reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hrudzia czy ty jesteś w ciąży??????????????????
jesli tak to który tydzien??
kurde tyle mnie nie bylo, tyle przegapilam...
co do wózka to ja tez stawaim na ten pierwszy- swietna solidan firma...
5 tydzien :-)
A ten pierwszy link to link dostawki nie wozka...wozek mam:tak::sorry2:
Hrudzia ja wierzę/ czuję ,że to Hrudzinka jest pod Twoim serduszkiem:tak::tak::tak: Ten pierwszy jest najlepszy wózek
Ja tez tak czuje...ale moze po prostu bardzo bum chciala dziewuche i dlatego...:sorry2:

Mam pisać dolegliwość-specyfik, czy np. specyfik i na co działa?

jak "babcia" uwaza:-D

Ja tez tak czuje...ale moze po prostu bardzo bum chciala dziewuche i dlatego...:sorry2:

no wlasnie moze dlatego:-( ale zycze zeby byla naprawde:-)

co do wozkow, to moja kolezanka miala roznice miedzy dziecmi 1.5roku i starala sie to drugie dziecko tez jak najszybciej odzwyczaic od wozka, zeby nie byl problemow i potem chodzili na piechotke. na poczatku oczywiscie malenstwo musi byc w wozku, wiec wtedy ta nadstawka jest super. widzialam w Angli, ze zdawala egzamin:tak:

slyszalyscie, ze w USA urodzily sie osmioraczki??:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jaki ta kobieta musiala miec brzuch????????

hruda, tylko sie na nie nie zapatrz:rofl2::-D:-D:-D

reklama
Do góry