reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat pomysł genialny w swej prostocie. Oskar już ciupie czekoladę, chyba pierwszy raz w życiu:szok: Bardzo mu się podoba:-D Mam nadzieję że sr..a mu przejdzie

reklama
Monia, dobrze że już lepiej z Twoimi maluchami.

Oskar ma tak dla odmiany biegunkę :szok: :crazy::angry: Już go przebierałam od rana chyba 10 razy.
za szybko pochwalilam że z nimi już lepiej:crazy:bo wcale nie jest Ola znowu gorączkuje a Mateuszowi zacząl lecieć zielony katar i obydwoje z 2 razy robili rzadkie kupy:wściekła/y:Mati teraz spi
Doti nasze dzieci chyba zalapaly ten sam wirus:dry::-(

julitka ucieka, gdy chce ja ubrac, a ona nie, ostatnio wlasnie nam uciekala w markecie, to byl jej 1szy raz w publicznym miejsccu
moze to taki okres w ich zyciu zwiazany z buntem?
to może być wlasnie bunt 2 latka tak jak pisala Anatesa tylko niektóre dzieci przechodzą ten bunt wcześniej wlaśnie w taki sposób.Pamiętam jak Ola miala 1,5 roku to też na wszystko reagowala placzem, kladla się na podwórku na ziemi i wydzierala się na caly glos a koleżanka która miala starsze dzieci smiala się że Ola przechodzi bunt 2latka tylko nieco wcześniej:-D:tak:

A może założymy wątek z takimi sprawami? Co czym leczyć? Jakie zioła, owoce na co? Co o tym myślicie? Mogę wieczorem się za to wziąść
świetny pomysl:tak::-)

witajcie, witajcie wrześniówkowe mamy, dawno mnie nie było, ale wracam. Od razu zabieram się za czytanie żeby chociaż troszkę nadrobić. Mam nadzieję że teraz pobędę z wami dłużej:)
Pozdrawiam

Od razu uaktualniłam mój podpis :)
Ząbków mamy 16, nic nie schudłam więc usunęłam wagę i najważniejsze zmieniłam znowu bloga. Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Jestem..
Po szczepieniu...
Przegladam na zmiane dzialki z czym takim
http://shop.babyworld.co.uk/displaydetail.aspx?prodid=1034

BuggyPod Smorph

bibi® Swiss Strollirider Ride-On Bike
Ale chyba wybiore ten pierwszy.

Poza tym myslalam ze pawia puszcze jak Stasiowi zrobilam "pachnaca" kapiel z piana..fuuuuu:rofl2::-p:-D

Ruda-Iza - witaj.:-)..ale tym razem na dluzej?;-):tak:
Widze ze niektore BaBony zatesknily heheh;-):-D
Justyna - to jest mysl:tak:...wlasnie zauwazylam ze ty zawsze masz takie stare sprawdzone rady "z babcinej spizarni" - zakladaj ten watek i pisz co wiesz:-p:sorry2:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-)
Podczytuję was ale nie mam zbytnio czasu pisać :zawstydzona/y: w pracy młyn wszyscy czegoś chcą i to najlepiej na już sesja ( w weekend mam dwa egzaminy) i jeszcze do tego przygotowania do obrony normalnie już nie wyrabiam
życzę wszystkim dzieciakom dużo zdrowia my na szczęście jakoś się trzymamy (Justyna pisałaś coś o gotowanych jabłkach na biegunkę ja jadłam je w ciąży tonami jak miałam zaparcia ...zresztą muszę przyznać że były bardzo skuteczne) Zuzka pije tran witaminę C i mamine mleko i póki co nic jej nie jest (odpukać)
Harsh , Ruda-Iza miło was znowu widzieć ;-)
wiecie może co u Atru bo strasznie dawno jej nie było ?
Muszę się pochwalić że moja córka wczoraj pierwszy raz powiedziała do mnie kocham Cię :-) myślałam że się rozpłynę muszę kiedyś nagrać jak mówi i zamieścić na zamkniętym
aaa i zapomniałabym Hrudzia gratulacje !!! mówiąc szczerze jak przeczytałam że spodziewasz się maleństwa to też mi się zachciało...ale muszę jeszcze trochę poczekać ale tak pod koniec roku ruszam pełną parą ze staraniami :-) chyba że w pracy nie dadzą mi żyć to zweryfikuję plany póki co przedłużyli mi umowę i dali nawet podwyżkę więc nie jest tak źle
Doti co do starań o maleństwo to nie chcę żebyś mnie źle zrozumiała ale ja uważam że pomimo że lekarze mówią że po poronieniu można zajść w ciąże już po trzech miesiącach to ja uważam że to za krótko ja potrzebowałam więcej czasu żeby się w tym wszystkim odnaleźć i o kolejną ciąże zaczęłam się starać dopiero po roku i myślę że to był dobry moment bo miałam czas żeby pogodzić się z tym wszystkim no i wspomnienia nie były już takie świeże więc nie miałam takiego balastu psychicznego ale to oczywiście tylko moje przemyślenia
aaa i trzymajcie kciuki bo moje przyjaciółka właśnie rodzi (Doti, Iza pamiętacie Maję?) :-):-):-)

doti, daj cyekolade. ray na rok w takiej sztuacji mu nie yasykodyi a kupke moye yahamuje:tak:

justyna, oj, ja bym chlopu butow nie czyscila:no::no:tak robila i robi tesciowa, ale ja nie ide w jej slady:no:
butów :no::no::no:

Justyna - to jest mysl:tak:...wlasnie zauwazylam ze ty zawsze masz takie stare sprawdzone rady "z babcinej spizarni" - zakladaj ten watek i pisz co wiesz:-p:sorry2:
dobry pomysł:tak::tak:

Iza Ruda witaj:tak:

Monia i Doti ale Waszych maluchów dopadło:crazy:

Maja zakatarzona, ale gorączki nie ma. J jutro jedzie o 4 nad ranem z towarem, więc córcia zostanie w domciu.
Adaś spoko wytrzymał dziś do 20 bo o tej porze proboszcz do nas zechciał dojść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hrudzia ja wierzę/ czuję ,że to Hrudzinka jest pod Twoim serduszkiem:tak::tak::tak: Ten pierwszy jest najlepszy wózek

Ostatnia edycja:
reklama
Muszę się pochwalić że moja córka wczoraj pierwszy raz powiedziała do mnie kocham Cię :-) myślałam że się rozpłynę muszę kiedyś nagrać jak

ale faaaaaajnieeeee:tak::tak::tak:

trzymamy kciuki za rozwarcie kolezanki:-D:rofl2:

Adaś spoko wytrzymał dziś do 20 bo o tej porze proboszcz do nas zechciał dojść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

poblogoslawieni?? szczesliwiw??:-D

Ruda-Iza, hello:-)

Do góry