cwaniara;-)wczoraj sie wybyczylam caly dzien i wieczorem nie dalalm P spac, a on taki zdziwiony, ze niby chora a ochotke na bara-bara mam, a ja mu sypnelam tekst Tygryska, ze jak cialo i umysl wypoczete, to i na seksik sie ma ochotei jak chce tak czesciej, to niech bardziej o mnie dba
eeeeee tam wymieramy, po prostu wieczory spedzamy w inny sposob;-)
Dziewczeta - macie jakies doswiadczenia albo o uszy wam sie obilo jak to jest z domami od deweloperow - stan deweloperski, surowy zamkniety, ...bo sie napalilam za az huczy:-). Czy to warto? Znalazlam kilka.Cana nie taka atronomiczna, , mam swoje mieszkanie ktore moge sprzedac, dolozyc kredyt bo J ma zdolnosci. Poza tym sa sliczne blizniaki, nie duze, parterowe, ze swietnym wykonczeniem ( dachowka Braas, piec Junkers, marmurowe parapety, garaz z kostka, tarasy itp), niedaleko mojej mamy gdzie jest i szkola i przedszkole, normalne autobusy nie pks, i nawet az takich korkow do centrum nie ma...jest wtedy szansa na swoj wlasny gabinet, na wiosce ale za 10 lat wioski to juz chyba nie bedzie tylko prezna dzielnica Gdanska...