justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
podaj mu probiotyk, bo może to przez choróbsko,a jeśli to jakaś inna przyczyna to gorąco polecam naprawdę dobry i smacznyOskar ma tak dla odmiany biegunkę![]()
Już go przebierałam od rana chyba 10 razy.

najwyraźniej nocny trening sie opłacił. Harsh... zdjęcie w awatorku piękne, tzn. TY PRZEPIĘKNAWychodze zaraz i szczerze mowiac to nigdy mi nie wyszedl tak ladny makijaz jak dzisiaj. Jestem z siebie dumna![]()

Zgodnie z zaleceniem męża nawąchałam się Amolu (nie lubię) i jakby troche lżej w nosie się zrobiło. A może skropię młodemu materac Amolem na noc?
Przez całą długość korytarza mamy zabudowaną szafę i jest tam jeden "słupek" z półkami na buty. Na najwyższej mój małóżonek zrobił sobie graciarnię męskich sprzętów. Zamówiłam sobie skrzynkę na narzędzia z punkty w Vitay (i torbę podrużną, dzisiaj dostałam), spakowałam te jego manele i wyniosłam do piwnicy. Pomyłam wszystko, przemeblowałam i jak głupia nawet buciory mu pomyłam. Przynajmniej zrobiły się 3 półki wolne i jak w sobotę przyjadą goście to pochowam wszystkie buciory, rozłożę na korytarzu chodniczek i dzieciaaki swobodnie będą się bawiły.