doti80
Wrześniowe mamy'07
Donkat pomysł genialny w swej prostocie. Oskar już ciupie czekoladę, chyba pierwszy raz w życiu Bardzo mu się podoba Mam nadzieję że sr..a mu przejdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za szybko pochwalilam że z nimi już lepiejbo wcale nie jest Ola znowu gorączkuje a Mateuszowi zacząl lecieć zielony katar i obydwoje z 2 razy robili rzadkie kupyMati teraz spiMonia, dobrze że już lepiej z Twoimi maluchami.
Oskar ma tak dla odmiany biegunkę Już go przebierałam od rana chyba 10 razy.
to może być wlasnie bunt 2 latka tak jak pisala Anatesa tylko niektóre dzieci przechodzą ten bunt wcześniej wlaśnie w taki sposób.Pamiętam jak Ola miala 1,5 roku to też na wszystko reagowala placzem, kladla się na podwórku na ziemi i wydzierala się na caly glos a koleżanka która miala starsze dzieci smiala się że Ola przechodzi bunt 2latka tylko nieco wcześniejjulitka ucieka, gdy chce ja ubrac, a ona nie, ostatnio wlasnie nam uciekala w markecie, to byl jej 1szy raz w publicznym miejsccu
moze to taki okres w ich zyciu zwiazany z buntem?
świetny pomysl:-)A może założymy wątek z takimi sprawami? Co czym leczyć? Jakie zioła, owoce na co? Co o tym myślicie? Mogę wieczorem się za to wziąść
Jestem..
Po szczepieniu...
Przegladam na zmiane dzialki z czym takim
Jane Surfer Board
BuggyPod Smorph
bibi® Swiss Strollirider Ride-On Bike
Ale chyba wybiore ten pierwszy
butówdoti, daj cyekolade. ray na rok w takiej sztuacji mu nie yasykodyi a kupke moye yahamuje
justyna, oj, ja bym chlopu butow nie czyscilatak robila i robi tesciowa, ale ja nie ide w jej slady
dobry pomysłJustyna - to jest mysl...wlasnie zauwazylam ze ty zawsze masz takie stare sprawdzone rady "z babcinej spizarni" - zakladaj ten watek i pisz co wiesz
Muszę się pochwalić że moja córka wczoraj pierwszy raz powiedziała do mnie kocham Cię :-) myślałam że się rozpłynę muszę kiedyś nagrać jak
Adaś spoko wytrzymał dziś do 20 bo o tej porze proboszcz do nas zechciał dojść