reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Tygrysku, przypomniało mi się, że wnuczek mojej mamy znajomej też był do niedawna niejadkiem i jego mama poszła z nim do jakieś zielarki czy kogoś takiego i ona go wykąpała w jakiś ziołach i normalnie nie to dziecko. Wraca z przedszkola i od progu woła, że głodny jak wilk. Spytam mamy dokładnie co to szamaństwo ta kobieta uprawia i może w Waszych rejonach kogoś takiego niech koleżanka poszuka.

Doti, kup sobie Amol i smaruj skronie (na ból głowy).

reklama
Jaka jest różnica między bracmi Kaczyńskimi a siekierą?
-Siekierę się ostrzy,a Kaczyńskich tępi.

Babciu,jak funkcjonuje ten twój nowy aparat słuchowy?-pyta wnuk.
-Bardzo dobrze!-odpowiada babcia.
-Już trzy razy zmieniałam testament...

-Gdzie byłeś całą noc?-pyta żona.
-Na rybach.
-Złapałeś coś?
-Mam nadzieję,że nie!!!!

-----------------------------------------------------

-Jak ty to robisz,że twoi pracownicy przychodzą do firmy punktualnie?-pyta dyrektor jednej
firmy prezesa innej firmy.
-To proste.Zatrudniam piętnastu ludzi,a na parkingu jest tylko dziesięc wolnych miejsc........

Anetasa Ty dzisiaj w pracy i tak mało piszesz:confused:;-)

Jakaś dzisiaj jestem przybita :zawstydzona/y: martwie się o małą a nie mogę przy niej być:sorry2: tak nie powinno być :no: dotego znów zawiodłam się na moich rodzicach i nerwy mną telepią już mam tego dość i mam ochotę im powiedzieć co o nich myślę i ich postępowaniu. To moi rodzice a ja najchętniej bym zapomniała o ich istnieniu:zawstydzona/y: i wykreśliła takich dziadków z życia mojego dziecka:zawstydzona/y::-(
Nuśka wiedziałam że na Ciebie można liczyć Twoje dowcipy zawsze mi poprawiają humor.:tak:;-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny poradzcie bo niewiem co robić Dalam Mateuszowi przed 18 czopek nurofen ale po niecalch 20 minutach zrobil kupę zrobilam mu chlodną kompiel i goraczka spadla i od godziny już śpi bylam tam teraz zajrzeć i zmierzyć mu gorączkę i ma 39,5 i teraz niewiem co robić czy budzić go i dać mu czopek z paracetamolem czy robić mu oklady?boje się że jak go obudzę że może miec problemy z uśnięciem kurde i tak żle i tak niedobrze...:baffled:

Jakaś dzisiaj jestem przybita :zawstydzona/y: martwie się o małą a nie mogę przy niej być:sorry2: tak nie powinno być :no: dotego znów zawiodłam się na moich rodzicach i nerwy mną telepią już mam tego dość i mam ochotę im powiedzieć co o nich myślę i ich postępowaniu. To moi rodzice a ja najchętniej bym zapomniała o ich istnieniu:zawstydzona/y: i wykreśliła takich dziadków z życia mojego dziecka:zawstydzona/y::-(
Nuśka wiedziałam że na Ciebie można liczyć Twoje dowcipy zawsze mi poprawiają humor.:tak:;-)

miło mi :-) taki był zamiar bo pomyślałam ze w pracy Ci smutno
Co do tego żeby być z naszymi maluszkami to rozumiem Cię ja teraz też byłam z miśkiem tydzień w domku i jutro już do pracy i tak jakoś mi przykro wolałabym być z nim w domku:-( a z drugiej strony coś trzeba robić żeby żyć :baffled::sorry2:

Mania
ja bym mu podała cos na zbicie gorączki bo 39,5 to dużo

dziewczyny poradzcie bo niewiem co robić Dalam Mateuszowi przed 18 czopek nurofen ale po niecalch 20 minutach zrobil kupę zrobilam mu chlodną kompiel i goraczka spadla i od godziny już śpi bylam tam teraz zajrzeć i zmierzyć mu gorączkę i ma 39,5 i teraz niewiem co robić czy budzić go i dać mu czopek z paracetamolem czy robić mu oklady?boje się że jak go obudzę że może miec problemy z uśnięciem kurde i tak żle i tak niedobrze...:baffled:
Nie wim co Ci poradzić bo i tak źle i tak niedobrze:no: ale ja bym chyba jednak go obudziła bo jak ta gorączka juz taka wysoka to później może być jeszcze gorzej:baffled:

miło mi :-) taki był zamiar bo pomyślałam ze w pracy Ci smutno
Co do tego żeby być z naszymi maluszkami to rozumiem Cię ja teraz też byłam z miśkiem tydzień w domku i jutro już do pracy i tak jakoś mi przykro wolałabym być z nim w domku:-( a z drugiej strony coś trzeba robić żeby żyć :baffled::sorry2:
Normalnie to nie wyobrażam sibie siebie siedzącej tylko z dzieckiem w domu praca mimo wszystko daje mi jednak dużo satysfakcji ale jak mała jest chora a ja nie mam wyjścia i muszę jechać do pracy to jest mi z tym bardzo źle:sorry2:

Normalnie to nie wyobrażam sibie siebie siedzącej tylko z dzieckiem w domu praca mimo wszystko daje mi jednak dużo satysfakcji ale jak mała jest chora a ja nie mam wyjścia i muszę jechać do pracy to jest mi z tym bardzo źle:sorry2:

Właśnie jak dzieciaczki są chore to ciężko tak w pracy myśleć co w domku
A ja chyba się troszkę rozleniwiłam na tym tygodniowym urlopie i tak mi fajnie po czasie było posiedzieć w domu ale z drugiej strony masz racje takie siedzenie w domku tylko z dzieckiem na dłuższą metę to chyba też nie dla mnie bo ja szybko "dziadzieję " w domu:zawstydzona/y::sorry::-pa w pracy to w pracy między ludźmi to mobilizuje

Mania
ja bym mu podała cos na zbicie gorączki bo 39,5 to dużo

Nie wim co Ci poradzić bo i tak źle i tak niedobrze:no: ale ja bym chyba jednak go obudziła bo jak ta gorączka juz taka wysoka to później może być jeszcze gorzej:baffled:

dalam mu czopek Calpol tylko niewiem czy nie za mocny bo 125mg maly troszkę poplakal przy wkladaniu azl za chwilkę obrócil się na drugi boczek i śpi dalej.
za ile powinien czopek zadzialać?

reklama
dalam mu czopek Calpol tylko niewiem czy nie za mocny bo 125mg maly troszkę poplakal przy wkladaniu azl za chwilkę obrócil się na drugi boczek i śpi dalej.
za ile powinien czopek zadzialać?

Czopki działają dość szybko ja myślę że max 30 minut i powinno być ok Trzymajcie się monia i dużo zdrówka życzę

Dobrej nocki kochane pa pa

Anetasa
jeszcze 15 minut i do domku pa pa

Ostatnia edycja:
Do góry