donkat
Fanka BB :)
jestem w szoku! niunka sie bawi(la) prawie sama. ja tylko siedzialam przy kanapie i czytalam ksiazke, a ona hasala z lalkami i misiami
siedizalam
nie boj zaby, tylko pokazuj
oj, z babciami tak jest
mnie znieczulala przy kanalowym
hrudzia, widac ze z toba cos sie dzieje, bo nie piszesz tak czesto i duzo jak wczesniej.:-(
kiedy J wyjezdza?
moj P idealny nie jest, ale taki totalny len i egoista to tez nie. s rzeczy, ktorych nuie lubi rbic, ale winnych mi pomaga. czasem jak go za bardzo pochlonie komp albo ksiazka, to m usze doprowadzic do pionu i jest ok
a jak obie osoby pracuja, to nie ma innego sposobu jak podzielic obowiazki rowno
moze koeljny m-c bedzie spokojniejszy w wwydatki?
siedizalam
A tak na marginesie, dziewczyny znacie jakąs kobietke,która startowała do wojska albo do szkoły wojskowej we Wrocławiu? Cos mi ostatnio wojsko chodzi po głowie.
A zdjęcia fryzury to nie wiem czy się odważę pokazać...
nie boj zaby, tylko pokazuj
powiedział że ją chyba zaraz rozszarpie bo w kółko mu jęczy:-( z tym że on ma gorzej bo do 15 z małą jest babcia która by nie wytrzymała gdyby wnusia płakała i robi w zwiżku z tym co Tusia chce a potem M przejmuje rozwydżone dziecko i taki efekt.
oj, z babciami tak jest
Jest antybiotyk ale lepiej. Zab umiera ( sam) i stad takie bole. Teraz tylko napierd...przy zacisnieciu szczeki. Ale wczoraj u denta o malo nie odlecialam - moja dentystka , na co dzien niebywale delikatna wczoraj dla odmiany tak sie nie cyckala z moim bolem ze prawie nie fiknelam...juz nie mialam czucia w nogach..a na koniec zapytala: To dac znieczulenie?no zesz km...
No wlasnie...procz zebow Pan Bog zle wymyslil dziadow. My zapier...a oni spia sobie, bo po prostu maja na to ochote. Robia wszystko na co maja ochote. My nie dosc ze staramy sie ogarnac dom, wychowac, pracowac!!! gotowac i zalatwiac biezace sprawy to jeszcze nie zapominmy o ladnym wygladzie w a oni co? w nosie.Oczywiscie maja przeblyski ale wydaje mi sie ze to wylacznie wynika z checi podbudowania samych siebie ze tacy niby mescy ale nic poza tym.
Wybaczcie ze tak pisze ale mam czasem dosc. Jest w nich taki potencjal a oni maja to w noise - lepiej pospac, podlubac przy aucie czy kompie...a dziecko sie samo wychowa, dom sie sam posprzta a czasem pieniadze sie same zarobia km Faceci sa strasznie dodoskonali, niedorobieni...choc to nie zmienia faktu ze nie zwiazalabym sie z kobieta!
A na koniec ci kazdy wyjasni ze oni juz tacy sa i trzeba to km rozumiec...ja tez chcialabym sobie robic co chce i zeby mnie kazdy usprawiedliwial ze taka ulomna jestem..km PS musialm sie wygadac i to nie jest adna aluzja do meza zadnej z was, bynajmniej
wqurwilam sie J a poza tym idzie @
mnie znieczulala przy kanalowym
hrudzia, widac ze z toba cos sie dzieje, bo nie piszesz tak czesto i duzo jak wczesniej.:-(
kiedy J wyjezdza?
A ja musze sie z tym nie zgodzić bo mój mąż właśnie siedzi z młodym w domku (opieka na dzicko tydzien i wczesniejszy tydzień urlop) ugotuje obiad dla malego i dla nas, posprząta itp a ja?? prowadze zycie " typowego dziada " czyli ja - ja chodzę do pracy;-) no za tydzień zmiana ja na tydzień mam urlop i bedę kurą domową, a tak ogólnie to często mi pomaga w domu tak jakos sobie wypracowaliśmy taki system ze skoro oboje pracujemy to musimy razem też dbać o dom i tak juz zostało.
moj P idealny nie jest, ale taki totalny len i egoista to tez nie. s rzeczy, ktorych nuie lubi rbic, ale winnych mi pomaga. czasem jak go za bardzo pochlonie komp albo ksiazka, to m usze doprowadzic do pionu i jest ok
a jak obie osoby pracuja, to nie ma innego sposobu jak podzielic obowiazki rowno
oj ciężko to widze bo z kasą ostatnio nie za bardzo jeszcze oplaty nie porobione a jeszcze nam się na zabawy zachcialo iść
moze koeljny m-c bedzie spokojniejszy w wwydatki?