reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dziewczyny wątek nie wymiera ma tylko chwilowy "kryzys" ;-);-) jak w gospodarce ;-):-p:rofl2: a tak w ogóle to dzień dobry a raczej dobry wieczór

Ja podczytuje obowiązkowo codziennie ale mama urlop i tak jakoś mniej czasu mam, tak tak urlop i mniej czasu co za ironia,bo tak to z pracy pisałam a teraz same wiecie sprzątnie pranie, o tak :happy: pranie i masa prasowania:rofl2::baffled: buuuu ale tyle się nazbierało, później jakiś obiadek trzeba zrobić no i codziennie spacerek z małym i jakoś dzień leci

A tu widzę ciekawie się zrobiło szykujecie bieliznę na walentynki :-) i to taką nie byle jaką :tak::tak:

Pozdrawiam

Witam sie o bardzo wczesnej porze.:-)
Moje maleństwo jest zdrowe, oprócz widocznych krost w ogóle nie widać, że było chore. :tak:
Maja już 10 min temu pojechała do przedszkola, dzis ma przedstawienie dla babci i dziadka i była bardzo podekscytowana. :happy:

Ok do później śpiochy, hihihihih O kurcze humorek mi dopisuje mimo, że poszlismy spać o 1:00:tak:;-);-) i jestem nie wyspana.:crazy:

witam się z ranka
fajne te komplety tylko mi jeszcze trochę brakuje cm bo ja mam 102,84,102 a one w większości są do do 96 do 78 do 96 tak średnio czyli jakieś M L a ja wolałabym cos troszkę z luzem żeby nie było widac jeszcze mojego brzucha
rozumiem ciebie Nuśka ze nie ma casu na bb a tu urlop i co robisz nadrabiasz zaległości donmowwe to tak jak ja
a u na akademia w przedszkolu z okazji święta babci i dziadka przesunięta n aluty bo pani miała wypadek i nikt dzieci nie przygotował

o rety dziewczyny ale się gorąco zrobiło ;-)

u nas nocka w miarę spokojna, tylko jedna pobudka o czwartej, chciało się Oskarowi pić.

Agulka, czyli że ospę już masz z głowy na amen. Super.

Pójdę sobie chyba dzisiaj do rodziców, w końcu Oskar ma dać kwiatka na dzień babci. Miałam zrobić im kalendarz (sama), ale.. nie zdążyłam! Okropne, nigdy się nie obsuwałam z terminami :-:)szok:

Czesc i czolem...:-)
Agulka, Doti - super ze chlopaki juz sie maja lepiej:tak::-)

Oj to prawda - goraca sie zrobilobo bo kobitki gorace, no, nie!?:tak::-D
Mnie sie najbardziej podobaj ate kuse przezroczyste haleczki niz kostiumy bo sama umarlabym ze smiechu i J pewnie tez...polecam stroj pielegniarki bo to podobo najczestrze najskrytsze marzenie facetow...choc moj J wolaby jak juz zakonnice bo on stary metalowiec, death metalowiec:szok::baffled::-D

Doti - a co to za kalendarze wlasnej roboty? zdradz pomysl:sorry:
Na dzien dziadkow ide jakies foto sprawic w ladna ramke bo oboje czesto mi o tym trabili wiec pewnie spodoba im sie...taki w sumie nie wyszukany prezent:sorry:
Justyna ale sexy te wkladki:szok::tak::szok::tak:...i jak humorek?:-)

A z ta ciaza to nie pocieszylyscie mnie Babony drogie...@ nadal nie widac ale za to jajniki bola jak przed...w weekend powtorze test. Tylko moze jakis polecice? Plytkowy?ktory?
Poza tym humor tez ma dobry bo moj malz okazal sie nie takim najgorszym mezem:-p;-):laugh2:czasami go olsni hehehe:-D

Ja tylko słyszałam, że trzeba bardzo uważać na stan techniczny budynków od dewelopera, bo często są niedosuszone (i jest grzyb) i kiepsko wykonane. Taka jest opinia właściecielki firmy deweloperskiej, znajomej mojego przyjaciela ;-) Ale to jest (chyba) regułą. Z drugiej strony - mieszkałam w nowym mieszkaniu w Krakowie i po 2 latach wyszedł nam grzyb na ścianie i cały tynk spadł :eek::baffled:
A jak sprawdzac osuszenie? Przy stanie surowym dotykac scian? czy przeprowadzic jakis chytry eksperyment?

No i wielkie brawo dla Oskarka za probe chodzenia:-), teraz to juz kwestia dni...i bedzie ci wchodzil na stoly, parapety i inne wysokosci:szok::baffled::-)

Wchodzi na wszelkie wysokości już od paru tygodni. Ostatnio ulubionym zajęciem jest balansowanie na drewnianym podłokietnika fotela (takiego trochę bujanego) :eek:

Nie wiem jak to sprawdzić. Może zabrać jakiegoś zaufanego budowlańca?

witam kobietki!!!

moj lobuz z placzem zrobil kupke, przebrALAam ja i od razu usnela.
juz nie wiedzialalm co z ta jej kupka jest.
po tym sobotnim wirusie az do dzis nie robila kupki. pierdzioszkowlala strasznie i ciagle sie napinala i przez tyle dni nic:-(jadla duzo jablek, jogurtow, ale bez efektow.
wczorja za poleceniem kolezanki kupilam syrop przeczyszczajajcy Lactulosoum, dalalm na noc i dopeoro teraz zadziaial. :tak:

u nas wirusa zoladkowego ciag dalszy. dzis przyszla kolej na P. lezy ioslabiony biegunka:-(

obnysmy do mojej mamy go nie zaiwezli w weeknedn, bo tam dzieci sa i szkoda, zeby chorowaly

musimy po poludniu skoczyc z yzczeniami do tesciow:-)

Ja tylko słyszałam, że trzeba bardzo uważać na stan techniczny budynków od dewelopera, bo często są niedosuszone (i jest grzyb) i kiepsko wykonane. Taka jest opinia właściecielki firmy deweloperskiej, znajomej mojego przyjaciela ;-) Ale to jest (chyba) regułą. Z drugiej strony - mieszkałam w nowym mieszkaniu w Krakowie i po 2 latach wyszedł nam grzyb na ścianie i cały tynk spadł :eek::baffled:

Chłopaki zamontowali nam już kozę, teraz sobie super grzeje i jest przyjemnie :-)

A no i nie powiedziałam wam - Oskar wczoraj sam przeszedł pół pokoju. Ale nie kwapi się do chodzenia, ciągle woli poruszać się na tyłku :baffled:

leniuszek OskaREK!!! gratulujemy!!!

hruda
kolezanka siostry ma dosc swojego nowego mieszkanka od dewelopera. zaplacila za nie slono, a mieszkac sie nie da!!! grzyb na grzybie i grzybem pogania:szok::szok::szok:
meble na wymiar i podlogi im sie powyapczaly od wilgoci:szok::szok:
podobniez nalezy odczekac ok.8m-cy od pezykrycia budynku do wprowadzenia sie, zeby sciany wyschly. a oni robia to wsyzstko na leb na szyje:wściekła/y:

mama urlop i tak jakoś mniej czasu mam,

Pozdrawiam

a jka noga mamy?
macie kogos do opieki na Igorkiem, czy tak na zmiane kombinujecie?

Witam sie o bardzo wczesnej porze.:-)
Moje maleństwo jest zdrowe, oprócz widocznych krost w ogóle nie widać, że było chore. :tak:
Maja już 10 min temu pojechała do przedszkola, dzis ma przedstawienie dla babci i dziadka i była bardzo podekscytowana. :happy:

Ok do później śpiochy, hihihihih O kurcze humorek mi dopisuje mimo, że poszlismy spać o 1:00:tak:;-);-) i jestem nie wyspana.:crazy:

agulka, szalejesz:rofl2: chyba juz przed walentynkami trenujesz:-D:-D

Adas, dzielny chlopak!!

nie dziwie sie Mai, ze jest przejeta. rozczulalaj mnie takie sytuacje:-) oczyiwcie dziadkowei sa zaproszenie do przedszkola?

Poza tym humor tez ma dobry bo moj malz okazal sie nie takim najgorszym mezem:-p;-):laugh2:czasami go olsni hehehe:-D

czym wkupil sie w twe laski, jesli mozna wiedziec?????;-):-)

reklama
Agulka, czyli że ospę już masz z głowy na amen. Super.

Ospa poszła dalej zarażać:tak::-D a mały od wczoraj szaleje jak zwykle:tak:

Agulka, Doti - super ze chlopaki juz sie maja lepiej:tak::-)

Oj to prawda - goraca sie zrobilobo bo kobitki gorace, no, nie!?:tak::-D
Mnie sie najbardziej podobaj ate kuse przezroczyste haleczki niz kostiumy bo sama umarlabym ze smiechu i J pewnie tez...polecam stroj pielegniarki bo to podobo najczestrze najskrytsze marzenie facetow...choc moj J wolaby jak juz zakonnice bo on stary metalowiec, death metalowiec:szok::baffled::-D

A z ta ciaza to nie pocieszylyscie mnie Babony drogie...@ nadal nie widac ale za to jajniki bola jak przed...w weekend powtorze test. Tylko moze jakis polecice? Plytkowy?ktory?

Zdrowieją, ale my musimy jeszcze tydzień posiedzieć w domu a i tak pogoda nie na spacery, więc nie ma co żałować

Co do stroju to ja też bym się chichrała jakbym taki pielęgniareczki miała na sobie, ale cos sexi na pewno kupię, bo J uważa się w zyciu bym sie nie odważyła czegoś takiego załozyć. Przekona się;-)
U nas zrobiłaby nawet niezłe wrażenie przeźroczysta koszulka ze stringami, bo ja śpię tylko i wyłącznie w koszulce i spodenkach, albo bluzie i długich spodniach.:baffled:
J na moje piżamy mówi: kaftan bezpieczeństwa i kalesony:crazy::crazy::crazy:

co do testu , to u mnie w dwóch ciążach tej samej firmy używałam i się nie pomylił.
SZYBKI I CZUŁY PŁYTKOWY TEST CIĄŻOWY TANIO (528649847) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry