reklama
donkat
Fanka BB :)
Anetasa super niespodzianka od szefowej.
Ja dostalam na jesieni taki spadek bo znajomi wracali na stale do PL z coreczka 3 letnia.Dostalismy tyle zabawek,ksiazeczek i ubranek jeszcze na wyrost ze oddzielny pokoj by sie na to przydal
Co do ciuszków to też tak mam. Moja przyjaciółka ma córcię w maju kończy 5 lat i zawsze wszystko trzymała dla mnie także w efekcie mam już nawet dla Tuśki kurtkę na zimę na 4 latka:-)
i to jest fajne, ze ludzie umieja sie podzielic. ja tez jak moge, to pozyczam, lub daje, bo sama lubie gdy ktos mnie wspomoze;-)
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Ja tez tak rozdalam wszystkie ubranka po Fabianku i grosza za to nie wzielam ale zwrotow juz nie byloI dopiero ta moja kolezanka mi tyle dala i tylko ona jak narazie.jeszcze dodam ze Fabka chrzestny ma dwie corki 6 i 4 latka ale jakos sie nie chelpi do oddawania.
Ja jeszcze za nim w ciązy byłam to wiedziałam że jak kiedyś będę miała córeczkę to mi ją moja przyjaciółka ubierze bo od kiedy pamiętam odkładała wszystkie ciuszki dla mnie a m się wściekał i uparcie twierdził że będzie mieć syna
luandzia1
Entuzjast(k)a
Wpadłam tylko na chwilę i nawet nie zdążyłam poczytać co tam u was
ja miałam paskudny dzień w pracy dramat moja przyjaciółka wczoraj urodziła ale masakra dzidziuś się zaklinował i musieli go wyciągać próżnociągiem jest strasznie pocięta więc nie może się nawet ruszyć a dziecko ma krwiaka na główce teraz jadę do mojego dziadka bo przed chwilą dzwoniła babcia że jest już w kiepskim stanie i chce zobaczyć Zuzię niech ten tydzień się już skończy
ja miałam paskudny dzień w pracy dramat moja przyjaciółka wczoraj urodziła ale masakra dzidziuś się zaklinował i musieli go wyciągać próżnociągiem jest strasznie pocięta więc nie może się nawet ruszyć a dziecko ma krwiaka na główce teraz jadę do mojego dziadka bo przed chwilą dzwoniła babcia że jest już w kiepskim stanie i chce zobaczyć Zuzię niech ten tydzień się już skończy
doti80
Wrześniowe mamy'07
Ojejku, no to Maja się wycirpiała! Dużo zdrowia dla niej i dla dzieciaczka życzę!
My byliśmy na spacerku i Oskarek sporą część szedł na nogach pchając sanki
Tylko jacyś kolesie zaczeli w nas rzucać kulkami, mnie trafili mocno w nogę. Wyraźnie celowali w Oskara. Ja nie wiem co to za ludzie chodzą po świecie.
Tylko jacyś kolesie zaczeli w nas rzucać kulkami, mnie trafili mocno w nogę. Wyraźnie celowali w Oskara. Ja nie wiem co to za ludzie chodzą po świecie.
Doti to nie do pomyślenia, żeby w dziecko celować świat zwariował a wraz z nim ta nasza współczesna młodzież. Jak wiecie u mnie jest na feriach moja kuzynka ona w tym roku kończy 18 lat jak mi opowiada co się w szkołach teraz wyrabia normalnie szok. Ja nie wiem co to będzie jak nasze dzieci pójdą do szkoły
Ojejku, no to Maja się wycirpiała! Dużo zdrowia dla niej i dla dzieciaczka życzę!
juz widze jaka mamusia była dumna :-):-) gdyby nie te debile sorki ale inaczej nie moge ich nazwac...
Doti to nie do pomyślenia, żeby w dziecko celować świat zwariował a wraz z nim ta nasza współczesna młodzież. Jak wiecie u mnie jest na feriach moja kuzynka ona w tym roku kończy 18 lat jak mi opowiada co się w szkołach teraz wyrabia normalnie szok. Ja nie wiem co to będzie jak nasze dzieci pójdą do szkoły
no tez sie tego boję, czasy coraz gorsze a rodzice maja coraz mniejszy autorytet
a ja sie dzisiaj wkurzyłam
bylam na soacerku z Jula i komórka mi wypadła z kieszeni i ja zgubiłam
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
tak na szybko byłam w trakcie robienia syropu z cebuli poszatkowałam ją i stało się nieszczęscie szymek wysypał na nią kakao i mam pytanie czy mogę zrobic ten syrop z kakao bo szkoda mi cebuli a wiecej nie mam dzis???????????
reklama
no tez sie tego boję, czasy coraz gorsze a rodzice maja coraz mniejszy autorytet
a ja sie dzisiaj wkurzyłam
bylam na soacerku z Jula i komórka mi wypadła z kieszeni i ja zgubiłam
Ja się pocieszam że Tuśka ma kuzyna ledwie miesiąc starszego ale może razem pójdą do szkoły no i mam nadzieję że kuzyn ją zawsze obroni w końcu to chłopak;-)
A co do komórki to też bym się wk*** współczuję
Podziel się: