reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Gabi, trudno mi tak napisać jaki dzień mi pasuje, bo my cały czas na rehabilitacje jeździmy, a nie mamy z góry ustalonych terminów tylko co spotkanie się zapisujemy na kolejne.
To w takim razie poczekamy jeszcze moze blizej 12 lutego bedziesz juz wiedziala na kiedy masz terminy.

U nas też niby bida ale czynsze za mieszkania są rzędu 250-450zł a czasem i wyższe oczywiście plus opłaty dodatkowo:wściekła/y: ja mam np. niecałe 300zł za prąd co 2 miesiące ok 200zł i gaz kolejne 200zł dochodzi jeszcze rata kredytu która ostatnio co raz wyższa:angry: i nie jest łatwo związać koniec z końcem gdyby mi ten czynsz jeszcze podnieśli to chyba faktycznie by nam korzonki do jedzenia zostały:baffled:
200 za gaz? To co Wy robicie, grzejecie gazem? My mamy 100 za czynsz,al ja mam kawalerkę, co 2 miesiąc 50 za wodę, co 2 miesiąc 200-250 za prąd, a gaz tak co 2-3 miesiące 40 zł butla. Do tego telefony, pzu, tv, internet i jest tysiak co miesiąc. 400 kredyt. Do tego trzeba wlać w samochód,a nie daj boże coś się zapsuje. W zasadzie my nie mamy rzadnych oszczędności, żyjemy z miesiąca na miesiąc.

witam kobietki!!!

moja gwiazda zis zaszalala i spala z nocy do 10.10:szok::szok:
myslalam, ze obejdzie sie wiec dzis bez drzemki, ale wlansie niedawno usnela. az sie boje co bedzie wieczorem:szok::szok::szok:

pomylismy i odkurzylismy samochody:-)bo juz nie wiadomo jaki kolor maily, a w srodku to syf byl, ze hej:szok:

hruda, przykro ci, rozumiem. zbieraj sily, zeby z nimi powlaczyc o sowje. jesli ona jest taka bezczelnie uparta, to ty tez nie dawaj za wygrana:-)

No i w efekcie jestem wkurzona. Do tego chyba złapałam tego jego wirusa żołądkowego, bo mnie zaczyna boleć brzuch. :crazy:

a jak oskarkowe kupki? czekolada pomogla?

Wow ileście naprodukowały:szok:
Wpadłam sie pochwalić- moje dziecko dzisiaj PIERWSZY RAZ usneło same, w łózeczku, bez cycusia:szok::szok::szok::happy::happy::happy::happy: Mam zamiar do końca tygodnia-chociaz- uskuteczniać takie zasypianie, bo później będzie tesciówce łatwiej połozyć lulac malego.

Nie dam rady popisać bo myslami jestem z M ,który ma dzisiaj egzamin sprawnosciowy i ciekawa jestem jak mu idzie- jeszcze znaku życia nie dawał a jego kondycja pozostawia wiele do życzenia:baffled:
Miłego dnia dziewczynki;-):-)

gratuluje pstepu z Damiankiem:-) budujace sa takie polepszenia, prawda?

co do egz, to moja bratowa miala sprawnosciowy w policji i byly bardzo latwe

Ja smarczę, leczę się tabletkami Sudafet i specyfikem z czosnku ( troche go zmodyfikowałam bo dodałam miód) i smakuje nawet dziecim:tak:. Maja smarcze też, Adaś jak na razie sie jeszcze trzyma:tak:

smarkatki zdrowiejcie szybciutko:tak::-D

No to spadam na odpowiedni wątek:-p a mi szefowa właśnie przywiozła spadek po swoim synku dla Tusi:-) Kubuś już wyrósł wię Natalce się dostała ogromna reklamówa klocków duplo, druga jeszcze większa siata maskotek i trzecia z bajeczkami wszelkiego kalibru:tak: i jak tu narzekać na takie szefostwo:-)

fajnie tak, ja czasem dostaje spadek po dzieciach znajomych. co prawda zabawki czesto sa w czesciach, ale zawsze sie da je jeszce uzyc:-D

200 za gaz? To co Wy robicie, grzejecie gazem? My mamy 100 za czynsz,al ja mam kawalerkę, co 2 miesiąc 50 za wodę, co 2 miesiąc 200-250 za prąd, a gaz tak co 2-3 miesiące 40 zł butla. Do tego telefony, pzu, tv, internet i jest tysiak co miesiąc. 400 kredyt. Do tego trzeba wlać w samochód,a nie daj boże coś się zapsuje. W zasadzie my nie mamy rzadnych oszczędności, żyjemy z miesiąca na miesiąc.
my niby nie mieszkamy na bloku i czynszu nie mamy ale są inne oplaty:-(rata kredytu 740zl, następny kredyt(który naszczęście we wrześniu się już skączy) 280zl, woda co 2 miesiące ok 50 zl,prąd co 2 miesiące 200zl, polsat, internet,telefony, paliwo dla D żeby jeździl do pracy wychodzi ok 400 zl do drugiego auta też trzeba wlać :dry:gdyby nie to że D umi se dorobić to niewiem jak by nam mialo to wystarczyć:sorry2:

Justyna nowy watek jest swietny napewno bede tam czesto zagladac:tak:
Dziewczyny mam prosbe zeby na tym zielarskim watku nie komentowac tylko wpisywac sposoby na dolegliwosci.Chodzi o to zeby watek byl zwiezly i w razie potrzeby mozna bylo szybko odnalezc przepis.

:-)
fajnie tak, ja czasem dostaje spadek po dzieciach znajomych. co prawda zabawki czesto sa w czesciach, ale zawsze sie da je jeszce uzyc:-D

Prawde mówiać to byłam w lekkim szoku jak zobaczyłam panią Izę z tym wszystkim bo się nigdy czegoś takiego nie spodziewałam a że oni do biednych nie należą to mały miał tyle zabawek że większości nie zdążył zniszczyć i te które przywiozła wyglądają niemal jak ze sklepu:tak:

Prawde mówiać to byłam w lekkim szoku jak zobaczyłam panią Izę z tym wszystkim bo się nigdy czegoś takiego nie spodziewałam a że oni do biednych nie należą to mały miał tyle zabawek że większości nie zdążył zniszczyć i te które przywiozła wyglądają niemal jak ze sklepu:tak:
bardzo miło z ich strony i czlowieka cieszy,że nie wszystkim kasa do główki uderzyła;-)

reklama
Anetasa super niespodzianka od szefowej.
Ja dostalam na jesieni taki spadek bo znajomi wracali na stale do PL z coreczka 3 letnia.Dostalismy tyle zabawek,ksiazeczek i ubranek jeszcze na wyrost ze oddzielny pokoj by sie na to przydal:-D

Do góry