luandzia1
Entuzjast(k)a
Justyna jeżeli jeszcze nie śpisz to odezwij się na gg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I wszystko jasnepewnie sie zastanawiacie co sie stalo ze tak czesto tu zagldam, a no jetsem na chorobowym wiec mam duzo wolnego czasu
Tak, próbuję co jakiś czas, ale Maciulka bardziej opakowanie i same farby interesują niż malowanie.dzisja wpadłam na pomysł, że kupie farbki i bede malowac z Julą- czy Wy już próbowałyście??
U nas nic nie sypie..wiosna powoli puka w szyby heheh
Co do parowek tez mi mama tak robila - recznik+micha+napar z rumianku i jechane...i bańki:-) Pamietacie bańki? Dobrze robily na przeziebienia:-)
ja tez pamiętam bańki czarny bez z miodem i cytryną polopiryne i te nasiadówki nag garnkiem tez no i moc czosnku
tak kiedys nas leczono i nic nam nie jest więc trzeba to szanowac i wrócic do tego
a jeśli chodzi o bańki to u nas stawiała je babci aale ona ma juz nie ten umysł ale słyszałam ze są bańki bez ogniowe można je w aptece kupic i mają instrukcję co i jak
Mój P padł. Poszedł uspać Oskarka i sam zasnął. Jest niesamowity: w nocy w pracy, rano śpi 4 godziny, potem 6 godzin spędza na górce ucząc i znowu na noc do pracy. I tak jedzie cały ten tydzień. Może przyszły też. Normalnie mój małż mnie zaskakuje.
my nadal kisimy sie w domku bo dzieci ciągle gorączkują i kaszlą jak niewiem coOli co chwile charczy w piersiach i muszę jej dawać częściej wziewy bo niekiedy ma takie ataki kaszlu i widać że jej się ciężko oddycha:-(a jutro jest msza za mojego tatę i tak bardzo chcialam żebyśmy pojechali wszyscy ale nic z tego teściowa przyjedzie do dzieci a ja z D pojedziemy na mszę,,,
Sorki dziewczeta ze ta nudy o tej mojej parcy, wypowiedzeniu itp...napisalam do PIP i zobacze. Jutro zreszta zobacze co sznowna Boss powie...![]()
chyba że mróz będzie straszny bo teraz już jest -15i pewnie lodowisko na drodze więc znów mnie czeka miła jazda do domu 40 na godzinę
niech już ta cholerna zima idzie sobie w diabły
![]()
lekarze przez godzinę debatowali co zrobić aż w końcu na chama ją pocięli na wszystkie strony i wyciągnęli dziecko na szczęście już po wszystkim niech tylko spokojnie dochodzi do siebie![]()
Oj Doti nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę ja jeszcze mama przed sobą z pięć godzin pracy(a siedzę na forum) a jutro rano do pracy która coraz bardziej mnie wkurza
na koniec dnia mój super szkudny synek otwierając paczkę kakao metodą na ściskanie upakał całą kuchnie wiecie ta paczka wyuchła a kakao rozsypało się wszędzie i to jest ten syfek do któregni nie mam ochoty a ni sposobu na szybkie sprzątnięcie jakby tego było mało zostawiłam go samego w kąpieli a on wylał całą butle szamponu dla dzieci do wanny i taki zadowolony z siebie w niej siedzi bo umył głowe masakra co za dziecko mi się trafiło on ma tyle pomysłow i jest taki szkudny ze nie mam juz słów
w poniedziałek ponownie mu to zszyli wbijając wcześniej osiem zastrzyków w podniebienie (igłą grubości zapałki) bo okazało się że wcześniej dali za słabe nici no i teraz czekamy co dalej...
Pamietacie bańki? Dobrze robily na przeziebienia:-)
i dzisja wpadłam na pomysł, że kupie farbki i bede malowac z Julą- czy Wy już próbowałyście??
pamiętamyU nas nic nie sypie..wiosna powoli puka w szyby heheh
Co do parowek tez mi mama tak robila - recznik+micha+napar z rumianku i jechane...i bańki:-) Pamietacie bańki? Dobrze robily na przeziebienia:-)
ja wlaśnie coraz częściej o tym myślalam a po wczorajszej nocy to jestem już na to zdecydowanamoja koleżanka ma coś podobnego
inhalator NEBULIZATOR MEDEL Family-kurier 0 ZL|IMF (533065817) - Aukcje internetowe Allegro
i to by był lepsze bo ma szersze zastosowanie