja wczesniej mu dawałam nie oszukane 150 ml mleka to ładnie spalismy do 7:wściekła/y: juz nie wiem co robic:baffled::baffled::baffled:

Dziś jestem sama bo J pojechał na budowę . I zaczyna się:tak::tak::tak:

U nas śniegu 1 mm , 2 stopnie na +, więc po rosołku pójdziemy troszkę na dwór, dzieciaki a szcególnie Adaśko sie uciesy:tak::tak:

Hrudzia
cały czas trzymamy kciuki:tak::tak:

Anetasa witaj w pracy

reklama
No nic poczekamy, co będzie u Hrudzi. Mam nadzieję, że wszystko jednak będzie ok. Tak naprawdę, czy któraś miała ciążę bez plamień?
Ani jednej plameczki-kompletne zero:tak:
Czesc.

Wlasnie.. czy u nas sa same mezatki czy zdarzaja sie tez osoby nieformalne ze sie tak wyraze? :)
Bo z tego co wiem, to bez...faceta czy tam zwiazku to tylko ja?
Harsh, ja jestem panną z tym że jestem w związku nieformalnym z tatusiem Damiana od 11lat. To tak jak prawie stare , dobre małżeństwo.

U nas też cały czas sypie a ja właśnie wróciłam już z drugiego odśnieżania od rana wejścia do pensjonatu:crazy: bo chyba się nie doczekam na Józia który zawsze to robi:wściekła/y: miał być najdalej o 11 a tu już prawie 12 a jego nie widać:no:
Anetasa, no tak , liczyć na faceta....:laugh2::rofl2:

Do góry