justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
podaj mu probiotyk, bo może to przez choróbsko,a jeśli to jakaś inna przyczyna to gorąco polecam naprawdę dobry i smaczny syrop przeciw biegunce NIFUROKSAZYD, tylko nie jestem pewna,czy to dostaniesz bez recepty,bo mu dostaliśmy na to receptę przy wypisie ze szpitala.Oskar ma tak dla odmiany biegunkę Już go przebierałam od rana chyba 10 razy.
najwyraźniej nocny trening sie opłacił. Harsh... zdjęcie w awatorku piękne, tzn. TY PRZEPIĘKNAWychodze zaraz i szczerze mowiac to nigdy mi nie wyszedl tak ladny makijaz jak dzisiaj. Jestem z siebie dumna
Zgodnie z zaleceniem męża nawąchałam się Amolu (nie lubię) i jakby troche lżej w nosie się zrobiło. A może skropię młodemu materac Amolem na noc?
Przez całą długość korytarza mamy zabudowaną szafę i jest tam jeden "słupek" z półkami na buty. Na najwyższej mój małóżonek zrobił sobie graciarnię męskich sprzętów. Zamówiłam sobie skrzynkę na narzędzia z punkty w Vitay (i torbę podrużną, dzisiaj dostałam), spakowałam te jego manele i wyniosłam do piwnicy. Pomyłam wszystko, przemeblowałam i jak głupia nawet buciory mu pomyłam. Przynajmniej zrobiły się 3 półki wolne i jak w sobotę przyjadą goście to pochowam wszystkie buciory, rozłożę na korytarzu chodniczek i dzieciaaki swobodnie będą się bawiły.