reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

agulka, szalejesz:rofl2: chyba juz przed walentynkami trenujesz:-D:-D

Adas, dzielny chlopak!!

Tak dziadkowie idą do przedszkola:tak:
A z tym szaleństwem to racja:sorry: Pamiętacie pisałam kiedys, że miałam z tym problem, ale już go nie ma.:-D To chyba ten wiek : RYCZĄCA TRZYDZIECHA:laugh2:

Adaś jest cudowny, jak każde dziecko swojej mamusi:tak::laugh2::-D:-D:-D

reklama
Ja wpadłam się tylko przywitać u nas niestety choróbsko zawitało. Noc do bani mała obudziła się z gorączką 39,6 po 24 i do rana prawie wcale nie spaliśmy:no: mączy ją kaszel i katar na szczęście nosek już dość ładnie wydmu****e więc chociaż z tym nie ma problemu. Rano miała stan podgorączkowy a teraz bawi się obok mnie i gorączki nie ma tylko oczka takie bidne:-( Popołudniu ma być u nas pani doktor także zobaczymy co to za ustrojstwo się przyplątało.

czym wkupil sie w twe laski, jesli mozna wiedziec?????;-):-)
A taki banal...nie zreagowal gwaltownie ( jak zwykle:wściekła/y:) na moje delikatne pretensje tylko mnie uspokoil i docenil...chodzilo o plan przeprowadzki do domu:-)

U nas zrobiłaby nawet niezłe wrażenie przeźroczysta koszulka ze stringami, bo ja śpię tylko i wyłącznie w koszulce i spodenkach, albo bluzie i długich spodniach.:baffled:
J na moje piżamy mówi: kaftan bezpieczeństwa i kalesony:crazy::crazy::crazy:
No to czas na zmiany, moja droga..swoja droga takie pizamy powinny byc zakazane dla tych co chca utrzymac gorac w sypalni:-p:-)

Ja wpadłam się tylko przywitać u nas niestety choróbsko zawitało. Noc do bani mała obudziła się z gorączką 39,6 po 24 i do rana prawie wcale nie spaliśmy:no: mączy ją kaszel i katar na szczęście nosek już dość ładnie wydmu****e więc chociaż z tym nie ma problemu. Rano miała stan podgorączkowy a teraz bawi się obok mnie i gorączki nie ma tylko oczka takie bidne:-( Popołudniu ma być u nas pani doktor także zobaczymy co to za ustrojstwo się przyplątało.
Biedactwo...jaks paranoja z ta epidemia:crazy::szok: Zdrowka zycze:tak:

A z tym szaleństwem to racja:sorry: Pamiętacie pisałam kiedys, że miałam z tym problem, ale już go nie ma.:-D To chyba ten wiek : RYCZĄCA TRZYDZIECHA:laugh2:

hhhmmm, tak cie podpytuje, bo ja zauwazam u siebie ostatnio to samo:zawstydzona/y:czesciej aj molestuje P, niz on mnie:rofl2:

bbuuuuuu:-:)-:)-:)-(
chlopcy wyzdrowieli, to teraz Natalka chora:-:)-:)-:)-(

a chłopy się cieszą, wczoraj ogladałam Testosteron:eek::baffled:

Jakie polecacie polskie komedie? Mogą być 5 lat do tyłu nie najnowsze, bo my mamy takie zaległości w filmach

Testosteron ogladal P i mowil, ze kicha. prawda to?

takie odstresowujace jest jescze : Dlaczego nie z Zakoscielnym i Cieslak, Rozmowy noca z Dorocinskim i Rozdzka

ja sobiw eszlam na strone kina Helios i po kolei przegladalalm filmy jakie grali i spisywalalm tytuly, ktore mnie zaintereswoaly

Dzień dobry.
Jak zwykle jestem na chwilkę- Nuska ma racje, ze jak człowiek na urlopie to nie ma czasu na BB- jak pracowałam więcej czasu miałam na forum a teraz...wiecznie coś mam do zrobienia. Albo to wina złej organizacji czasu:sorry:Zwał jak zwał, a fakt faktem jest.
My dzisiaj po wizycie u lekarza. Na szczęście tylko wizyta kontrolna przed szczepieniem. Wymiary mojej kruszynki w meskim wydaniu już podała mna odpowiednim wątku. I wiecie co moja dzidzia jest chyba bardzo delikatna ( albo taka rozpuszczona:eek:). Byle upadek jest ryk. A dzisiaj w przychodni dał taki koncert popisowy, ze hohohoh:szok: Mimo umówienia na konkretna godzinę zostalismy przyjeci z 35 minutowym opóźnieniem- już miałąm dosć bo i samochodziki i mały no i ja latalismy po całej przychodni, później w gabinecie mały nie chciał dać sie zbadać, rozerbrać, ubrac, zmierzyc, zważyc- poprostu NIC. I przed samym juz szczepieniem czułam siejakbym nie wiem jaką walkę stoczyła:eek: A przy samym szczepieniu wrzask, pisk etc. Buzia purpurowa, łzy jak u krokodyla a pielegniarka buuuuuuuu.Na szczęscie M skonczył wcześniej pracę i mógł po nas przyjechać i mały przez chwile dogadzał tatusiowi:laugh2: Teraz nój skarbek śpi a ja idę obiadek zaraz wszamać.

Testosteron ogladal P i mowil, ze kicha. prawda to?

takie odstresowujace jest jescze : Dlaczego nie z Zakoscielnym i Cieslak, Rozmowy noca z Dorocinskim i Rozdzka

ja sobiw eszlam na strone kina Helios i po kolei przegladalalm filmy jakie grali i spisywalalm tytuly, ktore mnie zaintereswoaly

Lejdis jest lepsze nawet J to potwierdził. Tostesteronu bym drugi raz nie obejrzała a Lejdis tak.
"Rozmowy noca" nie oglądałam:no: dzięki

Lejdis jest lepsze nawet J to potwierdził. Tostesteronu bym drugi raz nie obejrzała a Lejdis tak.
"Rozmowy noca" nie oglądałam:no: dzięki
A ja na odwot - Testosteron to mjstertszyk aktorski natomiast Lejdis? jakos te aktoreczki nie przemawiaja do mnie:sorry::nerd::-D Testosteron mnie rozbawil a Lejdis jakos zasmucil i zastanowil...:eek:

Idziemy dzis ze Staskiem w odwiedziny do bliznikow mojej kolezanki. Idziemy nie na spacer ( jak planowalysmy:baffled:) a do domu...i juz mam nerwa co to gonitw za Mlodym po calym mieszkaniu gdzie on z wesolym okrzykiem ucieka i dzierży w raczce jakis niestosowny łup:baffled::-D

Ostatnia edycja:
reklama
A ja na odwot - Testosteron to mjsterszyk aktorski natomiast Lejdis? jakos te aktoreczki nie przemawiaja do mnie:sorry::nerd::-D Testosteron mnie rozbawil a Lejdis jakos zasmucil i zastanowil...:eek:

Idziemy dzis ze Staskiem w odwiedziny do bliznikow mojej kolezanki. Idziemy nie na spacer ( jak planowalysmy:baffled:) a do domu...i juz mam nerwa co to gonitw za Mlodym po calym mieszkaniu gdzie on z wesolym okrzykiem ucieka i dzierży w raczce jakis niestosowny łup:baffled::-D
Ja jeszcze Testosteronu nie widziałam:eek: ale obiecuje poprawę.:tak:
A co do gonitw- Hrudzia, rozumiem Cie doskonale:tak::tak::tak:

Do góry